Sry ka atkal jūs traucēju, bet vēlētos uzzināt vai dakša FOX Float R pa 42 angļu mārciņām ir izdevīgs pirkums…?!
^^ Vēlamais Pirkums!
Atvainojos par topika nosaukuma kļūdu, izlaidu netīšām vienu burtiņu!
Sry ka atkal jūs traucēju, bet vēlētos uzzināt vai dakša FOX Float R pa 42 angļu mārciņām ir izdevīgs pirkums…?!
^^ Vēlamais Pirkums!
Atvainojos par topika nosaukuma kļūdu, izlaidu netīšām vienu burtiņu!
Līdz izsoles beigām vēl vesela diena … šaubos vai beigu cena tai dakšai būs 42 mārciņas …
nu esmu gatavs arī maksāt līdz 90 mārcinām, tas ir to vērts…?!
Un bija vēlviena tāda paša dakša, kurai uzreiz CENA bija 55 mārciņas.
Pāris padomi tev kā iesācējam.
Post to: United Kingdom
Please contact me for other countries/regions
Uzraksti “Email the seller”, vai viņš sūta uz LV, un par cik…
Te var nočekot aptuveno cenu:
http://sg.royalmail.com/portal/rm/PriceFinder;jsessionid=M4V5Z1ZZWNKZ0FB2IGLEOSQ?pageId=pc_sltc_rm_search&catId=23500532&keyname=search&_DARGS=/portal/rmgroup/apps/templates/html/rm/search.jsp
Vēl tāda lieta, paskaties “Seller feedback”, kā pārdevējam, šim puisim ir tikai 2 pārdotas lietas, stipri šaubos, vai viņš čakarēsies ar sūtīšanu uz LV, ja arī nolems Tev sniegt atbildi, tad visdrīzāk “postage” būs samērā liela, domājams, kādas 35 mārciņas…
Grey, 4.ieteikums ir pat ļoti vērā ņemams…un arī pārējie nav mazsvarīgi!!!..Lai veicas!
Paldies Visiem! ;)
Es izdomāju ka mazāk čakarīgi būs nopirkt kādu dakšu tepat Latvijas veloveikalos.
Paskatīšos kādu lēto variantu… Vnk mana RST nobruka [bija uz Cube Aim Velo]
vajadzīga kkāda alternatīva…
Par daudz sacerējos no tā ebay…
Varētu arī nedaudz pakrāt un nopirkt kko sakarīgāku. :))
nu nu, cerēt uz ebay ir dikti jau finansiāli izdevīgi, tikai vajag rakt un izrakt to ko vēlies. vēl pavisam nesen redzēju pagājušās sezonas fox dakšas amerikā par ja nemaldos 350$ Buy It Now un uz latviju lai sūtija