Beidzot esmu iegadajies amartizatora daksu,gaiss pumpejams gan no augsas,gan apaksas,bet jautajums tads cik pumpet,itka iepumpeju veinadu pec tabulas savam svaram,bet liekas kad pa cietu,ka var izmerit ir vai nav par cietu?
neredzu problēmas … iepumpē mazāk nekā vajdzīgs tavam svaram vai arī peiregulē ar regulāciju uz pašas dakšas, ja ir tāda funkcija …
bet nav kads konstants merijums,cik uzsezoties uz velo vinai jaiegrimst?
buutu tad interesanti uzzinaat, kas par dakshas modeli…
Jāiegrimst par aptuveni 20-25% no gājiena.
cik apmeeram daudz gaisam ir jaabuut dakshaa pie pasha svara 70 kg? vai arii tas katrai dakshai individuaali? vai jaaskataas iegrime?
katrai dakšai tas ir individuāli.
- ņem vērā to, ka ja dakšai nav veikta apkope viņas tehniskās īpašības var atšķirties no tā, ko reāli tā spēj tev piedāvāt.
labākais ir uzpumpēt gaisu pēc tabulas un tad attiecīgi skatīties +/- vai vajag vairāk vai mazāk.
Labākais variants ir nečakarēties pašam un piļīt uz servisu.
Ja RS tad uz veloserviss (te pat foruma augšā reklāma).
Kad manējo tur taisīja tad bik papļāpāju ar to servisa čali… jams viskaut ko interesantu pastāstīja.
Nezinu vai visām, bet manai rebai pie pumpēšanas ir svarīgi arī kādā secībā tur to gaisu mauc iekšā. Tur nevar vienkārši uz duru iepūst no vienas puses un tad no otras.
Tā ka ja pats nejēdz un negribi lasīt servisa manuāli… tad tev viens ceļš ejams… uz servisu.
katra braukšanas stilam un velmēm tabulas netaisa, jāpūš kā pašam tīk, protams ar RS dual air ir savādāk, viņām interesanta tā pumpēšana.
es savai FOX dakšai sapūtu vairāk kā manam svaram vajag, bet vēl likās pamīksta. kā jau teicu, tas ir atkarīgs no paša cilvēka ;)
paldies par info!
20-25% ir daudz. man labāk patīk ~15.