Elkor sports

ko nu stasti - veloprofs/hawaii jau tirgo skotus

Kā mūsdienās Elkoram ir ar servisu? Ir normāls tīms novākis? Runa iet par veloservisu, ne audio vai kādu citu.

Tur laikam Vitas no ZZK pārgāja. Gan kāds tomēr zinās precizāk pateikt…

Ar servisu viss ir lieliski kā jau Vanags minēja servisā strādā Vitas un citi prasmīgi meistari. :)

Jap, elkorā ir Vitas! Meistars pa pirmo zorti!

SCOTT daļa jau elkorā!
Nākamie uz līnijas GHOST, nākamās nedēļas otra puse!
Sači vairs nav tālu!!!

Iegaaju, apskatiiju.
Viss sliktaak kaa ieprieksh paredzot - cenas kaa jau… piemeeram, karbona FS kad paraadijaas, bija par X cenu, tad bija ar atlaidi no 2x cenas lielaaks cipars nekaa no saakotneejaas X cenas… bet ok, po, ja grib vaariities, nav mana dalja.
Darbinieku attieksme ir vispaar zem katras kritikas. Var redzeet ka cilveeki vienkaarshi atseezj stundas un viss vinjiem PO.
Visvairaak man patika juusu komandas sachu velo kas izlikti apskatei - visi dubljaini ka bail - iespaids skaidrs - pilniigi lohi ja taadus velo liek. Attieciigi jums tieshaam ir izdevies paraadiit sevi skaistaakajaa gaismaa…

Kādu dienu arī būs jāiebrauc apostīt, lai varu pēc tam izteikt personīgo viedokli :p

Nav jau veloveikals. Un vispār, elektropreču veikalā tirgot velosipēdus - tā ir “spēcīga” biznesa vīzija.

Elkors jau ar neko neatšķiras no Alfas vai dominas, te tik viss vairāk vai mazāk zem viena vārda, tad jau sanāk tād mazliet savādāks RIMI vai maksima, tur ar visu var nopirkt.

Jaa, peec buutiibas jau ir tas pats kas Alfa, BET, Alfaa ieejot Gandraa, viss ir liimenii!

Vanag, man tīk Tavs pedejais koments!!

nu Tu par tām cenām pārspīlē, pats tur esmu strādājis nesenā pagātnē un droši varu teikt, ka tur nekādas manipulācijas nenotiek, ir bāzes cena, ir atlaide, ja atlaides nav, tad atkal ir bāzes cena. Runājot par netīrajiem velo, čaļi tos izmanto arī ikdienā braucot uz darbu un tici man elkorā nav velomazgātuve, gan jau arī Tavs ritenis pēc izbrauciena lietainā dienā ir netīrs.

[quote=A Vanags]Iegaaju, apskatiiju.
Viss sliktaak kaa ieprieksh paredzot - cenas kaa jau… piemeeram, karbona FS kad paraadijaas, bija par X cenu, tad bija ar atlaidi no 2x cenas lielaaks cipars nekaa no saakotneejaas X cenas… bet ok, po, ja grib vaariities, nav mana dalja.
Darbinieku attieksme ir vispaar zem katras kritikas. Var redzeet ka cilveeki vienkaarshi atseezj stundas un viss vinjiem PO.
Visvairaak man patika juusu komandas sachu velo kas izlikti apskatei - visi dubljaini ka bail - iespaids skaidrs - pilniigi lohi ja taadus velo liek. Attieciigi jums tieshaam ir izdevies paraadiit sevi skaistaakajaa gaismaa…[/quote]

ir nu gan jums jūzerneimi, cienītie elkor darbinieki. labi, author ir brends, kam elkor ir dīleris, bet ar sram tā vis nav ;)
labi vēl, ka nav neviens par shimano nosaucies, japiņa kungs tad varētu apvainoties.

te divas lietas, kas man ir oho:

1. elkor komandas braucēji strādā veikalā? vai tad īsteni komandu braucēji to vien nedara kā trenējas, trenējas un vēlreiz trenējas un pārējā laikā atpūšas?
  2. ja nav nekādu velo mazgāšanas ierīkojumu, tad kā tad serviss, arī nevienu klientu velo nekad nemazgā?

1. elkor komandas braucēji strādā veikalā? vai tad īsteni komandu braucēji to vien nedara kā trenējas, trenējas un vēlreiz trenējas un pārējā laikā atpūšas?
  2. ja nav nekādu velo mazgāšanas ierīkojumu, tad kā tad serviss, arī nevienu klientu velo nekad nemazgā?[/quote]

Ko tad Tu domāji, ka šie tagad pa siltajām zemēm dzīvojās un vāc kilometrus:D Nu servisā man liekas, ka ir bet nu diezvai pēc 12h darbadienas Tu gribētu celties pus h ātrak, lai nomazgātu velo.

2. ja nav nekādu velo mazgāšanas ierīkojumu, tad kā tad serviss, arī nevienu klientu velo nekad nemazgā?[/quote]

Ko tad Tu domāji, ka šie tagad pa siltajām zemēm dzīvojās un vāc kilometrus:D Nu servisā man liekas, ka ir bet nu diezvai pēc 12h darbadienas Tu gribētu celties pus h ātrak, lai nomazgātu velo.[/quote]
Paskaties uz Ozolu, kas tautā brauc pa priekšu, strādā veikalā un to vien dara kā trenējas :D
Uz ruļļa daudz stundas un pēcāk ar uz ceļa :D

elkor ir deparment store. tur ir arī velo department (pietiekami labs sortiments, ja salīdzina ar ekvivalentiem Eiropā vai ASV)

[quote=gints74][quote=emils][quote=vkungs]

Ko tad Tu domāji, ka šie tagad pa siltajām zemēm dzīvojās un vāc kilometrus:D Nu servisā man liekas, ka ir bet nu diezvai pēc 12h darbadienas Tu gribētu celties pus h ātrak, lai nomazgātu velo.[/quote]
Paskaties uz Ozolu, kas tautā brauc pa priekšu, strādā veikalā un to vien dara kā trenējas :D
Uz ruļļa daudz stundas un pēcāk ar uz ceļa :D[/quote]
Pasaki lūdzu kā var apvienot visu iepriekš minēto strādāt veikalā pilnu darba dienu, to vien darīt kā trenēties uz ruļļa daudz stundas un pēcāk ar uz ceļa?Gribētos gan redzēt kā viņs to visu dara vienlaicīgi.[/quote]

Palasi intervijas ar Ozolu!
2h no rīta uz ruļļa. Veikals vaļā tikai no 10:00.
Nu un vakarā pēc darba 2h. Ja grib, aiztaisa veikalu ātrāk. Pats īpašnieks, pats pārevējs ;)

Kas te ir nesavienojams?

Es nesaprotu, par ko cepiens? Tas taču ir labi, ka ir tāda izstāžu zāle, nerunāju tikai par velo.
Aizej , paskaties, pačamdi , izvēlies un nopērc pecāk netā :)
Velo nodaļā uz atlaižu laiku varēja daudz smuku mantu par ļoti adekvātu ciparu nopirkt. īpaši piederumus . Bet bija daži labi velo arī ar smuku ciparu.

p.s. tie dubļainie velo gan, cik manīju, visu ziemu tur nostāvēja ar visiem Sebu Nr. Jāpiekrīt Vanagam… tas nav pareizi :)