Tā tad Mums ir zināms ka latvijā Notiek šāds pasākums kas ir Tendēts uz vidusskolēniem un 9 klases skolniekiem .
Par cik Esmu vidusskolnieks , mani intresē piedalīties šādā pasākumā :)
Ar vienu draugu esam nolēmuši ka varetu ēnot kādu No velomehāniķiem , vai kādu kas dien dienā gramstās gar velo jo pašiem ļooti intresē kas notiek aizklusēs tā teikt , aiz veloveikalu Priekškara :)
Tā tad mēs meklējam Vietiņu kur mēs varetu dienu pavazāties līdzi kādam velomehāniķim un uzkrāt veselīgu pieredzi
Jautri pavadīt laiku un uzzināt kas ir kas :)
No sākuma tēmējām uz Trek veikalu Barona kvartālā , Bet principā der jebkurš veloveikals un jebkurš entuziasts :)
Paldies par ausaucību jau iepriekš :)
Pmeģiniet ZZk vai Gandrs veikalus. (bez apvainojumiem)
Vēl pa agru,…vēl ap slēpēm čubinās mehi. Bet čaļi malači…
vēl tik Elkoru piemet šinī listē (bez apvainojumiem) :D
Kapēc jūs sakat bez apvainojumiem ? :D
Te neviens neapvainojās , ka rēdzēs kur skrūvēs velo , tas tak vienalga , esam cilveki ne roboti ka spējam to saprast ;)
ne visur cilvēki cīnās ar slēpēm, noteikti ir kantori, kur liek jaunās sezonas velo kopā. cik interesantii uz to konveijeru skatīties… individuāls stāsts.
Piemēram, nesen bij šāds info: https://twitter.com/veloprofs/status/293346282012037122
[quote=Priede#11]Tā tad Mums ir zināms ka latvijā Notiek šāds pasākums kas ir Tendēts uz vidusskolēniem un 9 klases skolniekiem .
Par cik Esmu vidusskolnieks , mani intresē piedalīties šādā pasākumā :)
Ar vienu draugu esam nolēmuši ka varetu ēnot kādu No velomehāniķiem , vai kādu kas dien dienā gramstās gar velo jo pašiem ļooti intresē kas notiek aizklusēs tā teikt , aiz veloveikalu Priekškara :)
Tā tad mēs meklējam Vietiņu kur mēs varetu dienu pavazāties līdzi kādam velomehāniķim un uzkrāt veselīgu pieredzi
Jautri pavadīt laiku un uzzināt kas ir kas :)
No sākuma tēmējām uz Trek veikalu Barona kvartālā , Bet principā der jebkurš veloveikals un jebkurš entuziasts :)
Paldies par ausaucību jau iepriekš :)[/quote]
Ir tāda iespēja - http://enudiena.fixcms.lv/vakancu-saraksts#