Sakarā ar to, ka Cēsu SEB posmā bija skaidri redzams, ka dubļainos nobraucienos un dubļos principā mans ātrums un iemaņas ir sliktākas kā lielākajam vairumam mana līmeņa dalībnieku, sapratu, ka, lai neveidotu sastrēgumus un dotu iespēju tehniskās braukšanas ekspertiem likt lietā grants posmu aizvēja iekrāto enerģiju un traukties galvu reibinošā ātrumā pa nobraucieniem, pie reizes lieki neriskējot ar apdzīšanas manevriem un galvu reibinošām traumām, ir nepieciešams pilnveidot šīs iemaņas.
Ja kādam ir ieteikumi par to:
Kur Rīgas apkaimē lietainā/mitrā laikā ir dubļaini nobraucieni vai takas, kas būtu piemēroti treniņiem?
Kā vislabāk attīstīt šīs iemaņas?
Citi komentāri (ja replikas un piezīmes ne par tēmu, tad, lūdzu, vismaz lai ir smieklīgas).
P.S. Pirms šī “topika” izveidošanas pārliecinājos (un biju pārsteigts), ka šāda diskusija nav bijusi vai arī es to neesmu mācējis atrast.
P.P.S. Šo “topiku” ievietoju sadaļā “Maršruti, trases, braucieni” nevis “Treniņi, braukšanas tehnika”, jo pašu treniņu metodoloģiju var meklēt ārzemju reutrsos, bet potenciālās treniņu vietas gan nē.
Tieši dubļainu nobraucienu nekad speciāli neesmu mekējis, bet šīs prasmes tīri labi var izkopt izmantojot katru iespējamo reljefu treniņa laikā. Ja gribi līdzīgu slīdēšanu kā dubļos, tad pamēģini stāvu nobraucienu līkumā pa slapju zāli…
Manas iecienītākās vieras pieRīgā treniņiem kur var uzlabot braukšanas tehniku.
Beberbeķu mežs
tas pats Mežaparks
slaju zāli var atrast Dzegužkalnā Daugavgrīvas ielas pusē
Baltās kāpas rajons
ja nedzaudz garāks treniņš tad Riekstukalns, Sigulda vai Jūrmalā Buļļuciema rajons
Pievienojos iepriekš rakstītajam par Siguldu, ārzemju kalniem (nav jau obligāti gonka :)) un slapju zāli kā tādu.
Riktīgi dubļi (pareizāk — gandrīz vai cements :)) ir Sauriešu karjerā, ir tur arī daži nelieli nobraucieni (piemēram, no paša augstākā kalna var diezgan normāli paslidināties), bet tā savādāk tie Pierīgas meži ir diezgan švaki arī sausā laikā (piekakāti un smilšaini :)). Uzliec dubļainā laikā plikākas riepas, uzreiz cita lieta ;)
Spams!
Īsti dubļaini nobraucieni, arī uzbraucieni un taciņas www.MNK.lv pēc Līgo 26. jūnijā.
Bet ja uzlīs (un izskatās, ka tā arī būs) Tad būs ļoooti interesanti. Pagājušo 7dien izbraucām (lijis bija tikai pusdienu nedaudz), bet nu jau otro dienu līst…
Piekrītu FOX :) Pāris gadu atpakaļ biju Salzkammergut Trophy, kopš tā laika dubļi un kalnu nobraucieni vairs īpaši nebaida :) Tas ka SEBā esmu 800niekā - tas tikai tāpēc ka līdzenos gabalus nevaru nekā pievarēt :D :D
Vēl vairāk piekrītu KarlisB :) par šo 7dien Pļaviņās mūsu velokluba kausa izcīņā! Ja tiešām līs kā pa jāņiem, tad trase būs gana sarežģīta un tehniska. Nebūs dziļi dubļi, bet stāvi, slideni nobraucieni, mitras sakņainas taciņas un slideni asi pagriezieni būs noteikti :)
Atbrauc kaut vai savam priekam un pieredzes iegūšanai pabraukāties :)
Ne jau dubļos tā sāls, bet gan kā tu pārvaldi savu riteni. Var mierīgi braukt pa noliktu dēli, apkārt stabiņiem, vienkāršu lauku ceļu ar iedzītām risēm, mainot trajektoriju utt Stāvu nobraucienu var trennēt jebkur - uz cietas takas, smilšanas utt - pietiek ar dažu metru augstumu. Garos nobraucienos papildus gan trennē izturību uz kājām.
Ideāli, ja puikas gados viss tas ir darīts nepiedomājot. Kādam, iespējams, diskomforts nepazudīs nekad, arī smagi Alpos trenējoties.
P.S. Es trenējos pa apm 12 km apli pa mežiem, smiltīm, izvairoties mo celmiem, braucot pāri nokritušiem kokiem un caur kāpu smiltīm. Dubļu nav, bet jūtos komfortabli, kur tādi ir. Vieta - Ventspils, mans vecums - zolīds :D
Loģiski, ka Cēsīs nobraucienos atguvu to ko pazaudēju līdzenumos.
Garkalnē var atrast labus nobraucienus, sākuma bija mazliet bail braukt pa tiem nobraucieniem, bet, kad izbraucu Siguldas XCO trasi, tad Garkalnes XCO trase tāds nieks vien šķiet.
es personīgi daudz pēdējā laikā braucu pa Beberbeķu mežu, varu piebilst, ka sākumā bija bailīgi, kā rezultātā šur tur bremzēju vai nebraucu ar lielāku ātrumu…
To var novērst vienīgi braucot pa nogāzēm, kritumiem utt. arī dublīšus tur var uztrennēt, jo tajos ritens uzvedās līdzīgi kā irdenajās smiltīs, kuru Beberbeķu mežā ir pietiekami.
Protams ļoti laba vieta ir Sigulda ( nobrauciens mežā kas beidzas netālu no Gultmaņalas)… tur prakstiski vienmēr ir dubļi :)
Viss ko tu minēji, pluss vēl spēja pārvarēt bailes no stāvuma, vai akmeņiem/saknēm nobrauciena laikā.
Protams to var izdarīt tikkai bracot pa šādām vietām, kā rezultātā cilvēks kļūst drošāks/pārliecinātāks par savām spējām, ko jau reiz ir pārbaudījis.
Esmu secinājis, ka dubļos ir mazliet kas cits. Varu braukt pa sausu trasi visdažādākos nobraucienus, bet kad ir dubļi, ieslēdzas kautkāda bremze. Gribas vienu kāju likt pie zemes, bet kad pielikta, tad kautkā tas svars pārnesas uz piriekšu un sanāk nokāpt no velo (nokrist, ja ir lielāks ātrums). Gan jau ka to kāju labāk nelikt pie zemes, bet tas notiek kautkā automātiski. Tā, ka ir tur kas savādāks, un līdz ar to trennējams. Treniņu nolūkos, varbūt nav jāmeklē tieši dubļi, pietiek ar irdenām, birstošām smiltīm / akmeņiem.
Iezīmēšu vispārīgas metodes un treniņu pamatelementus IESĀKUMAM.
Relatīvā Rīgas apkaimē labi “tehniskā” treniņa nosacījumi ir pieejami Siguldā (abos Gaujas krastos), Riekstukalnā, 24h trase Ikšķile-Ogre.
Protams Mežaparks un Biķernieki arī nav zemē metami, taču dubļi tur nav.
Te būs dažas pamattēzes:
a) nekad neveic iemaņu pārbaudi vienatnē,
b) lai kur arī brauktu, centies visas tehniskās vietas pievarēt neizklipsējoties,
c) ļoti noderīgi ir pārvietojoties pa pilsētu, krustojumos palikt stāvot uz pedāļiem,
d) vienmēr neizlaid situāciju no kontroles, nobraucienos (arī stāvos, slidenos utt) pamēģini apstāties slīpumā un nenokāpjot atkal turpināt,
e) sāc ar iemaņu apgūšanu mazā ātrumā,
f) izvēlies partneri ar labām iemaņām, lai izvairītos no elemantārām kļūdām,
g) nēpārcenties, visos izbraucienos saglabā prieku,
h) uz “lielajiem kalniem” dodies vismaz ar pamatiemaņam, lai samazinātu riska faktoru.
Paldies visiem par komentāriem (īpaši LOOK, Inars un DzintarsP).
Man radās ideja, ka mēs varētu uztaisīt kopēju Google karti ar labākajiem nobraucieniem vai tehniskajiem posmiem, kuru katrs varētu papildināt, un mums būtu kurs smelties idejas treniņiem.