Sezona tuvojas, ir laiks sakopt veļuku, ir zināmas problēmas ar bremzēšanu. Pārvietojos pa kalnainu apvidu, bet pa asfaltu, līdz šim bija 160mm rotori gan priekšā, gan aizmugurē, vairāki komplekti jānomaina pa sezonu dēļ pārkaršanas (sametas) un ir nepietiekams bremzēšanas spēks.
Tāpēc esmu nolēmis mainīt abus rotorus uz 203mm, bet atkal neziņa kādus.
vajadzīgas tās pārejas, lai uzmontētu bremžu suportu priekš tiem 203mm rotoriem. Uz rāmja ir IS mounts, bet esmu apjucis starp dažādajiem veidiem, kas tieši man vajadzīgs?
var jau pirkt jaunus, bet varu piedaavaat gan paarejas gan 203 hayes nine diskinjus, manupraat tiiri gliiti, protams ar avidiem nesaliidzinaat, bet nu … .
Būtu Lv, pirktu Lv veikalos. Nu pashas bremzes so so - haynes sole aizmuguree un magura louise priekshaa, vel ir kkadas mehaniskaas disku bremzes shimano un avid, bet tie drosi vien ne labakais variants. Varbūt jāskatās arī citas bremzes, nezinu.
Izskataas, ka dakša ļautos, lai uzliktu lielākus, vismaz nekas tam itkā netraucē.
Karst bremzes, jo dzīvoju kalnainā apvidū, uz darbu braucot ir vairāki nobraucieni 1-2km katrs, kur ātrumu sasniedzu 50-70km/h, atkarībā no laika apstākļiem, daudz jābremzē kopumā.
Pēc Transalpiem labas atsauksmes bija tieši par XTR rotoriem. Tagad jaunajiem rt98 un xt ir ice tech kas ari it ka novers karsanu. Varbut tie atrisinas tavas problemas ar samesanos
Pasūtot virs 100 poundiem laikam, piegaade par brīvu, kopā varētu savākties tik daudz, iespējams izmantošu šo iespēju. Vismaz 1 rotoru jau varētu pacelt turpat.
Uzreiz sāc, ka dzīvo Norvēģijā. Vieglāk būs saprast vajadzības :)
Un pameklē lietotāju atsauksmes par dzesēšanu un to kā novērst problēmu.
Klučus piemeklē īstos
Ieteiktu sākt ar bremžu nomaiņu, jo esošās der braucienam pa miskasti (Getliņiem). Un ja vajag braukšanai kalnos, tad ar 180mm tomēr vajadzētu pietikt. Protams, daudz kas ir atkarīgs no braucēja masas.
Bļins, tad jāmaina bremzes, atkal tūkstoš izvēles, laikam jāpaliek pie shimano deore/deore slx, jo pārsvarā tāds aprīkojums ir. Par rotoriem laikam ir skaidrs. Braucēja masa 90kg
Pievienojos emīlam par xt rotoriem . Man Hayes Nekad naw bremzējušas ar tāud spēku kā viņas to tagad dara ar šiem rotoriem (180:160) . Jauda vnk monstrāla un uzcept nu vienkārši nevaru ;)
Hmmm… pēc lasītā sanāk, ka arī man būtu jāmaina bremzes, jo rotori savērpjas nedaudz laiku pa laikam… kur problēma iztaisnot? :) Un karstā laikā (nezinu cik karsts ir norvēģijas kalnos) tie rotori karsīs tik un tā. Man dažkārt izdodas viņus nokaitēt tiktāl, ka kļūst zilgani… 203/180mm Pireneju pakājes un straujie līkumi dara savu :)