Drošība internetā :)

Tātad, aizdodos šorīt uz AutoRingu nomazgāt mašīnu, un aiz gara laika piesēstos pie viena no publiskajiem datoriem. Ieeju xc.lv un ko es redzu? - šī jaukā vietne mani mīļi uzrunā ar vārdiem - tevi tagad sauc Baltais :) Protams, jutos ļoti pagodināta, tomēr, brīdi cīnoties ar kārdinājumu drusku šo to pakomentēt un atvērt vēl dažas jaunas tēmas, nospiedu podziņu “iziet”. Lūk, kā var gadīties, ja neizlogojas :)

Irēnai šorīt ir nopelnījusi papidus 10% atlaidi veikalā T**K :)

gadās, ka web pārlūka cepumiņi dzīvo arī pēc pārlūka aizvēršanas :) tajos glabā lietotāja sesijas datus, ja šādu cepumiņu nočiepj caur tīklu (man-in-the-middle?), kamēr lietotājs vēl ir online, var ielogoties bez paroles zināšanas… drošība un anonimitāte internetā ir relatīva!

Domāju ka nebūs daudz tādu, kas pie publiskajiem datoriem vērs vaļā xc.lv … tikai zinātāji :)
Domāju … ka jebkurš no šiem zinātājiem (tas ir kāds no mums) šajā gadījumā rīkotos tieši tāpat kā IrenaB :) :)

Un … ja arī trāpītos nejaušām kāds nezinātājs … kāds ķēdains bembuka vadītājs … diezin viņš zinātu kas ir Baltais, un diezin vai vispār viņam mūsu forumā būtu ko teikt :)

[quote=Bomzis]Domāju ka nebūs daudz tādu, kas pie publiskajiem datoriem vērs vaļā xc.lv … tikai zinātāji :)
Domāju … ka jebkurš no šiem zinātājiem (tas ir kāds no mums) šajā gadījumā rīkotos tieši tāpat kā IrenaB :) :)

Un … ja arī trāpītos nejaušām kāds nezinātājs … kāds ķēdains bembuka vadītājs … diezin viņš zinātu kas ir Baltais, un diezin vai vispār viņam mūsu forumā būtu ko teikt :)[/quote]
bet tas pats attiecas arī visu citu, draugiem, e-pastiem utt… man domāt, ka brīdinājums ir vairāk globāls, nevis tikai pēc xc.lv lietošanas jāizlogojas, bet arī visur citur…

Gan jau par mikroautobusa šoferiem arī šis kaut ko varētu pateikt :)

NE-TI-CU !!!

:P

Paldies, Irēna.

Tikai nesodi bargi to Balto :D

Un tagad visiem ‘cepumiņiem’ beigsies derīguma termiņi un katru dienu no jauna nākisies ielogoties :( To vajag likt tikai Memberiem++ , ne mazajiem sīkajiem ar līkajām rociņām :P

PS. Ar līkām rokām vai kukiju derīguma termiņu tam maz sakara, aizmirsa cilvēks izlogoties, nu un, tad ta traģēdija ;)

Gan jau par mikroautobusa šoferiem arī šis kaut ko varētu pateikt :)[/quote]
:DDDDDDD

Rekur, jā, aizverot pārlūkprogrammu nereti (bieži) cookies paliek un līdz ar to pēdējais, kurš lietojis konkrēto resursu ar savu loginu nemaz netiek izlogots, ja vien cookiji ne-expirojas :) Tāpēc bērni, vienmēr lietojiet log-of :P