Nesen iegādājos Garmin GPS velosipēdam un līdz ar to vairāk pētu kartes un plānoju maršutus.
Onlainā ir dažādi resursi maršrutu plānošanai, liekas, ka www.mapmyride.com ir viens no labākajiem. Šajā resursā esmu izveidojis lietotāju grupu ar mērķi savākt un apkopot Latvijas mtb maršrutus. Esmu ielicis dažus savus braucienus un pievienojis dažus citu lietotāju maršrutus, kas man likās atbilstoši mtb tēmai un interesanti citiem braucējiem.
Aicinu pievienoties grupai, postot savus maršrutus un izmantot citu veikumu. Domāju, ka arī tiem, kam nav GPS šis resurss palīdzēs saplānot braucienu vai vismaz palīdzēs orientēties. Pieejamas ielu, topogrāfiskās un aero kartes. Viena no labākajām fīčām ir augstuma diagrammas, ko nodrošina šis onlain serviss.
nu no visiem maršrutiem varbūt 1 no 7 ir interesants - tipa nav pastaiga ar suni, nav brauciens pa šoseju uz ogri vai ar auto uz Rimi un atpakaļ utml. nu ja ir grupa, kam ir vienādas intereses, tad droši vien arī maršruti būs pa tēmu un mazāk būs jārakājas, lai atrastu interesēm atbilstošu