Fork upgrade

Pašlaik manam zirgam ir ‘Suntour XCR LO 100mm’ dakša, vai būtu jēdzīgi mainīt uz ‘Rock Shox Recon Silver/Gold’ vai ‘Fox 32 Float 100 RL, 100 mm’ ?? Neesmu baigais sportists, bet ik pa laikam izbraucu kādu MTB maratonu. Varbūt varat ieteikt vēl kādu variantu?

Vai nu normāla dakša, vai labāk cietā, lētu smagu krāmu ir bezjēdzīgi staipīt līdzi.
Ja rekonu, tad labāk būtu GOLD modeli, FOX būs izturīgāks, bet dārgākas apkopes. Ja veselība ļauj, tad labāk nopirkt kādu cieto garo karbona dakšu, ies daudz ātrāk kā ar mīksto.

Pie viena būtu jauki, ja padalītos ar info par izdevīgākajām dakšu iegādes vietnēm ;)

Visizdevīgākā - Foruma sadaļa “Pārdod”

Mēdz parādīties visvisādi FOX brīnumi pa 150-250 Ls, ik pa brīdim iemaldās kāds Rock Shox piedāvājums. Vairums piedāvājumu gan satur lietotas dakšas, bet mēdz parādīties arī jaunas dakšas. Turklāt no lietotām dakšām nevajadzētu baidīties. Vai iemet sludekli, ka pērc dakšu, tikai norādi velmes.

bike-discount.de bija loti pieklajigas cenas uz RS Reba RL

Ljoti moka ziņkārība kapēc FOX būs izturīgāks ? :)

Es esmu pārliecināts ka - ne Latvijas kalnos ar mīksto ies ljoti daudz reiz ātrāk , bet ja runā pa Latviju, man patik vērot kā krata tos kas brauc ar cieto :D es pats ,piem, esmu tikai par mīksto dakšu nekādu cietu nu vnk nekad neliktu sev :P

Ljoti moka ziņkārība kapēc FOX būs izturīgāks ? :)

Es esmu pārliecināts ka - ne Latvijas kalnos ar mīksto ies ljoti daudz reiz ātrāk , bet ja runā pa Latviju, man patik vērot kā krata tos kas brauc ar cieto :D es pats ,piem, esmu tikai par mīksto dakšu nekādu cietu nu vnk nekad neliktu sev :P[/quote]
:D :D :D labi teikts!

Tapēc, ka man ir bijušas 3 fox dakšas un viens rock shox, uzmini kuru pārdevu jo bija beigts?
Vienu no FOXiem iestādiju tā konkrēti, ka pats ribu izlauzu, dakšai nekas nenotika.
Manito čoms pat nebija sācis īsti braukt, ka sadalijās reizinātājos.
Esmu braucis ar cieto, ļoti daudz mīkstajām, un fūlīti, visātrāk gāja ar cieto dakšu, jo prikšējais rats nebremzē bedrēs, bet kā iekrīt, tā lec jau laukā. Turpretim amītis iekrītot bedrē iesēžās tādejādi bremzējot. Fūlītis uz trepes pamatīgi sūkā citronu, virs 50km/h uzbraucot uz trepes sajūta, ka aizmugurējo bremzi noliktu pa ķīļiem (protams mežā var braukt ar aizvērtām acīm).

[quote=emils]Tapēc, ka man ir bijušas 3 fox dakšas un viens rock shox, uzmini kuru pārdevu jo bija beigts?
Vienu no FOXiem iestādiju tā konkrēti, ka pats ribu izlauzu, dakšai nekas nenotika.

Esmu braucis ar cieto, ļoti daudz mīkstajām, un fūlīti, visātrāk gāja ar cieto dakšu, jo prikšējais rats nebremzē bedrēs, bet kā iekrīt, tā lec jau laukā. Turpretim amītis iekrītot bedrē iesēžās tādejādi bremzējot. Fūlītis uz trepes pamatīgi sūkā citronu, virs 50km/h uzbraucot uz trepes sajūta, ka aizmugurējo bremzi noliktu pa ķīļiem (protams mežā var braukt ar aizvērtām acīm).[/quote]

Jaam, intersanti intersanti argumenti, vispar pareizi būtu ja salūztu dakša nevis tavas ribas, laikam Tev ļoti paveicās ka FOX ir tik ļoti izturīgas :D

Varu ieteikt, nopirkt labu dakšu ar compresijām un reboundu un iecmacīties tos pareizi noregulē un ies viss vel raitāk un ātrāk, bet no visa lasot man radās iespaids ka fullīts ar ko tu brauc ir :D

[quote=emils]Tapēc, ka man ir bijušas 3 fox dakšas un viens rock shox, uzmini kuru pārdevu jo bija beigts?
Manito čoms pat nebija sācis īsti braukt, ka sadalijās reizinātājos.
Esmu braucis ar cieto, ļoti daudz mīkstajām, un fūlīti, visātrāk gāja ar cieto dakšu, jo prikšējais rats nebremzē bedrēs, bet kā iekrīt, tā lec jau laukā. Turpretim amītis iekrītot bedrē iesēžās tādejādi bremzējot. Fūlītis uz trepes pamatīgi sūkā citronu, virs 50km/h uzbraucot uz trepes sajūta, ka aizmugurējo bremzi noliktu pa ķīļiem (protams mežā var braukt ar aizvērtām acīm).[/quote]

Da labi, Tu arī brauc? Līdz šim man likās ka visa tava aktivitāte norisinās tikai forumos

p.s argumenti par dakšu ir vnk super smieklīgi, es pa tnekomentēšu neko tālāk.

Re kā sanāk:

Forumā lasu, ka lietotājs iesaka dakšu pirk tepat forumā, bet tai pašā laikā cits lietotājs jau mazliet vēlāk saka, ka vienīgo dakšu kuru pārdevis esot tāpēc, ka beigta. Cik gan liela ir iespēja, ka to dakšu pārdeva tepat forumā? Vai bija minēts, ka tā beigta? Vai forumā lielākā daļa pārdodamo lietu netiek tirgotas tāpēc, ka beigtas?

P.S. Uzreiz gan varu teikt, ka pats esmu iepircies pie FOX un BALTAIS un tur viss ir OK!

nu ja panesās fleims…

ok, ieakiet lūdzu kuru dakšu (modeli) labāk ņemt un ja iespējams pievienojiet vietu un ciparu, kur tā dabūnama ;)

Paskaties forumu sadaļu “pārdod” un mēģini secināt, kāds ir mantu stāvoklis. Esmu neskaitāmas lietas caur šo forumu jau iegādājis, arī pavisam jaunas un kastē, jo cenas mēdz būt vairāk kā konkurētspējīgas. Tas pats lietotājs FOX ir piedāvājis iegādāties jaunas/lietotas mantas, un tas galīgi nenozīmē, ka mantas ir beigtas. Mēs esam saprātīgi un spējam novērtēt mantu stāvokli, pirms pirkšanas, vismaz vairums. Turklāt es ticu, ka šajā forumā apgrozās daudz maz lojāli cilvēki.

Ja gribi jaunu un budžets atļauj, tad ņem šo: http://www.bike-discount.de/shop/k1024/a61133/reba-rl-dual-air-100-white-remote-option.html

Es pārdevu rebu ar pierakstu, ka neiet lokauts ;)

AF, par to ka Tu tik muti brāķēt māki, tas visiem zināms, ar savu mazo balerīnu Vitaļiku, sasēdušies te vienā kantorī un viens no otra komentārus liek.

[quote=emils]Es pārdevu rebu ar pierakstu, ka neiet lokauts ;)

AF, par to ka Tu tik muti brāķēt māki, tas visiem zināms, ar savu mazo balerīnu Vitaļiku, sasēdušies te vienā kantorī un viens no otra komentārus liek.[/quote]

Haahah a Tu esi liels herkules? :D Runā ar viņu atsevišķi a es esmu pats pa sevi :P

Vienk zinu kādu cūkukūti taisat ROTOS forumā, laikam tur visus tik tālu esat izsmējuši, ka vairs neviens neko neraksta (pēdējā laikā tur aktivitāte nulle), tagad jāmeklē jauna tauta ko apriet.

Rock Shox Reba labāka par Recon?

un vai Reba gadījumā japērk arī pumpis?

Neņem tuvu pie sirds, bet jau kā 1 gadu, nu pat gandrīz 2 tur neko nerakstu, jo nav vajdzības. Kad vajag kko atrast vai palasīt tad labprāt ieeju, bet cilvēki izaugt a foruma idioti kas ir tur un te vienmēr būs un paliks :D Bet ja būt vel godīgākam es pat nezinu vai es tevi zinu dzivē un man ir vienalga un tu man esi tāds pats cilvēks kā citi un apcelt nevienu negrib. tikai gribēju zināt kapēc tāds viedoklis par dakšām ko tu teici augstāk jo manā skatījumā tavi argumenti par mīksto dakšu un ka cietā iet daudz reiz ātrāk un ka fox ir iztrīgāks un ka foxam apkope ir dārgākam man liekas aplams, jo neko par stulbu pamatojumu es nesaskatiju tāvā rakstījumā.

Atkarībā kādus modeļus salīdzini,un kādam nolūkam to dakšu gribi izmantot ;)

Pamatā pa mežu takām, granteni, šad un tad izbraukt kādu maratonu.
Suntour XCR ar trepi šķiet nepārāk labi tiek galā…