Mazliet vairāk papētīju ielāpus un uzgāju Park Tool Super Patch, šiem ielāpiem jau ir uzklāta līme un nav jāgaida kamēr tā nožūs, vai šie ielāpi ir labi? Kādus ielāpus ietektu, varbūt kādas alternatīvas un vai LV var manis norādītos iegādāties?
www.trekveikals.lv tirgo šādus
Tie labi turās kādus 2-3 mēnešus, pēc tam var sākties visādi brīnumi. Var arī nesākties, te ir 50:50. Pagajušonedēļ pēkšņi sāka laist kamera šosejniekam, kad noņēmu, tad tas ParkTool ielāps bija uzpūties burbuļa veidā. OK, savu pusgadu noturējās. MTB kādi divi bija ar laiku nokasījušies (uzlīmēti aploka un riepas saskares vietā, caurumi bija Snakebeat rezultāts). Vēl kādam virs cauruma kamerā pēc laika parādījās plaisa.
pats cenšos līmēt mājās ar līmējamiem ielāpiem, šitos ņemu līdzi. Šosejniekam gan izvēles nav- parastie ielāpi ir stipri par lielu.
Šitā manā skatijumā ir ļoti laba manta. No kādiem 10 ielāpiem kas uzlikti 2 gadu laikā, neviens vēl nav ne atlīmējies (MTB), ne kā citādi raizes sagādājis. Iepriekš līmējamo vieto ja nokasi ar smilšpapīru, tad viss čiki. Padārgs gan. Ja uz ceļa ir ‘‘mīkstais’’, tad šis ir labākais. Mājās gan es līmēju ar parastajiem ielāpiņiem un gumijas līmi.
dumjš jautājums, bet ielāpi parastie (viena puse brūna, otra pa vidu melna) jālīmē uz riepas ar brūno pusi, vai otrādi?
Es varētu teikt tikai vislabākos vārdus par Parktool ielāpiem. Lietoju superplānās kameras (85 - 95g), kuras nereti tiek caurdurtas vai iespiestas nekvalitatīvas riepas montāžas laikā. Remontam lietoju parktool pašlīmējošos ielāpus un nekad nav bijušas nekādas problēmas, ja līmējamā vieta ir labi apstrādāta ar līdznākošo smilšpapīru un uzlīmēts tiek gludi.
ka tik tie nav ar gludekli pievulkanizējamie, tiem pat bija viena puse ar foliju noklāta, tad laikam sanāk foliju pret gludekli…
ka tik tie nav ar gludekli pievulkanizējamie, tiem pat bija viena puse ar foliju noklāta, tad laikam sanāk foliju pret gludekli…[/quote]
Cilvēki mīļie, kāds gludeklis ?!!! Instrukcijas arī reizēm vajag lasīt !!!
Jautājums bija: ar kuru pusi jālīmē, nevis vai vajag lasīt instrukcijas :)
Izlasi instrukciju, atradīsi atbildi! :)
A kur iekš LV var nopirkt Park Tool pašlīmējošos? eBay dažus uzgāju bet par šipu negribas maksāt 9Ls + paši ielāpi 2Ls, noteikti LV var dabūt lētāk!
[quote=Triton]Izlasi instrukciju, atradīsi atbildi! :)
A kur iekš LV var nopirkt Park Tool pašlīmējošos? eBay dažus uzgāju bet par šipu negribas maksāt 9Ls + paši ielāpi 2Ls, noteikti LV var dabūt lētāk![/quote]
http://www.sportot.lv/?l=1&c=31&pg=1&p=156
pagaidām lētākie Park Tool manīti Elkorā.
laikam 1,5Ls bija.
Kurā Elkorā, lielajā Elkor centrā, vai kādā mazajā, piemēram, Spicē arī ir?
Biši offtopik - uzgāju šadu somu, cik saprotu dzeramā soma, tikai tas “maiss”, kurā lej ūdeni nav iekļauts, kur tādu var iegādāt un kā var zināt ka man derēs tai somā?
es līmēju ar brūno pusi pret kameru
[quote=Triton]Kurā Elkorā, lielajā Elkor centrā, vai kādā mazajā, piemēram, Spicē arī ir?
Biši offtopik - uzgāju šadu somu, cik saprotu dzeramā soma, tikai tas “maiss”, kurā lej ūdeni nav iekļauts, kur tādu var iegādāt un kā var zināt ka man derēs tai somā?[/quote]
maisu var iegādāties piem. veikalā Ceļotājs. gan jau ļauj arī iemērīt
Šitos Gandrā pirku, Kalnciema ielas. Kautkādi 2 Ls ar kapeikām, ja nemaldos.
Vislabakie ielapi ir firmas TECH,ja lime ta stav muzigi un nepieciesams 6minutes!!!
ielapi labi , bet lime nepanes ziemas perjodu vesuma, ja netiek tureta istabas siltumā, pats izmantoju citas firmas ielapus un līmi, un vel atliek kads riepu serviss kur pa 50 sant var salimet kameru, ja nu protams nav desmitiem caurumu, kas ir jamaina.