Hayes Prime

Atsauksmes gribētu dzirdēt No Lautvju puikām un meitenēm par to kā lietojās spēks stiprās puses un vājās puses

Un vēll arī Gribētos zināt cenu Jaunam pārim Un vietu Kur lv var dabūt (Trekveikals ? )

Zinu ka ir vairāki modeļi tapē rakstiet pa visiem Jo Bremzes likās iespaidīgas :)

Sobrid @trekveikals prime modeliem -40%

Kurš tā kā būtu viņiem tas krutākās un jaudīgākais modelis ? :)

Ir 2- pro un expert.

http://www.hayesdiscbrake.com/brakes/prime/models/

Baltais cik ir gala cenas ar tiem -40%? Var atbildēt PM ja šeit nevēlies :)

Dikti gribās zināt jo no šī visa pasākuma Man īstenībā vajadzīgs tikkai Uz stūres esošie Hēbelīši , JO man dikti patik tas ka Hayes ir izdomājuši tādu fīču ka to hēbelīti var kustināt tālāk promm un tuvāk ( man ir ļooi gari pirksti ) tapē Varu atbīdīt tālāk un neuztraukties par to ka atkal uz kārējām lielām bedrēm pirksti klapēsies pret hēbelīti
šī fīča jau man patīk uz stoker Trailiem Baigi foorša lietiņa :)

Pilnas cenas ir 139.99 pro un 119.99 expert. Jaatnem 40%

Jā, tik visām pārējām tirgū esošajām bremzēm arī ir tāda pati fīča, ja kas.

Jā, tik visām pārējām tirgū esošajām bremzēm arī ir tāda pati fīča, ja kas.[/quote]

kurām?

vai nu es kaut ko nesaprotu, vai arī visām. :)

Avidiem var regulēt un pat 100 gadus vecām Hayes varēja ;)

gan jau bija domājis tool free variantu ;)

nu vispār var daudzām regulēt, bet prime vari kaut vai braucot lejā no munameģa pieregulēt :)

Nu ja braucot to grib regulēt, tad tas ir visai nedroši. Un ja tur vēl tiek kāds smilšu grauds, tad tas ir tik pat kā neiespējami…

Reach’u taču saregulē vienreiz un aizmirst.
Kāpec vajag iespēju regulēt braucot?

Nu parastā “ne-click puļķa”, bet 6kantes skrūvītes versija, reach adjustam man regulāri skrūvējas vaļā no vibrācijas. Arī ar vītņu līmi :D

Man nekad nekas nav atskrūvējies vaļā

Tak pusei no visaam tirguu esoshajaam bremzeem ir iespeeja braucot reguleet heebeli bez instrumentiem.
Bet prieks ka ir cilveeki kas var atljauties izveeleeties daargaako variantu. :)

Vēlviens jautājums
Vai Hayes Prime hēbelīšus var sapārot (sakombinēt ) Ar hayes ace Suproptiem ?