Dzeramā soma uz muguras

Gribēju tikai pateikt, ka sākoties sezonai veikalos būs pieejams šāds produkts:

Trek Energy Cell Dual
Two bladder system with Blender™ valve to select your drink. Ideal for XC racing and riding on full suspension bikes with little room for waterbottles

Bring your water and energy drink along in the same pack. Choose on the fly which drink you require. Two bladders are controlled with patent pending Blender™ Dual Valve which enables both tubes open, closed, one tube open or partially open.

System is completely enclosed to keep bacteria to a minimum and clean up easy.

Our new angled bite valve helps shorten the overall tube length and provides big gulps of water with every sip.

Reservoirs maintain the original quality of the liquid with Novel plastic, now with a wide mouth opening for easy cleaning and fill ups.

Pack has small pocket to carry the essentials; tube, CO2 pump and a mini tool.

Ja biji ieplānojis šādu mantu, tad zini, ka būs un nevajag tagad sūtīt no interneta ;)

Labais lisopēdista kokteiļbāriņš!

Lāāb, tas ir risinājums, kurš daudziem patiks:) Ja nav noslēpums, kādi rezervuāru tilpumi ir pieejami (no skata vairāk par 2 gab. litrīgiem tur nevarētu ietilpt)? Vai skrūvējamais korķis ir savietojams ar citu firmu izstrādājumiem, piem Platypus (kuru var vajadzības gadījumā arī aizkorķēt ar parastu plastmasas pudeles skrūvējamo korķi)? Nosaukums Trek rosina domāt, ka nopērkams būs Veloservisā, vai ne? Un ideāli jau būtu, ja to visu varētu nopirkt arī pa daļām:)

BILDES

Tilpums 3L (100oz), tātad katrā kuprī 1.5L!!!

Noņemot to sarkano štruntu rezervuārs atveras kā maiss un ideāli var arī kopt, t.i. mazgāt.

Nopērkama būs visās TREK velosipēdu tirdzniecibas vietās, kas nozīmē - ne tikai Veloservisā.
Iespējams pat, ka VS būs pēdējā vieta, kur to nopirkt, bet cerams, ka nē.

prognozējamā astronomiskā cena?

~ 30Ls!!!
no astronomijas un kosmosa ne veests :)

tas laikam domats tiem kam
rokas pie stures piekaltas vai ka?tadu svaru sev lidzi vizinat…bet katrs dara ka grib,noperk visas titana skruvites un uzliek 3litrus uz muguras.lai labi ripo!

:) nu apmeeram no taas seerijas

3L ir bish pa daudz - 1L ir optimaali!

bet nau tač jālej pilns! ielej 0.5 ūdeni un 0.5 sporta dzērienu, vai arī ko citu:)

iisam jau var piestiķēt, ko tu garam padariisi :)

Neviens neliek pieliet pilnu līdz malām. Man ir Platypus 2L, parasti ieleju 1,5L vai mazāk. Taču ar vienu rezervuāru ir neērti, jo en.dzēriens ir relatīvi salds, un bieži gribas uzdzert ūdeni.

To>cello, mūsu maratonos varētu varbūt iztikt ar pudelīti utt., bet Somijā sāpēja pirksti no bremzēšanas (par stūres atlaišanu pat nedomā), un pudeles tilpums 750mL ir krietni par maz.

to look man nav nekadu pretenziju par tam kamielu somam,katrs dara ka vinam ertak vai ne?
Ir dazi interesenti kas grib uz to somiju braukt,padod zinu privataja kad un ka tas notiek.un varbut ir 2004 izdevumu tame cik tas prieks sanaca.

Klau, tai mantai tie mutē bāžamie korķi ir nopērkami atsevišķi?
Jautāju tāpēc, ka man ir hronisks paradums grauzt un sagrauzt līdz nelietojamībai visu, ko parasti liek klāt pie mutes, t.i., vienreizlietojamos ēdamrīkus un tml.

man ir “hydrapak”, tam var atseviski piepirkt “spareparts”, par citiem nemaku teikt

a vispar lieta laba shie camelbaki, ari dakaaraa shadas sistemas lieto

[quote=cello]to look man nav nekadu pretenziju par tam kamielu somam,katrs dara ka vinam ertak vai ne?
Ir dazi interesenti kas grib uz to somiju braukt,padod zinu privataja kad un ka tas notiek.un varbut ir 2004 izdevumu tame cik tas prieks sanaca.[/quote]

Par Somiju Baltais nedaudz aprakstīja šeit XC, un Kalnusports.lv ir plašāks raksts ar daudz bildēm.

[quote=wheelie]man ir “hydrapak”, tam var atseviski piepirkt “spareparts”, par citiem nemaku teikt

a vispar lieta laba shie camelbaki, ari dakaaraa shadas sistemas lieto[/quote]

Kā kalpo un kā patīk “hydrapak”?

man ir delta, 2 litri , visai labi kalpo, iekshaa lielaja nodalijumaa vel 2 mazie - 1 ar ravejsledzeju, 1 ar gumiju un neliels karabins kur var pielikt atslegas vai tml, ir cauruminsh somas augshdaljaa caur kuru var izlaist piem pleijera vai nakts luktura akumulatora vadu, jostas lence

Rezervuaram atsevishks nodalijums, rezervuaru var izgriezt un izmazgat no iekspuses, aiztaisishanas veids pietiekoshi veixmigs

Kas bishki kaitinaja - sakuma turejas neliela “plastikata” piegarsha no rezervuara - kad ielej dzerienu, tagad gan pakapeniski izzud

www.hydrapak.com, pirkts www.chainreactioncycles.com

laps izskataas un izklausaas, ja man jau nebuutu Camelback, shitaa buutu mana izveele.
cena nereaali zema, leetaakais taada liimenja CAMELBACK no 50 ls

a kad varēs to iegādāties? (t.i.- vai nebūs jāgaida līdz lieldienu zaķis to zem eglītes noliks)