Gribu sev uztaisīt divus ratu komplektus, bet nevaru izvēlēties rumbas.
Prasības:
32h
DB ISO uz 6 skrūvēm (bez adapteriem)
slēgtie gultņi 2+4
Kasetes body: steel
platumi standarta.
Apsvērumi:
Svaram nav būtiskas nozīmes, bet izturībai un ilgspēlējamībai gan.
labāko nemeklēju - meklēju labāko price/performance.
Gribētu iekļauties ~120 ls FR+RR. So, DT Swiss, Chris King un arī Hope man laikam nespīd.
Ir Novatec (nezinu vai LV var vēl tos nopirkt) ar tiem ir laba pieredze. Lēti un labi.
X-Sportā ir SunRingle Disc Jockey - tāda dīvaina paskata. Drusku dārgākas par Novateciem - nezinu vai labākas.
DiscJockey būs diezgan ilgi kalpojošas, Novatec nedaudz mazāk. Sun Ringle arī principā no pieejamajiem variantiem iesaku.
vēl paliek DTSwiss Onyx, arī neslikts variants, bet jau grūtāk dabūjams. ja ir iespēja dabūt kaut ko no labiem OEM variantiem (Formula ar slēgtajiem gultņiem), tad tādas ir jāņem ciet. vēl ir daži labi Taivānas ražojumi, ko pie mums neviens netirgo, bet es nākošgad centīšos šo situāciju labot.
Ir variants kas sastāv gan no vienas rumbas - aizmugurējās Syncros FR. Šādas te.
Par ilgkalpošanu nu nevajadzētu gan sūdzēties, bet nu gluži ūbervieglā XC gan tā nav.
[quote=Grey]Gribu sev uztaisīt divus ratu komplektus, bet nevaru izvēlēties rumbas.
Prasības:
32h
DB ISO uz 6 skrūvēm (bez adapteriem)
slēgtie gultņi 2+4
Kasetes body: steel
platumi standarta.
Apsvērumi:
Svaram nav būtiskas nozīmes, bet izturībai un ilgspēlējamībai gan.
labāko nemeklēju - meklēju labāko price/performance.
Gribētu iekļauties ~120 ls FR+RR. So, DT Swiss, Chris King un arī Hope man laikam nespīd.
Ir Novatec (nezinu vai LV var vēl tos nopirkt) ar tiem ir laba pieredze. Lēti un labi.
X-Sportā ir SunRingle Disc Jockey - tāda dīvaina paskata. Drusku dārgākas par Novateciem - nezinu vai labākas.
Kas tad vēl?[/quote]
Ir pieejamas nedaudz lietotas Sun Ringle abbah xc ,nav tik vieglas kā Dirty Flea bet kalpos mūžīgi.nobrauktas 700km cena 120ls
Es ieteiktu DT swiss Onyx, šeit forumā viens tirgoja. Labas ar to, ka savstarpēji ir precīzas ar diska novietojumu (mainot ratus, nekas nav jāregulē). Ļoti vienkāršas pēc konstrukcijas, gultņus var mainīt kaut katru sezonu (manam vecajam ratu komplektam ir jau ~7k nobraukums, vēl nekas nav jāmaina). Novatec un Formula pēc konstrukcijas ir ļoti līdzīgas, un kalpo XC režīmā ilgi. DT priekšrocība ir sunīšu kvalitāte, iespējams tie kalpo ilgāk, pārējo nosaka gultņi kurus protams var nomainīt mājas apstākļos bez probl.
p.s. bet ja nauda nav noteicošais tad līderis XC rumbām ir DT 240, vienkārši ģeniālas.
kā alternatīvu DT240 varu ieteikt SR Dirty Flea. bet tās maksā krietni vairāk kā tevis pieminētais budžets.
vieglas un ārkārtīgi stipras, ar labiem gultņiem.
p.s. man ir viens komplekts jaunas Disc Jockey, pa ļoti labu cenu.
Sun Ringle jebkurš modelis ir netverami labs un neticami ilgizturīgs. Kategoriski neiesaku jebkuru šimano uz 6 skrūvēm, it sevišķi deore vai pirmsdeore, sliktāk nevar būt, it sevišķi priekšā.
vainiigs, to rindinju izlaidu,tikko apskatiijos plauktaa un izraadaas ka priekseejaas rumbinjas ir izbeigusaas, bet aizmugureejaa viena tiesi xc ir uz 32 spiekjiem , cena vinjai 85