Rakņājos par jauno Geocachu sarakstu un izlasīju vienu komentāru “xc.lv foruma 12 velosipedistu izbrauciens, no kuriem 4 bija geokešeri.
FITW airavs, dcdace, Smiks un trulli (kurš apguva GC zinibas)
Meklejam ilgi.”
Tad nu gribējās pajautāt, vai tādsu Geocachu izbraucienus vel rīkojat un vai kādam varētu pievienoties, esmu gan Geocachu iesācējs (atradis 4, bet laprāt pievienotos ar savu Magellan Triton 1500 ;) )
[quote=Triton]Rakņājos par jauno Geocachu sarakstu un izlasīju vienu komentāru “xc.lv foruma 12 velosipedistu izbrauciens, no kuriem 4 bija geokešeri.
FITW airavs, dcdace, Smiks un trulli (kurš apguva GC zinibas)
Meklejam ilgi.”
Tad nu gribējās pajautāt, vai tādsu Geocachu izbraucienus vel rīkojat un vai kādam varētu pievienoties, esmu gan Geocachu iesācējs (atradis 4, bet laprāt pievienotos ar savu Magellan Triton 1500 ;) )[/quote]
Tad aizraksti šiem ļaudīm uz e-pastu, un tad jau Tev kāds atbildēs.
P.S. Cik zinu, tad no xc.lv foruma Aģents arī slimo ar šito “slimību”. :)
http://www.xc.lv/mtb/ride/index.php?id=47
Tālu nav jāmeklē:)
nu es ik pa laikam kaut kur izbraucu.
Īsti geokešeri meklē vieni…
KKTK, spriežot pēc tava GC nika, tu to nedari viens :)
man patīk divatā :)
- neder, Burtniekā jāaizlaiž uz sačiem ;)
Es tā vnk iedomājos, ja kāds ar ir saslimis tad dodiet ziņu pamaklēsim kopā :P ;)
[quote=airavs]KKTK, spriežot pēc tava GC nika, tu to nedari viens :)
man patīk divatā :)[/quote]
Es neesmu īsts :) Tur jau tā lieta ka jo vairāk cilvēku jo vieglāk sameklēt :]
Laikam esmu tā komentāra autors. Ir gadījies meklēt kastītes arī rūpnieciskos apjomos :)
Vislielākais izaicinājums ir meklēt vienam. 2-3 ir samērā normāli, ja to dara visas dienas garumā. 4 jau ir par daudz :)
Tagad jau to kastīšu meklētāju daudz, tikai pārāk daudz nevajag to meklēšanu, ar tādām pauzēm nekāds treniņš nesanāk.
Piekrītu Papuasam attiecībā uz to, ka visu dienu dzenāties no viena GC uz nākamo ir nogurdinoši un neinteresanti. Man liekas, labāk ir pieiet lietām no otras puses t.i. izplānot maršrutu sevi interesējošā rajonā un pie pakešot pie iespējas. Tagad Latvijā GC daudz, tāpēc ~50km braucienā gandrīz jebkur kādas 3 pa ceļam gadīsies. Gan ne visas ir apmeklēšanas vērtas, tāpēc pirms tam der palasīt iepriekšējo atradēju atsauksmes.
BTW runāju ar vienu vācieti, kurš nopietni par GC tēmu saspiedies. Teica, ka rekords šim esot 300 GC dienā, kas ņemot vērā šamo daudzumu fāterlandē, liekas visnotaļ iespējams. Gan neesmu pārliecināts, ka pats ko tādu būtu gatavs darīt.
Arī es pa laikam pakešoju, tiesa gan esmu secinājis, ka lielai daļai kešu velo īsti neder ja brauc viens - jo gluži vienkārši nav kur droši atstāt…
ārpus rīgas jau tā drošība ir ok. un tādi slēpņi, kur velo jāatstāj bez uzraudzības, ir diezgan maz. parasti var piebraukt klāt pie paša slēpņa.
bez tam, man velo ļoti noder, lai pakāptos :)
parasti slēpņoju tikai ar velo.
Nu es esmu pagaidām atradis tikai 4 :D un arī ja kačoju tad ar velo
!