Iesakiet nedārgu SR Suntour aizvietotāju

Sveiki,

Man ir Merida Matts Sub 10 velo ar oriģinālo SR Suntour dakšu, kas sen jau pārstājusi normāli funkcionēt un gribu to nomainīt pret strādājošu dakšu. Ņemot vērā, ka šis velo nav tas, uz kura būvēt sacīkšu braucamo, lūdzu iesakiet kādu nedārgu dakšu, kas godīgi veic pienākumus - amortizē triecienus uz grants un meža ceļiem. Esmu iesācējs velobraukšanā, vidēji 3 reizes nedēļā nobraucu 30 - 40km.

Ja pārsvarā brauc pa asfaltu ņem cieto un miers, bet ja galīgi nevelk vari pameklēt lietotu toru …

Varu piedaavaatt Rock SHox Tora 318 :) lokauts uz dakshas ir :)

veelos lai kaads gudraaks pasaka cenu- cik maxaa tora lietota 2us gadus, gaisu nelaizh cauri, nesulojas utt :) vizuaali siiki defekti tikai!!

paredzets TIKAI disku bremzeem!

peec Tukuma gonkas var apskatiit Riigaa, ja ir ineterese, jo riit paarvaacos uz nedeelju Tuvaak TUkuma trasei-plienjciems :D :)

p.s.-atvanojos par raxtiibu, bet garumzimes saatans apeedis!! :)

Ja gribi dakšu, kas “amortizē triecienus uz grants un meža ceļiem”, tad iesaku uzreiz skatīties dakšas kuras cena pārsniedz 60ls.

Man vajag v-breikiem. Braukāju arī pa meža takām, tādēļ gribu kaut ko amortizējošu. Gandrā teica, ka RST Gila esot ok (40Ls), veloatlaides veikalā redzu Rock Shox Dart 1 pa 55Ls … Daudz vairāk ieguldīt neredzu jēgu, jo tad man viss velo jāmaina.

Gilu neiesaku ņemt. Paziņam ir, sākumā strādā kaut cik, bet ar laiku paliek par smagu cieto dakšu.
Manuprāt tas RS Dart’s būs taisni laikā.

Tā gila nav ok … :D
90% veikalu Tev teiks, ka viss ko tu vēlies pirkt ir OK, iesakot dārgākas alternatīvas ( labākas ) tāds nu ir tas bizness …

Labāk pameklē te ko lietotu, jareiz velo ir tads kurs jāmaina …

Nu par Gilu esmu visai skeptisks, jo izskatās, ka tā neko daudz neatšķiras no tagadējās, kas arī faktiski ir pārvērtusies par cieto dakšu (ļoti īsā laikā). Par Rock Shox dakšām esmu dzirdējis un lasījis kopumā labas atsauksmes.

Velo nav nobraukts un metams ārā, bet tajā visas detaļas ir sākuma līmeņa, rāmis īsti neapmierina utt. Uz priekšu ripo bez problēmām, tikai krata nejēgā :) Domāju, ka mans velo ir labs priekš braukšanas uz/no darba, varu mierīgi atstāt (pieslēgtu) pie veikala utt, un tieši tādēļ konkrētajā aparātā nav jēgas likt dārgas detaļas. Ja izdomāšu braukt nopietnāk un trenēties vairāk, tad gan būs jāpērk jauns velo.

tici man, ar dart nebūs savādāk ;)
http://veloprofs.lv/lv/products/64/75/311/
ja vari pastiept budžetu, varbūt vari padomāt mazliet arī par šo.

Ja tā Marzocchi 22Lo ir lētākā dakša, uz ko vispār ir vērts mainīt, tad varētu arī padomāt.