Kādus labāk pirkt?
Priekšējo esmu redzējis tādu, kurš stiprinās tieši pie rāmja. Un arī tradicionālos- stiprinās zem dakšas. Kurš no šiem variantiem labāk pilda savu uzdevumu un ir ērtāks lietošanā.
Kā arī pakaļējā rata dubļusargs- ir kāda garuma, platuma nozīme, kā arī tā stiprināšanas augstumam. Varbūt vēl kaut kas?
Izteikšos tikai par aizmugurējo – maitas, maitas, garāku vajag taisīt! Ja priekšējie savu funkciju pilda apmierinoši, tad aizmugurējie nekad nepasargā muguru no dubļiem, jo ir 10 cm par īsu. Noķer 90% no dubļiem un palaiž garām tieši tik lai drēbes būtu netīras!
Vienā no nesenajiem What Mountinbike žurnāliem neviens no aizmugurējiem dubļu sargiem nedabūja teicamu vērtējumu.
Es ar dubļu sargiem esmu visai daudz ņēmies.
Priekšējais - tā plāksne, ko stiprina pie rāmja diagonālās caurules, strikti vērtējot, pasargā tikai velopudeli no apmešanas ar dubļiem. Tā nepasargā no dubļiem kājas zem ceļgaliem, bet tas vēl būtu piedodami, jo no tā pasargā tikai garie “tūristu” dubļu sargi. Taču tā nepasargā arī no dubļu piku uzmešanas vertikāli uz augšu, ko dabū tieši sejā. Lai novērstu to, jāpērk zem dakšas kroņa stiprināmais. Šie pēdējie standarta variantā LV veikalos (SKS ražojums) ir noāķējamie, kas būtu ļoti ērti, bet diemžēl tā uzāķējuma vieta paliek tāda ļodzīga. Vienam vellītim mēs tādam SKS dubļu sargam pieskrūvējām papildus plastmasas plāksnītes, lai tas stingrāk iefiksētos, un tā bija puslīdz labi. Es pats lietoju arī noāķējamo pr. dubļu sargu, taču tādu esmu redzējis tikai sporta veikalos “decathlon” (Francijā, Spānijā). Tam plastmasas daļas ļoti stingri uzspiežas uz metāla skavas.
Pakaļējās - neesmu novērojis to, ka saka Gunārs. Iespējams, es sēžu ar slīpāku muguru vai ātrāk braucu, bet man arī sporta tipa “pleznas” uz muguras nemet. Problēma ir cita - stiprinājuma konstrukcija ar žņaugu ap sēdekļa stuti negarantē dubļu sarga nenobīdīšanos uz sāniem. Nav normāli, ka es izbraucu cauri krūmu joslai un redzu, ka viena krūma zara pieskāriens to plāksni ir novirzījis sāņus. Savilkt žņaugu VĒL stiprāk ir liels risks salauzt plastmasas skrūvi. Pieminētais SKS piedāvā sargus ar raksturīgo oranžo drēbes žņaugu ar saķeri nodrošinošiem gumijas diegiem iekšpusē. Ar to žņaugu ir cirks, jo braucot tā plātne ar laiku/no vibrācijām pati griežās uz vienu sānu - izlīdzinās žņauga sastiepums, jo klipsis tam ir vienā sānā . Es ar tāda tipa dubļu sargiem braucu, taču pats meistaroju caurejošu tapu, kas fiksē pret nobīdīšanos uz sāniem. Bet paliekoša problēma ir tādu dubļu sargu trakās vibrācijas uz augšu-leju, braucot ātri pa negludu segumu. Lai atrisinātu to, šosezon man ir citāds pak. dubļu sargs, kuram es pats uzmeistarošu “žostkij treugoļņik” - t.i., no pleznas viens stiprinājums iet uz žņaugu ap sēdekļa stuti, otrs uz rāmja spraisli mazliet virs pak. riepas.
Rezumējot, savām vēlmēm atbilstošu pr. dubļu sargu es nopirku Spānijā, pak. tādu neesmu uz šīs pasaules redzējis, piemeistarošu pats. Kaut kā sanāk, ka šī detaļas (atšķirībā no gandrīz visām citām!) manu kritiku neiztur…
Ansi, tu izteici vaardos, to ko es sen biju nojautis!
.
P.S. braucu ar SKS :-)
Njāaaa, Ansis ir izlicis ārā visu savu sāpi! :) Paldies
Mana pieredze ir sekojoša:
vislabākie dubļinieki bija vecajam tūristam - liela bleķa aploce (2/5 no rata) aizmugurē un (1/3 no rata) priekšā, pie tam pietiekoši liela pārkare priekšējam ritenim, lai tarčoku mestu pa pieksari ratam uz leju, nevis uz priekšu.
Pārējie nopērkamie plastmasas izstrādājumi savu funkciju pilda tikai veikala plauktā. Uzliekot uz riteņa dubļus dabūnam:
no priekšējā rata - atsitiens pret rāmi un uz biksēm, ātri braucot savācam priekšā izmesto brizgu;
no aizmugurējā rata - atsitiens pret sēdekļa trubu un uz biksēm, nepietiekamais d-sarga garums arī nodrošina skaistus brūnus aplīšus uz muguras.
plus vēl regulēšana pēc katras bedres vai krūmu šķēršļa :)
Secinājums (no manas puses) ja ir iespēja dabūt vecos d-bleķus, tad jāmeistero tik virsū, pretējā gadījumā - nav vajadzības pēc tām plastamasām, jo jāmazgā drēbes būs tā vai tā :)
Tāpēc es lietoju tikai aizmugurējo, ātri uzliekamo ar oranžo žņaugu! Netīrs paliksi šā vai tā, tas pofig, bet galvenais lai pampers no slapjuma nežļerkst…
To plastmasa ātri uzliekamo dubļusargu galvena priekšrocība ir, ka viņi ir ātri uzliekami. Kurš gan grib katru reizi skrūvēt nost un virsū katru reizi, kad jābrauc kādās sacensībās. Ilgmūžība, domāju, ka arī pietiekoši liela. Vienīgais, ka visas skrūves un stiprinājumi pie velosipēda ir īpaši jāuzmana, kad dubļusargi jauni un nesen uzlikti. Tās skrūves aizmugurējam jau nu ļoti grib izskrūvēties. Vienu skrūvi aizmugurējam jau esmu pazaudējis.
Esmu par tiem ātri uzliekamajiem plastmasniekiem.
Kaut arī ražotāji reklamē 100% dirt protection, tomēr primārais uzdevums ir aizsardzība nevis revolucionārā beztraipu sistēma. Aizsardzībai izvēlos brilles, un čiveri ;)
Ir redzēts čaklo roku darinājums uz rāmja slīpās trubas - gareniski pārgriezta 1,5 l plastmasas pudele piestiprināta ar gumiju vai kauko tādu. Vizuālais galīgi garām, darbojas perfekti, izmaksas tuvu 0
slapjam laikam iespājoties temats klūst aktuāls.
braucot treniņu ir pofig viss, bet uz darbu un atpakaļ gan gribās nesasmērēties.bija uz nozagtā sks izstrādājumi. priekšējais vēl neko. pakaļējais, ātri noņemamais galīgi garām. pietam tagad plika paliek tā daļa kur ir priekšējais pārslēdzējs. tas tiek piemests momentā.
ņemot vērā ka slapjā sezona nebeigsies ātrāk kā pēc 5 mēneši, vai nebūtu vērts uzlikt normālus garos stacionāros sargus. Bez tūninga neiztikt.
+1 Bet izmantoju parsvara reti. Kados piedzivojumu saciikstees piemeram…
vakar pagooglēju. tam pašam sks ir race blades modelis. jābrauc skatīties, kā dabā izskatās. dārgāks par vidējo gan ir .
ir Rīgā viena darbnīca kur ražo ššdus dubļusargus. nav ātri noņemami, nav ātri uzliekami, bet darbojas lieliski uz 1,5 riepām…cena aptuveni Ls30 ar montāžu…ir pieejams arī 1,9 riepām, bet tad melnā krāsā…
Ide\ali!
ZZK piedāvā ko līdzīgu no SKS
http://www.zzk.lv/lat/produkti/velo_aksessuari/
Chromoplastics 26" - 28"
Dubļu sargu komplekts.
Priekšējais un aizmugurējais.
Cena: Ls 19.99
bontrageram pret sks vel bonusaa taa “pletne” :)
http://www.trek.lv/aksesuari/bontrager/rezerves_dalas/dublu_sargi/bontrager_approved.php
cena lidz pavasarim 18 Ls
Tieši tādi paši Veloprofā, kā Baltais ielicis, tik bez Bontrager birkas - cena līdz pavasarim 15Ls. Aizvakar uzliku savam 28" rumakam, nu perfekti. Tagad braucu katru dienu! :)
Kur tās dubļusargu stīpas šosejniekam var piestiprināt , ja rāmim nav speciālu caurumu dubļusargiem? Atliek tikai SKS raceblade?
Pamēģini ar savilcējiem! :)