Fitnesa velo?

Sveiki, nu laikam man ir pienācis laiks izgāsties ar savu nezināšanu
Esmu nobraucis 4 gadu downhillā, likās, ka no velo zinu daudz, kā nekā daudz kas pārajukts un likts kopā savām rokām, bet tā kā ir laiks likt punktu un ir parādījusies vēlme iegūt ko jaunu savā īpašūmā, esmu apjucis un nav poņas, esmu jau paspējis daudz izčekot utt., bet nekur nekādu plašāku informāciju, par http://www.gandrs.lv/fitnesa-velosipedi … t1-700-10/ nav izdevies uzrakt un šādu līdzīgu velo atrašanu un iegādāšanos, nebūtu arī rokas līkas, lai saliktu visu kopā, bet pietrūkst informācijas vai maz kur var iegādāties tādus rāmjus LV automātiski ar dakšu, bez pārējā, jo pārējo jau nu es kaut kā saliktu pa savam, vēlmes ir gausām vienkāršas, cieta dakša, rāmis, U vai V bremzes, nekādus labos pārslēdzējus ar nevajaga
kam šada tipa velo pievērst lielāku uzmanību. varbūt kādi ieteikumi, modeļi??
cenā vēlētos iekļauties es zem 300Ls

Paldies jau iepriekš!

http://www.gandrs.lv/velosipedu-ramji/

tepat ir arī rāmji

Es varbūt esmu salasījies pārāk daudz mārketinga grāmatas, bet “fitnesa velo” ir elementārs paņēmiens, kā pārdot tūristu velo sportiska tipa cilvēkam, kurš nav gatavs braukt ar šosejnieku. Kāpēc sevi ierobežot? Ņem parastu kalna riteni, maini ratus, riepas, sēdekli, iznesumu pēc vajadzības un tev būs ritenis visiem apstākļiem, segumiem, sacensībām un atpūtai. Ar iznesumu un sēdekli var mainīt sēdēšanas pozīciju pēc vajadzības. Es ar savu kalna riteni regulāri braucu gan SEB’os, gan garākos izbraucienos virs 100km, nomainu tikai iznesumu un uzlieku citu sēdekli un riepas. Tas mans advaiss. Un pa tiem 300Ls var paņemt tiešām labus ričukus šodien, gan pakaulējoties ss.lv, gan šeit forumā regulāri uzpeld burvīgi eksemplāri.

nu reāli ir tā, ka sauc kā tu viņu gribi, vienkārši nezināju kā, ko tādu nosaukt
bet ir vēlme pēc kaut kā šosejniekveidīga, pa lētu naudu, jo nav vajadzības gāzt pa mežu, sacensībās utt.
tad arī es atvēlētu citas summas un tad jau es zinātu kaut cik ko ņemt vai neņemt, bet pie tādas domas, ka tam vairāk jābūt kā šosejnieks un tur jau es gandrīz neorientējos

Merida Cyclocross, Gandrā var apskatīt. Bet pa lēto nesanāks.

tas jau ir skatīts un testēts ;) viens no variantiem, ja nekas pa lēto nesanāk

tad uzreiz jautājums, kam pievērst uzmanību šosejniekiem, ja nav svarīgs svars