Frame guard

Sakiet lūdzu, kur iekš LV var dabūt šādu?
http://www.roseversand.com/product/detail/aid:643152

man ar interesētu un arī Tube Protector http://www.roseversand.com/article/rose-tube-protector/aid:345407

ja iekš LV neatradīšu tad sūtīšu no rosen-bike

ja sūtīsi tad dod ziņu

protams ser :D

arī labprāt tādu iegūtu savā īpašumā

čaļi jaunedēļ droši vien sūtīšu, tad arī padošu ziņu. Bet tā sūtīšana vnm spontāni :)

Ir pieejami kādi 10 dažādi varianti (komplekti un atsevišķas lietas) šeit pat uz vietas. Atvests gan nedēļu atpakaļ, līdz veikaliem nav vēl nonācis. Pirmā vieta, kur varēs dabūt, būs izstāde “Sports un atpūta” Ķīpsalā (5.-7.aprīlis), pēc tam prasiet savos velo veikalos.

QQ piedāvāto produktu silti iesaku - biju ar tādu aplīmējis savu iepriekšējo velo. ļoti labi turās uz rāmja, ir biezs un mīksts, bet tai pašā laikā caurspīdīgs un labi piemērojas visrmai, uz kuru līmē, ir ļoti neuzkrītošs. tiešām laba manta.

Var arī nopirkt speciālu aizsārgplēvi, ar ko aplīmē dažas automobiļu daļas rupnīcā. Tā ir pilnīgi caurspīdīga un diezgan bieza. Es pats aplīmēju savu riteni ar to. Vienīgais būs jāizgriež to pēc formas pašam. Tā nav darga, apmēram 4.50 Ls kvadrātmetrā. Un plēvi var mierīgi dabūt SIA “Kviller” , kas ir pie Burusports Čaka ielā :)

QQ nav kādas bildes tiem variantiem + cena? Un kurā izstādes malā meklēt?

Pirms kāda laika rokdarbien iepirku A4 lapas izmēra Pace Carbon Armor, tā arī rociņas līdz tiem netiek :(

Šāda (bilde klikojama), aizmugurē uzraksti 3M 468MP un 200MP (līmju markas):

Ja kāda ir interese varu pārdot visu A4 vai A4 - maza strēmele, ar ko man pietiktu priekšs “chainstay”

cik gribi par A4 ?

Man grūti pateikt, pa kādām cenām veikali tirgos.
Orientējoši latos varētu būt:
Fullpack 21,10
Halfpack 16,40
Stay shield 4,95
Stay shield 3 8,95
Tube shield large 13,50
Tube shield medium 10,80
Tube shield small 7,60
Fork shield 10,50
Stay / head shield kit 5,40
Cable shield 4,50
Crank shield 10,50
Bikeshield oversized 28,95

shematiski tas izskatās šādi:

Izstādē būsim gandrīz pie pašas ieejas.

Fullpack cik noprotu pietiks visiem Bike elementiem?

Skaties PM.

Praktiski Fullpack ir 20x50 cm laukums sadalīts elementos. Klaņiem varbūt prasītos atsevišķi, ja nav vēlme graizīties un pielāgot.

Vai kādam no Jums ir pieredze, kas notiek, ja šādu plēvi kādreiz jādabū nost? Vai tas ir tikpat murgaini, kā tikt vaļā no kādas celtniecības līmlentas, vai arī tā nāk nost viegli, neatstājot pusi līmes uz rāmja?

Pasildod ar fenu parasti nonak nost salidzinosi viegli. Robezas starp plevi un virsmu gan sanak berzt citigi, lai neredzetos netirumu linijat

Līme paliks uz rāmja, taču to salīdzinoši viegli var notīrīt ar Izopropilspirtu.
Ja tāda nav, tad var droši nemeklēt citus šķīdinātājus, tie būs neefektīvi.
Tautas paņēmiens ir izmantot WD40, darbojas pieņemami.