Disku bremžu stiprinājumi priekšējai dakšai

Daļēji nepārdomātas rīcības rezultātā var nonākt manā īpašumā disku bremzes ar IS stiprinājumiem, bet dakša nolūkota ar POST MONT stiprinājumiem. Vai ir jēga meklēt adapterus, vai tomēr labāk uzreiz atbilstošu dakšu, jo bremzes būs pirmās.

Man liekas, ka to adaptera skavu smādē tikai zvērināti ww… taču ww DB nelieto. Tātad sanāk, ka nav tādas braucēju grupas, kurai būtu iebildumi pret šādu risinājumu (?!).

Man bija līdzīga problēma-Manitou dakša un Sram bremzes,ar IS stiprinājumu.Diemžēl nekur neatradu šo pāreju un dabūju nominīt bremzes uz Hayes,kam ir post mount stiprinājums,tiesa gan Srami ju kādu laiku bija kalpojuši un maiņa nebija tik sāpīga.Varbūt kaut kas ir tagad mainījies un šādas pārejas ir piejamākas.

Es dabūju Avid BB7 08 kas bija reklamēts kā compatible IS un Post Mount. Faktiski nāca līdzi abi dzelži.

Nu ar to pārejas dzelzi nevajadzētu būt problēmām,jo tā kā tie ir divi standarti,tad jebkurai bremzei derēs arī cita brenda pārejas dzelzis,vai tas būtu Shimano vai Magura vai Avid.Vajag tikai sameklēt no PM uz IS ,vai no IS uz PM. Galvenais ievērot to lai dzelzis nebūtu paredzēts lielāka izmēra rotoriem(180,203).