Nobalsoju. Vienīgais kas nāk prata kad redzu zināmas krāsas lūžņus pagriezienos (piem. Rīgas piena kombināts, uzreiz aiz gājēju pārejas braucot no D. tilta puses) vai vienkārši ceļa vidu (piem. Zemitānā tilts, veloceliņš) - cū*as.
Nu nez, nez - mani ikdienas novērojumi tieši liecina, ka tie, kas brauc ar savējiem, brauc daudz drošāk, pārliecinošāk, gan paši ir vairāk nopakojušies, gan biežāk izvēlas brauktuves nevis zigzagus pa pārpildītām ietvēm. Arī izskatās, ka biežāk tomēr CSN pārzina.
Kamēr tie bolti un raidi - tie vnk dod ručkā uz maximumu, neskatoties iete vai kas - jo nu jā - kā jau minēja - tā minūšu cena. Tas pats arī daudziem carsharing auto novērots.[/quote]
Man tādi paši novērojumi, prīvātie bieži ir ķiverēs un brauc prātīgāk![/quote]
Nevienu gājēju viņa ķivere nepasargās, ja viņš uzlidos ar neatļautu (jā, ar atļautu arī nebūs labi) ātrumu virsū. Elektro braucamajiem atļautais ātrums ir 25km. Braukt ar braucamo, kurš iet uz 40, nozīmē pārkāpt CSN, kurus jūs visi pieminat.
Tur jau tā lieta, bet uz ietvēm brauc arī šādi: https://www.gpspro.lv/products/lv/328/16683/sort/1/filter/0_0_0_0/ULTRON-T11-V2-30Ah-60V-2x1600W-Hydraulic-brakes-Elektriskais-skrejritenis.html
Nu un pa ietvēm uz cik tad brauc? Cik esmu redzējusi tos ātros, tie tomēr lido pa brauktuvēm pārsvarā.
Esmu palicis bez velo pēc sadursmes ar vienu šādu sūdabrāli. Kompensāciju protams neredzēt. Tā teikt, pats vainīgs, ka ar velosipēdu brauc!
Tur jau tā lieta, bet uz ietvēm brauc arī šādi: https://www.gpspro.lv/products/lv/328/16683/sort/1/filter/0_0_0_0/ULTRON-T11-V2-30Ah-60V-2x1600W-Hydraulic-brakes-Elektriskais-skrejritenis.html[/quote]
Ir tur arī tādi kas brauc 90Km/h ar limiteri no rūpnīcas, ar noņemtu limiteri daži spēs sasniegt arī 100.
Ja pareizi saprotu, tad ar nomas skrejriteņiem ir tā, ja redzi, ka tas ir novietots nepareizi un / vai traucē pārējiem, tad nofotogrāfē kopējo bildi un skrejriteņa numuru, un nosūti bildes šīs firmas kantorim. Teorētiski viņi var uzlikt sodu pēdējam lietotājam.
Man labāk patīk tā - ja redzi, ka nepareizi novietots, ievieto tuvējā koneinerā!
Tā nedrīkst! Elektroatkritumi ir jāved uz tiem īpaši paredzētajiem konteineriem.
Un sanjem sodu par svesas mantas aiztiksanu. Tadu pasu sanjem ari nogazot svesu ipasumu
Žēl, ka nav vircas bedres - tur viņus varētu lidināt. Juglas kanālā mest negribas, piesārņos vidi.
Es vispār nebrīnītos, ka daļā gadījumu tas braucamais ir atstāts puslīdz solīdi celiņa malā, bet kādi garāmejoši ziķeri to speciāli noliek šķērsām ietvei. Principā kā efektīvu risinājumu šai problēmai varu iedomāties tikai konkrētas, speciāli aprīkotas stāvvietas, kur braucienu var pabeigt tikai iespraužoties konkrētā ligzdā, un izņemt no tās var tikai, uzsākot braucienu. Bet iekš kaut kā tāda, saprotams, neviens iznomātājs negribēs ieguldīt, un tas arī samazinātu pakalpojuma pieejamību.
Skūteris un pakalpojums nav vainīgi par to ka sabiedrība ir tāda kāda tā ir. Tas ir pakalpojums kurš padara mūsu ikdienu vieglāku, mobilāku.
[quote=GL2]22 Martā nosūtīju epastu:
Satiksmes un transporta lietu komiteja
Olafs Pulks
atbildes nekādas.[/quote]
Vajag cc ielikt domes vadību un atbildīgās ministrijas pārstāvi
Tikko biju Stokholmā, tur nomas elektroskūteriem ir īpaši noteiktas un iezīmētas/stāvvietas - laukumi, no kuriem tos var paņemt un, kur atstāt. Es domāju, ka neizbēgami uz kaut ko tādu arī pie mums būs jāvirzās. Piekrītu,ka dažviet situācija ir ļoti traka.
Starp citu, izskatījās, ka tur arī diezgan strikti ar velo novietošanu vietās, kur liels cilvēku daudzuums, pie birojiem u.t.t. Nevar gluži pie kura katra staba velo pieķēdēt.
Un sanjem sodu par svesas mantas aiztiksanu. Tadu pasu sanjem ari nogazot svesu ipasumu[/quote]
Ir kriminālsods par zādzību, iznīcināšanu vai bojāšanu. Par nogāšanu pirmā dzirdēšana - vienmēr metu tos zālienā, kad stāv veloceļa vidū.
Elektroskūteri drīkstēs vadīt tikai ar tiesībām; skrejriteņu reģistrācija – obligāta
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/22.06.2023-elektroskuteri-drikstes-vadit-tikai-ar-tiesibam-skrejritenu-registracija-obligata.a513941/