Doma pasuutiit velosipeedu internetaa, veelies pievienoties?

Doma ir sekojosha: pasuutiit velosipeedu internetaa www.chainreactioncycles.com. Velosipeeda piegaade uz Latviju maksaa ap 100Ls, neatkariigi no velosipeedu skaita. Cenas ir tieshaam labas (skatieties pashi), Ja veelaties pievienoties, dodiet zinju uz rolandsozolins@hotmail.com

Paga, bet vai tad nepaliek spēkā cits noteikums, kas rakstīts CRC lapas labajā augšējā stūrī: “FREE SHIPPING on all orders over 500 GBP”? Labāk ir samesties kopā virs 500 GBP, un lai sūta par brīvu!

Jaa, taa ir, bet… tas neattiecas uz nokomplekteetiem velosipeediem…

“tas neattiecas uz nokomplekteetiem velosipeediem…”

Ak tad nokomplektēts velosipēds neattiecas uz kategoriju “all orders”?!
Parēķini, ja pērk kārotu velli pa sastāvdaļām, un no kopsummas tos 100 Ls atrēķina nost, vai iznāk dārgāk?

taas labaas cenas
zinaashanai taas ir maarcinjas nevis dolaari taakaa nezinu vai baigi kkas leetaks nekaa ieksh lv

LV ar var pasutiit velo.

sanaak. ZZK GT Avalanche 1.0 maksaa 522Ls. CRC tas pats maksaa 359 maarcinjas.

Ar rudens 20 % ataidi ZZK vinsh izmaksaatu 400 ls.

esi dzirdejis par atlaideem augustaa Latvijā? ;)

katraa zinaa, kartam reiz kaut kas no aarzemeem jaapasuuta

http://www.veloserviss.lv/img/339879655320225242540445402856.JPG

varetu no sis lapas www.chainreactioncycles.com pasutit mavic diskus
kas un ka, butu jadara, lai to izdaritu?

Ja nekad neesi no turienes pasūtījis, tad pirmais, kas jādara - izveido “account” https://www.chainreactioncycles.com/MyAccount/SetUp.aspx
Un vēl kredītkarte vajadzīga.
Ja izvēlētās preces cena ir vismaz 200 mārciņas, tad piegāde uz Latviju būs par velti. Ja ne, tad būs jāmaksā pasta izdevumi.

[quote=Juniors79]varetu no sis lapas www.chainreactioncycles.com pasutit mavic diskus
kas un ka, butu jadara, lai to izdaritu?[/quote]
ja nav noslēpums ko no mavic gribi sūtīt?un kas ir DISKI?vai aploki…

doma ir iegādāties Mavic Ksyrium Elite Pair F&R 2007

[quote=Skotu amerikānis]Ja nekad neesi no turienes pasūtījis, tad pirmais, kas jādara - izveido “account” https://www.chainreactioncycles.com/MyAccount/SetUp.aspx
Un vēl kredītkarte vajadzīga.
Ja izvēlētās preces cena ir vismaz 200 mārciņas, tad piegāde uz Latviju būs par velti. Ja ne, tad būs jāmaksā pasta izdevumi.[/quote]
un cik ilgā laikā viņi atnāktu lidz LV?

Man janvārī uz pastu atnāca 6 dienās.
Tev tā paka laikam nāks nevis ar Royal Mail International kā man, bet ar Parcel Force International (laikam tāpēc, ka lielāka, īsti nezinu)

CRC mājaslapā ir rakstīts: Parcel Force International (Our recommended, best value and most popular express delivery service via the General Parcel network. Delivery to most major European destinations within 2-4 working days and Worldwide within 4-6 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available.

[quote=Skotu amerikānis]Man janvārī uz pastu atnāca 6 dienās.
Tev tā paka laikam nāks nevis ar Royal Mail International kā man, bet ar Parcel Force International (laikam tāpēc, ka lielāka, īsti nezinu)

CRC mājaslapā ir rakstīts: Parcel Force International (Our recommended, best value and most popular express delivery service via the General Parcel network. Delivery to most major European destinations within 2-4 working days and Worldwide within 4-6 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available.[/quote]
Un cik droši ir tas , ka sūtijums atnāks?

Varbūtība procentos? Man viens pozitīvs rezultāts pie viena mēģinājuma jeb 100%. :)
Es kaut kā neesmu dzirdējis, ka kādam nebūtu vispār atnācis. Vienīgi, ja tu pasūti kaut ko tādu, kas viņiem tobrīd noliktavā ir izbeidzies (“out of stock”), tad var sanākt aizkavēšanās.

bik nost no tēmas, bet vai kāds kādreiz ir izmēģinājsi šitos ķēmus (tai veikalā var nopirkt), cik esmu redzējis (kino), liekas ļoti interesanti :)