Gribi izdzīvot šī gada dullāko piedzīvojumu???

Ir iespēja piedalīties Polijas dullajā gonkā, kas nes nosaukumu Bike Chalange 2007!!
http://www.bikechallenge.pl
Sakarā ar to, ka viens braucēju pāris ir izvēlējies tur nestartēt, tiek pārdota dalība šajā neaizmirstamajā afērā!
respektīvi,samaksājot 150LVL/no katra!
Atgādinu, ka abiem braucējiem jāsavāc 80gadi kopsummā!!
Dalības maksā ietilpst:
ēdināšana: 6 brokastis, 5 pusdienas
izmitināšana
dalība
bonusi

info:
Gunārs
26547723

Ir brīvas vietas Mecedes busiņā braucienam uz Poliju . Atejas laiks uzreiz pēc SEB Cēsu posma !

Vai tas mercedess busiņš lidos pa gaisu ?

Ja var ticēt ceļu kalkulatoram, tad attālums no Cēsīm līdz Duszniki Zdroj ir 1197 km, ceļā pavadāmais laiks (bez robežpauzēm, DUS un čurpauzēm) - vismaz 19 stundas, gonkas sākums 10:00 no rīta …

Jā, man ar tas liekas aizdomīgi. Pie tam, tādējādi sanāks velo braukšana sacensību režīmā 7 dienas pēc kārtas…

Es labāk bez stresa sestdien kustēšos prom.

ir kam komanda neļauj braukt ātrāk. gan jau aizlidosim!

Lai izdodas (aizlidot)!

Starp citu, kādas riepas ausiet Polijā ?

Vai Twisteris nebūs par smalku turienes akmeņiem ?

Moš kāds pieredzējis braucējs padalīsies pieredzē…

twisteru atstaaj pazobelee

Es pat Ralfinu dom’aju pa’nemt s’akum’a soma.

Twisteris ir pasaa laikaa. Es gan njemtu, tiesa, pilniigi jaunus, ne padilusus. Manaa atminjaa BikeChallenge ir meza celji, pljavas un grants, nevis akmenji. Dazi akmenji ir, bet tas ir maz.

Var var ar tvisteru (ja BŪS SAUSS) - kaut nedaudz lejā ripojot varēsi vairāk atpūsties un nebiedēt meža putnuszvērus.
Bet tas pie nosacījuma, ja esi braucis ar tām riepām un zini kad tās var sākt slīdēt un ja būs SAUSS!

pats neesu tur braucis bet spriežot no pieejamās info varetu derēt Speed King (jaunais supersonic)

iesaku Schwalbe Nobby Nic vai ko līdzīgu! Tā ir vieta, kur nevajadzētu kautrēties par lielāku protektoru!

Pilnīgi piekrītu, ar tām miziņām tur nav ko darīt. Akmeņu salīdzinājumā ar Somiju ir daudz mazāk, bet ātrums ar kuru tie tiek šķērsoti ir ievērojami lielāks. Drošība pirmajā vietā.

Kāds Polijā ir braucis ar Bontrager revolt 2.0? Tik daudz saprotu, ka dubļainā laikā būtu nepiemērotas, bet ja lietus nelīst, tad varbūt ka varētu.
Kādas atsauksmes?

Izvēloties riepas katram pašam jāatbild apmēram uz šādiem jautājumiem:
-es gribu ātrāk braukt lejā nekā augšā
-es gribu ātrāk braukt augšā nekā lejā
-es gribu ātrāk braukt lietū un dubļos nekā sausā laikā
Protektora izvēle notiek apmēram tā. Tās pašas atbildes var izmantot arī riepas pumpējot, izvēloties spiedienu.
Pieredzējuši braucēji līdz ņem vizmaz 1 citu protektoru, vai pat ratu komplektu.

Nu tā jau es domāju. Ņemšu revoltu un vēl vienu riepu komplektu ar lielāku protektoru, dubļainākam laikam.

revolts bija labs pag. gad, jo bija sauss. daudzi brauca ari ar bontrager jones XR, kas piemeerotaaka slapjaakam laikam

laikam pie tiem daudziem pieskaitos arī es, jo pēc nesaprašanās ar velo un kritiena priekšējā gludā riepa (Schwalbe Fast Fred) tika nomainīta pret pumpaināku. ar izmaiņām biju tik ļoti apmierināta, ka tā arī atlikušo sezonu nobraucu ar Bontrager priekšā. ripoja labi un stabili.
tā ka es jau nu neaizrautos ar gludām riepām akmeņainos nobraucienos. un tādu pērn BCH netrūka.

…defaultaa pers. man buus revolts 2.0 cerot uz labaam laika prognozeem…tachu BCH somaa savam izgaajienam noteikti buus gatava arii Nobbijs vai XR Jons ;)

jones xr nav ne vainas, tikai man nepatīk kā tās uzvedas dublīšos.
tik un tā domāju, ka nobraucienos daudz izšķir veiksmes faktors :)