GPS ar velo un auto!

Paņem FRWD pulsometru un GPS divi vienā, bluetooth links gan ar mobilo gan datoru, un strādās lieliski. Man kā reizi viens lieks. Varu iedot notestēt.

Visticamāk kaut kas ar softu nav īsti labi. Signālam ar celofāna maisiņa un cimdā noteikti nevajadzētu traucēties, jo man pat mašīnā priekšā pie ātrumkloķa zem paneļa mierīgi uztver signālu. Un tas ir caur metāla jumtu un/vai stiklu. Esmu mēģinājis arī šo pašu kombināciju mašīnā (sportstracker), nekādu problēmu ar pārrāvumiem.

[quote=x-f]tasmanian, kādu programmu Tu izmanto uz N770? Man ir Maemo Mapper, bet tai nevar ielādēt visu Latvijas karti uzreiz, tā tiek lādēta no neta pa gabaliem pēc vajadzības.
Ir kas labāks?[/quote]
.
Es arī izmantoju Maemo Mapper.
Tas kešo kartes, t.i. tās kuras ir vienreiz ielādējis no tīkla vairs nepieprasa. Tāpat var norādīt apgabalu, un zoom līmeņus, kurus iepriekš ielādēt no tīkla.
T.i. zinot vietu kur braukāšos mājās ielasu kartes, un braucot sakarus neizmantoju.

Starp citu - tiem censoņiem, kam ir Nokia ar iebūvēto gps - ir labas ziņas - tagad varu uzlikt Tomtom tā, lai tas atpazīst iebūvēto GPS - super, ne :) Ja kas sīkāk interesē, tad tik uzdod ziņu! :)