Iesakiet universālu pulveri - gan velo, gan citam aktivitātēm

Čaka Lāčplēša krustojumā mazs pulverīšu veikals. Diezgan gudri pārdevēji. Ja trāpi uz vīrieti, vēl feināk-saimnieks.

Tā ir laba bode saucās Laikmets VIT.

Maskavas ielā nemaz nevajag trāpīt uz Vīrieti…un daudz mazu bodīšu…

nu nezināju, ka tu jau esi pārgājis uz pulverīšiem :) Labāk tad kāds stiprāks dzēriens .

Nu bet tad jau sanaak ka arii glikoze, skaabeklis, tauki “jaaeed”, lai augtu muskulju masa, jo arii tie dod energjiju muskulju kontrakcijaam.

Nu bet tad jau sanaak ka arii glikoze, skaabeklis, tauki “jaaeed”, lai augtu muskulju masa, jo arii tie dod energjiju muskulju kontrakcijaam.[/quote]
interesanti kurš maratonists audzē muskuļu masu???jautājums priekškam?lai vairāk būtu nepieciešams skābeklis masas vilkšanai +2H,sprinteriem tā ir cita runa(svarcelšana,sprints trekā,lode,disks,veseris,100m)
vienkārši runājot kreatīns ir domāts sprinteriem,bet tauki,gļukoze,skābeklis(ja neiebraucam skābekļa parādā,ja iebraucam tad jau pieslēdzās organisma aizsargfunkcijas un trenētība anaerobajā zonā) izturībai(maratons,xc mtb,marathon mtb,šosejas garie gabali,soļošana utt).
protams arī sprinteris bez tiem nevar kā jebkurš kājāmgājējs vai velobraucējs.sprintera slodze ir max. 10sek. un tur nekādas gļukozes un skābekļi nepaspēj pieslēgties.

Jā, kasio, arī tie ir jāēd, lai vispār varētu tikt līdz tai svaru zālei. Un ne tikai tāpēc :)

Jūs jau sen te nedaudz aizrāvaties ;) Negrasos trenēties olimpiskajiem :D… Uztaisījāt no mušas ziloni.

Bet Tu jau prasiji pulverus ;) Uzēd vairāk olas, balto gaļu, zivis, bik pavingro ar savu svaru - elementāras fizkultūriešu lietas - atspiešanās, pievilkšanās, pietupieni ar minimālu svaru uz pleciem etc. Kautvai fiziski lauku darbi - pāris kilogramu pieaudzēšanai neko advancētāku jau nevajag… Vismaz man. Ir jau cilvēki, kam muskuļu masa ļoti negribīgi aug…

Vot tieš par to pašu es runāju…

Citi tikai priecīgi būtu ja tie kg tā paši zustu. Tas ir tādas MOCĪBAS.

Varu ieteikt kā nomest svaru :) divi mēneši - 15 kg

ja tava ‘recepte’ ir universāla, tad izdod grāmatu un kļūsi bagāts :)

Varu ieteikt kā nomest svaru :) divi mēneši - 15 kg[/quote]
Neēst vispār :D

Šis gan noved pie smagām slimībām, pat ja ne letāli vispār.

Varu ieteikt kā nomest svaru :) divi mēneši - 15 kg[/quote]
Stāsti :):)
Domāju būs bariņš, kam tas interesē!

Rīt no rīta viņš izstāstīs , toč zinu !

Stāsts būs vēlāk, laikam būs jauna tēma, jo ar pulverīšiem tur nav nekāda sakara . Pagaidām nav laika uzrakstīt, bet īsumā pirms jaunā gada mans svars - 87 kg, tagad - 72 kg. pie auguma 1,75 m. Tagad jūtos ļoti labi.

OK! Gaidīsim ir aktuāli!

Man jau liekas biki par traku, nu ok 2 kg menesi buutu ok, protams, ja nav kaadas veseliibas probleemas.