Pienākusi reize mainīt trošu apvalkus un troses. Jautājums, vai trose ir jāeļļo tajās vietās kur tā ir apvalkā? It kā jau sākumā strādās labāk, bet no otras puses visus sū–s pievilks. Eļļot vai neeļļot – tāds ir jautājums?
Parasti trošu apvalkos jau no rūpnīcas ir smēre.
atkarīgs no apvalka, ja iekšā starp trosi un atsperīgo tinumu ir kāds plastmastipa veidojums, tad itkā nevajadzētu eļļot. Vismaz tādu es te iepirku, brīnījos, kā budžeta apvalks jau ar tādu brīnumu iekšā.
Es vienmēr eļļoju, esmu atklājis ļoti labu eļļu šai padarīšanai.
Agrāk eļļoju, radās problēmas, eļļas biezēja, pieaistija netīrumus. Tagad lietoju jagwire trošapvalkus jau trešo gadu, nekad nav bijušas problēmas ar slīdamību, neko arīneesmu pilinājis iekšā.
Parastie apvalki - eļļoju ar šķidro ķēdes eļļu pārslēdzēja posmu pēc katras 2ās mazgāšanas apmēram, pārējo 1x-2x sezonā un viss strādā brīnišķīgi. :) Izņemu no atbalstiem, noslauku trosi, pārbīdu vairākas reizes apvalku pa trosi, noslauku, notecinu pilīti eļļas pa to troses vietu, kura ieies apvalkā.
Paldies par viedokļiem. Ieeļļoju veco trosi un ātrumu pārslēgšanas problēmas pazuda. Jautājums, protams, uz cik ilgu laiku, bet tad jau redzēs.