HAANJA 100

Tepat iepriekš, pačeko, organizātoru pārstāvis rakstīja- ja kādi jautājumi, droši pa taisno prasi viņam!

Meilā no Ivara ir rakstīts, cik un kad vari samaksāt (maksāt var uz vietas).

Lūgums tiem, kuri ir pieteikušies šīm sacensībām, bet traumas dēļ (nevar taču būt citi iemesli?) tomēr nevarēs piedalīties. Līdz sacensībām (tātad rītdien), lūdzu, informējiet Ivaru Tupu par izmaiņām.
Pārējie tiekamies “bāzenē” vai starta koridoros. Tieši pēdējais (es būšu tur) no koridoriem parasti ir pārpildīts…

Mairi! varbūt zini, kur var atrast trases shēmu, lai līdzjutēji var pasekot līdz?

trases shēmu, kā parasti, varēs dabūt starta vietā

ja par līdzjutējiem, tad man liekas ka viņiem būs grūtāk kā pašam minējam, jo, sagaidīt savu braucēju iedomātā vietā var būt pailgi… tā kā šādā gongā liekas ka kautko ideāli izplānot ir nereāli … bet lai nu veicas

Cikos jābūt uz vietas bāzē?

ja uz sākumu tad jāstartē 9viņos[ja nekas nav mainījies], bet ja tu par atgriešanos - jo ātrākas kājas jo ātrāk atpakaļ bāzē

• 6 +8 grādi, bišku līs lietus. weather.ee
    Ceru, ka neiegāzīšos tajā upītē ar baļķa tiltiņu.

Neaizmirstiet pases, vilnas zeķes un labu noskaņojumu…

Eu, dullie!! Veiksmi jums.

Kukulitis
Neiegaaziies… Jo liidz tam balkjim jau buus jaabrien :)

lūkošu piestiprināt pie rāmja termosu ar karstu tēju, kautkādu aukstu vitamīnūdeni nemaz negribas dzert šādā laikā

hei! pacelu glazi sakee par sodienas s知p理に駅絵m!

jap trijos naktī :) es ar 100 grami zeļonajas vodkas :)

vai tur kāds dzīvs ir palicis ? vai visi vēl brauc vai sēž saunā ?

:) Biju viens no cītīgajiem līdzjutējiem. Bildes salikšu rīt :) Tas, kā sejas izteiksmes mainījās ik katrā dzirdināšanas/servisa punktā, bija neaprakstāmas. :) Mans atbalstāmais finišēja pēc 7 ar pus stundām cerēto 5-6 vietā. Tagad mēs zinām, kas ir dubļi :D

hanjā tagad ir aftapartijs, netraucējiet mums… :)

Man līdz šim likās, ka esmu braucis dubļu gonkas, bet izskatās ka kļūdījos:), ja mačos parasti saka tur un tur ir dubļi, tad te bija: tur un tur nav dubļu:) Un kāds prieks :) no rīta Voru mūs sagaida ar -2*C. Bet super gonka un tehnika darbojās gandrīz nevainojami, par ko jāpateicas Guntim K., kas kontrolpunktos nomazgāja dubļus no pārslēdzējiem un zobratiem, kā arī Paldies līdzjutējiem, kas palīdzēja saņemties:)

jbb
8h 41m
185. vieta

dubļi ar lielo D