Ir doma ikdienas braucamo velo downgreidot no 9 ātrumiem uz 8 (Alivio). īpaši jau tagad- ziemas “jāšanai”. Vai tam varētu būt kādi reāli ieguvumi- lētāka kasete, ķēde, slēdži?
Vai tādā gadījumā var atstāt 9 ātrumiem paredzētus klaņus ar zobratiem? Tur nebūs problēma ar ķēdes un zobratu saderību?
Dauņgreido uz 7zobratiem, tad būs kāds ieguvums gan cenā, gan izturībā. 8 vai 9 tur šķirba nekāda.
Klaņi derēs kaut 7ņiem.
8 un 9 atšķirīgas sistemas. Var pārsledzējus izmantot, ja nav prasību pēc perfektas slegšanās. Vai nu pašam nedaudz japieloka, jāpievīlē. Bet vai kads liels ieguvums tur būs ? man liekas vairāk čakars nekā labums. Nu ja, klaņi arī, tiem laikam tik bišķi tālāk zobrati viens no otra 8 niekiem. A kas vainas tagadējiem 9 ātrumiem?
p.s. trakie cilvēki -14 grādos vizināties ! Vakar no rīta 3 gab redzēju.
8-speed ķēdi var lietot ar 9-speed lielajiem zobiem.
Par pašu downgrade ideju - manuprāt, to atmaksājas darīt tikai tad, ja vairs nekas klāt nav jāpērk un visas detaļas jau ir.
- Ar ikdienas braucamo labāk ziemā nebraukt.
- Vislabāk ziemā braukt ar SINGLE SPEED.
- Pēc pieredzes…- 10 grādos, pat ātrāk, “ātrumniekam” atsaka pārslēdzēju mehānismi, ja nav speciāli sagatavoti un ir palicis iekšā rudens mitrums…
Ātruma pārslēdzējam tās asītes, ap kurām lokās korpusiņš, var ļoti labi iztīrīt ar zobu diegu. Pēc iztīrīšanas pažāvēt ar fēnu arī nav grūti. Ja pēc tam uzliek pa visu kādu mīnus grādiem piemērotu smērvielu, slēdzas labi arī -10C.
Ja satraucas, ka detaļas tiks ziemā sabojātas, tad risinājums ir single speed ar cieto dakšu.
P.S. Ziemā ļoti noderīgi līdzi paņemt WD-40. Ļoti ātri var atbrīvoties no liekā mitruma pārslēdzējos, lai varētu turpināt braukt.
Vai vispārīgāks ieteikums nepārslēgt ātrumus arī ir spēkā?
Man strādā labi. Nebiju dabūjis pietiekoši daudz rudens mitruma?
[quote=averza][quote=Taurenis]
2. Vislabāk ziemā braukt ar SINGLE SPEED.
[/quote]
Vai vispārīgāks ieteikums nepārslēgt ātrumus arī ir spēkā?
Man strādā labi. Nebiju dabūjis pietiekoši daudz rudens mitruma?[/quote]
Iespējams, neesmu tāds SPECS, bet šķiet, ka rudens mitrums to ietekmē…bremzes arī paliek krietni stingrākas - sasalušākas (V)…domājams, ka starpība ir, atkarīgs kāds pārslēdzējs…man ziemas velo ir ACERA… OK…- 2 -5 viss bija OK…zemāk…čau…
Ja Tev ir viens ričuks, tad diezvai atmaksājas, pirkt klāt detaļas. Protams ka 8 no 9 cenu ziņā atšķiras, un krietni.
Fixed jau laikam ir vienkāršākais risinājums, ja ričuks tiks izmantots lai pārvietotos no darba uz mājām un otrādi… Un labāk jau tiešām ja var atļauties (arī kur glabāt) tad ziemā 2. ričuku jāņem. Manuprāt tas točna atmaksājas, ja Tavs vienīgais ričuks ir pietiekami dārgs.
Single speed ;(
tad tur laikam jaizvelās specials parnesums ( zems), lai braucot puls neceltos virs 130 vai drusku vairak, jo piemeram man braucot ziemas veloterpā ta jau ir silti ( pat šodien), un ja brauksu ar lielu slodzi, tad saksu svīst, ja esu sasvīdis, tad jasak braukt vel atrak un nedriks apstaties iekams nēēsi siltās telpās, citadi vēl plausu karoni dabušu, jo tad man sasvīdušam sala nenormāli.
Ja ir doma, tad padod zinu, man ir pilnīgi nelietots 8 atrumu 2009 gada izlaiduma altus šifteri, dabujami par mazām naudiņām vai 2 ulmaņlaiku kvasiem ( velams stikla pudelēs, bat ver ari plasmasas).
ir jau ķēdes un kasetes lētākas, ir, bet tu nebrauc tik daudz un tik sliktā laikā, lai tev tas ietaupījums būtu tā vērts lai ņemtos mainīt uz ziemu šifterus un lai būtu iemesls satraukties, ka tavam xt pārslēdzējam (vai slx, khm, kāds nu viņš tev tur bija) varētu kas slikts notikt.
veloprofā ir pilsētā zemākā cena 9 ātrumu ķēdēm (pat lētāk, nekā dažviet 8 ātrumu ķēdes maksā), lētu devītnieci kaseti vari ieķert no manis.
[quote=onkulis]8 un 9 atšķirīgas sistemas. Var pārsledzējus izmantot, ja nav prasību pēc perfektas slegšanās. Vai nu pašam nedaudz japieloka, jāpievīlē. Bet vai kads liels ieguvums tur būs ? man liekas vairāk čakars nekā labums. Nu ja, klaņi arī, tiem laikam tik bišķi tālāk zobrati viens no otra 8 niekiem. A kas vainas tagadējiem 9 ātrumiem?
p.s. trakie cilvēki -14 grādos vizināties ! Vakar no rīta 3 gab redzēju.[/quote]
Sakatu šet divas aplamības 1.pārslēdzēji neatšķiras, atšķiras šifteris (atrodas uz stūres);
2.klaņi neatškiras, citādi būtu atseviški kreisie šifteri prieķš 8 un 9ātrumu sistēmām.
Ekonomiskā efekta dauvngreidam nebūs, jāpērk šifteris, bet ķēdes un kasetes cenas būtiski neatšķiras.
atšķiras, rīgā devītnieces ķēdes ap desmit latiem ja vien nezin īpaši labās vietas, ko minēju, astoņnieces zem pieciem, un šifteri astoņnieki ko uzlikt viņam acīmredzot ir jau, bet efekts ir tad, ja tiešām daudz brauc. ja pa ziemu nobrauc vienu ķēdi un kaseti, nu tak nav vērts to pāris ietaupāmo latu dēļ ņemties.
mainot šifterus, troses iespējams jāmaina būs, a trose laba pusotru latu maksā, nu ja vēl šito te pieskaita klāt, nekāds dižais ietaupījums točna nebūs.
Es kādreiz šajā forumā strīdējos, ka pārslēdzēja rāmītim 8 sp ķēdei ir platāka sprauga nekā 9 sp (pats savā laikā daudzus pārmērīju). Normālā gadījumā paši skritulīši 8 sp ir resnāki nekā 9 sp, bet ‘riteņbraucējs’ atrada attiecībā pret Shimano Sora, ka Sorai pārejot no 8 sp uz 9 sp, skritulīši paliek tie paši. Toties caurejošās skrūves bija īsākas… tā kā jautājums neviennozīmīgs, ja gribiet uzzināt konkrēti - meklējiet dokumentāciju vai mēriet.
Šosejas klaņiem, droši zinu un arī lasu, Shimano 8 sp klanim bija biezākas ķepas nekā 9 sp, tātad sprauga starp priekšējiem zobratiem platāka. Ja atstāja 8 sp klani, bet pārējo upgreidoja uz 9 sp, tad tie, kuriem bija maigs slēgšanas stils, laiku pa laikam 9 sp ķēdi eleganti ieklemmēja 8 sp klaņa spraugā. Rūpīgie salāgotāji savulaik nesa 8 sp klaņus frēzētājiem, lai noslīpētu ķepas plānākas līdz 9 sp standartam.
No visa, ko es apm. 10 gadu garumā esmu dzirdējis un redzējis par 8 sp <> 9 sp, secinājums ir tāds: esi “rupjais braucējs” - uzskatīsi, ka viss slēdzas, strādā. Esi “smalkais braucējs” - jutīsi, ka kaut kas īsti labi nestrādā.
Tiesa toreiz, cik atceros, runa gāja par šosejnieku (8 ātrumu soras un 9 ātrumu) pārslēdzējiem. Cik es saprotu, 8 ātrumu MTB pārslēdzējos nāk nedaudz savādāki (lētāki)- nevis 11, bet 10 zobu skritulīši.
Tikko nācās mainīt otram ritenim vecās soras pārslēdzēja skritulīšus. Uz iepakojuma rakstīts RD-5500(105-9ātrumu)/4400(tiagra 9ātrumu)/3300(sora 8ātrumu)/ M570, M510 (liekas, abi 9 ātrumu)/T400 (8ātrumi) /T300 (7 ātrumi?)
uiii, nu gan sarakstījuši ;)
Laikam pārāk precīzi nenoformulēju savu sakāmo.
Ideja nav par to, ka tas ir vienīgais velo, kuram dārgākās detaļas būtu žēl nojāt, un tāpēc uz ziemas sezonu tiek mainītas uz 8 ātrumiem, un pavasarī atpakaļ uz 9. skaidrs, ka tāds variants tiešām būtu galīgi garām.
Doma bij tāda- vai ikdienas velo pa lielam ir jēga no 9 ātrumu sistēmas? Kāpēc nonācu pie šādām pārdomām:
Pirmkārt- ikdienā braucot es nu nekādi neizmantoju kasetes 9 zobratus, arī ar 8 pilnīgi pietiktu;
Otrkārt- ir sajūta, ka SLX Shadow tipa aizmugurējais pārslēdzējs ir tāds cimperlīgs uz regulēšanu, un prasa saudzīgu attieksmi;
Treškārt- bieži vien ir slinkums, un nav laika visus tos pričendāļus apkopt, tīrīt un regulēt, eļļot, laicīgi mainīt ķēdes, utt.
Šajā konkrētajā gadījumā mani vairāk interesē performances / cenas / lietojamības / izturības attiecība. Ir tā, ka nu jau kādus desmit gadus nav bijis mazāk par tiem 9 zobratiem aizmugurē, un tāpēc sāk rasties šādi dīvaini jautājumi, jo nav viedokļa par 8 ātrumu sistēmu.
Bet lai nu ko- singlespeedu gan nekādi negribās :)
8 sp sistēmai pašai par sevi nav nekādas vainas. Mazliet smagāka, toties lēnāk viss dilst, regulējumos pietiek ar zemāko precizitāti. Jautājums tikai, ar kādiem ieguldījumiem mūsdienās var pāriet uz 8 sp sistēmu, šo to atstājot no 9 sp, lai tur viss labi strādātu. Par cik jēdziens “labi strādā” ir daļēji subjektīvs, bez tam ražotāji maina detaļu parametrus pa izlaiduma gadiem, iegūt 100% precīzu atreferējumu par katru detaļu šai salāgošanai ir tikpat kā neiespējami.
Riteņbraucēj, es ņēmos ar Sora 8 sp pārslēdzēju līdz 2004.g, tam bija tikpat resni skrituļi kā 7sp Shimano RSX 1998.g. Salīdzinot tos ar 9x, nemaz ar bīdmēru nevajadzēja mērīt, ar aci redzēja atšķirību biezumā. Tās detaļas man jau sen vairs nav, un modeļu numuri nav norakstīti. Kas svarīgi, kaut kur tīklā varēja atrast tabulu, kur visas Shimano ražotās detaļas bija apkopotas pēc parametriem, gadiem un modeļu Nr.
Par zobiņu skaitu, kad es to skatījos, atklāju, ka vienādam sp skaitam Shimano bija 11 zobiņi, Campagnolo 10. Ja interesē, var atvērt kādu lielo piedāvātāju (kaut vai CRC), vērt vaļā aprakstus un skatīties. Pats Shimano arī laikam kaut kad ir mainījis 10<>11, bet bez personīgas vajadzības es to nemeklēšu:)
[quote=draft]uiii, nu gan sarakstījuši ;)
Laikam pārāk precīzi nenoformulēju savu sakāmo.
Ideja nav par to, ka tas ir vienīgais velo, kuram dārgākās detaļas būtu žēl nojāt, un tāpēc uz ziemas sezonu tiek mainītas uz 8 ātrumiem, un pavasarī atpakaļ uz 9. skaidrs, ka tāds variants tiešām būtu galīgi garām.
Doma bij tāda- vai ikdienas velo pa lielam ir jēga no 9 ātrumu sistēmas? Kāpēc nonācu pie šādām pārdomām:
Pirmkārt- ikdienā braucot es nu nekādi neizmantoju kasetes 9 zobratus, arī ar 8 pilnīgi pietiktu;
Otrkārt- ir sajūta, ka SLX Shadow tipa aizmugurējais pārslēdzējs ir tāds cimperlīgs uz regulēšanu, un prasa saudzīgu attieksmi;
Treškārt- bieži vien ir slinkums, un nav laika visus tos pričendāļus apkopt, tīrīt un regulēt, eļļot, laicīgi mainīt ķēdes, utt.
Šajā konkrētajā gadījumā mani vairāk interesē performances / cenas / lietojamības / izturības attiecība. Ir tā, ka nu jau kādus desmit gadus nav bijis mazāk par tiem 9 zobratiem aizmugurē, un tāpēc sāk rasties šādi dīvaini jautājumi, jo nav viedokļa par 8 ātrumu sistēmu.
Bet lai nu ko- singlespeedu gan nekādi negribās :)[/quote]
Pats jau gandrīz gadu braucu ar 8 sp. Pilsētai nav ne vainas, ja vēl uzlek šosejas kasetīti, kur zobu skaita atšķirība ir tikai par 1, tad vējainā laikā vieglāk atrast piemērotāko ātrumu ( tagad lietoju 12;13;14;15;16;17;18;22 kombiācijā ar 44 un 32 priekšā) cena šādai kasetei 15 ls ( neatceros tikai modeli, ražo SHIMANO).
- Ilāk kalpo šāda kasetīte, jo vairāk zobu tiek izmantots ( netiek visu laiku braukts tikai uz vienām un tām pašām zvaigznītēm). ( piemēram man pa pilsētu kombinācijā ar 42 klani tiek izmantoti 4 lielāki kasetes zobi, bet pārslēdzot uz 32, tad izmantojās 4 mazākie, tātad izmantoju visus 100 % no kasetes). Tākā ieguldījums var atmaksāties salīdzinajumā ar kasetītēm pa 7 - 10 ls kurām lielā zobu starpībās dēl tiek izmantoti tikai 2 vai 3 un tādēļ nodilst ātrāk. Turklāt no ergonomiskā aspekta lielāka priekšrocība ir šosejas kasetei.
Ķēde, par cik nēesu gramu skaitītājs, tad izmantoju alivio 8sp kas nopērkama aptuveni pa 5 ls, nobraukt var mierīgi 2500 - 3000 km un tad uzliek jaunu ( lai mazāk deldē kaseti ķēde netiek nobraukta).
Man viss tas ir kombinācijā ar LX pārslēdzēju, alivio šifteriem un Deore “caurajiem” klaņiem, problēmu vēl nav bijis!
Tad jau jābūt atšļirīgiem priekšējiem šifteriem, vai tādiem kā jaunības dienu tūristam