Help! NIS stiprinājuma plate

Palīdziet ar padomu!!! salūza man slēpei NIS stiprinājumsa plate, pareizāk sakot -nolūza mala… Nezinu, vai pie mums var atsevišķi šadas plates nopirkt un pielīmēt? vai arī jāperk jauni stiprinājumi kas skrūvējās slēpē??? Varbūt KĀDS var padalīties pieredzē???

http://foto2.inbox.lv/edwja/NIS_plate/NISX1.jpg

Pastāsti vispirms, kā tas tev izdevās, jeb viņa vienkārši ņēma un nolūza? Es domāju, ka prātīgākais būtu noplēst arī otru plati un pieskrūvēt parastās “lamatas”

nevaru iedomāties, kā varētu pielīmēt plati vai tās daļu, lai tā saglabātu savu stiprību, tā kā līmēšana atkrīt

pirmkārt jāsāk ar to, ka esmu iesācējs slēpošanā (pirmais gads ;-0)… otrkārt stāsts ir vienkāršs- nenovaldīju stūri un pamatīgi “nožvempos”;-))) kā rezultātā slēpe atdalījās no stiprinājuma. mājās kārtīgi aplūkojot izrādījās, ka nolūzusi ir NIS plates šķautne kura arī tur to stiprinājumu…

Ja nu neizdodas to plati nomainīt, jaunās lamatas var droši skrūvēt pa virsu NIS platei. Pats braucu ar NIS, kam virsū ir SNS Pilot.
Iespējams, veco plati nemaz nav iespējams noņemt bez fiziskiem bojājumiem slēpei.