Esu gadiem braucis tikai ar v-bremzēm (nu tikai tagad te nevajag apsaukāties ka iesācējs, zaļknābis, utt :) )
Viss labi, līdz brīdim kad izbrauc pa dubļiem - nu tad pēc tam kādu laiku piedomāju, ka varbūt uz Disku-bremsēm pāriet.
No otras puses - nebraucu jau downhilu. Un godīgi sakot - brīžiem izskatās ka tās disku bremzes modes lieta vien ir, tā lai pazīmētos kuram robaināki un caurumaināki tie diski : ) (neapvainojieties, disku veči, Jum tūlīt būs iespēja izteikties :) ).
Nu tad jautājums: Disku bremžu un V-bremžu plusi un mīnusi. Ko tad ļaudis man ieteiktu?
Netaikšu nekādus plusus/mīnusus, vienīgi no savas pieredzes ar V-breikiem dubļos:
nav absolūti nekādu problēmu ja stāv virsū pareizie brake pads. Neatceros kāds ražotājs,
trīskrāsaini, Cēsu ielā, V-sports veikalā, ja nemaldos 3.43 Ls. Strādā tā, ka dubļos nav nekāda
starpība kā sausajā (arī nedilst), nezinu kas tas par materiālu, bet tas ir fakts. Kad pārdevēja
man dziedāja slavas dziesmas par tiem klučiem, biju samērā skeptisks, bet kad pamēģināju…jā!
Salīdzinājumam- jauni XTR kluči pēc Vienības gonkas Siguldā ,kļuva par izmetamiem XTR klučiem.
Nedomāju ka disku bremzes rāda brīnumus dubļos, tas tā, pēc savas motokrosa pieredzes, ne velo:)
Izstāstīšu savus novērojumus par hayes hfx9 bremzēm. Bremzēšanas spēks noteikti ir daudz labāks nekā parastām V bremzēm bez pakaviem. Tas labi noder sarežģītos nobraucienos, jo var ar 1 pirkstu bremzēt un ar pārējiem turēties pie stūres. Patīkami arī ir tas, ka nav jāregulē. Klusumu gan nevajag gaidīt, manējās bremzes spēj izdot visdažādākās skaņas gan bremzējot, gan arī tāpat braucot riepu un ceļa seguma vibrācijas dēļ. Apkopšanas ziņā esmu pats mainījis tikai uzlikas. Pavasarī abām bremzēm bija iesprūdis viens cilindrs, nedomāju, ka to mājas apstākļos var novērst bez izjaukšanas un pēc tam sekojošās bremžu šķidruma uzpildīšanas. Vismaz no bremžu uzliku cenām nav jābaidās, jo tās ir ilgi lietojamas.
Paldies, vīri, par atbildēm. Īpaši paldies Riexc par linku uz foruma sadaļu, šo te rakstu gabalu par bremzēm nebiju atradis:)
Saprotu ka pasākums ar D-bremzēm nav nekāds lētais. Taču viens koments par to ka var bremzēt kaut ar vienu pirkstu, īstenībā pārliecina, ka pasākums tomēr noderīgs.
Vēl pats varu piemetināt no savas pieredzes. Lv disku bremzes nav vajadzigas, arī mērenos kalnos var bez tām iztikt, un ļoti teicami apstāties ar parastajām bremzēm… bet vienreiz pamēģinājis DB, atpakaļ uz v-bremzēm nemūžam.
Jā, bet dubļos Db arī izdod nepatīkamas skaņas, tiesa gan, mazliet īsāku brīdi, nekā tas ir ar v-bremzēm!
Nezinu, man ar XT v-bremzēm vienmēr ir pieticis, kā sausā laikā, tā arī dubļos. Nu jā, jābremzē gan ir ar diviem pirkstiem. Moška nākošajam ritenim, ja būs lieka, nevajadzīga naudiņa, arī papētīšu db.
es kaut kad arī skatījos uz v-breiku nomaiņu uz diskeniecēm, bet es tā arī aprāvos, jo parēķināju, ka man tas sanāktu diezgan padārgi + vēl v-veidnieces man kalpo galvenajam mērķim ideāli. Tad sanāk, ka es būtu nomainījis bremze, bet īsti ta neko neiegūstot . . . Protam, ja es nopērku ricuku ar disku bremzēm uzreiz, braukšu vien, nemainīs taču uz kaut ko citu.
Šovasar pamēģināju kā ir ar V-bremzēm (atvainojos, mazliet pārrakstījos) Polijas Bikechallenge. Nebija lietains laiks, tā ka dubļi tiki dažviet bija sastopami. Ar veniem klučiem mierīgi izbraucu. Un vēl atlikušo sezonu nobraucu. Pamanīju vienīgi, ka pēc dubļainā Vienības brauciena ir jūtami padilušas. Mans velo aprīkots ar Avid 5, kluči kaut kādi BBB. Ar vienu pirkstu gan nespiedu, bet ar diviem jau var nobremzēt. Prksti ar nebij piekusuši.
Nelasīju visus topikus, bet manuprāt V-bremzēm ir šādi plusi - svara ekonomija kopumā uz velosipēdu, nedaudz vienkāršāka apkope; disku bremzēm verētu būt plusi - vieglāk un precīzāk strādā. Negribu teikt, ka V-bremzes ir labākas, bet manuprāt disku bremzes ir vajadzīgas tur kur tiešām ir nopietni jābremzē. Latvijas tresēs pilnīgi pietiek ar V-bremzēm. Tās atteisno sevi kaut vai tikai uz svara ekonomiju.
p.s. Nākamgad Polijā plānoju braukt ar db.
Vai tiešām es esmu vienīgais, kuram braucot ar V-bremzēm pa ķepīgu sniegu, to sniegu starp V-pirkstiem samet tā, ka bremzē cik stipri gribi, kluči līdz aplokam nemaz neaiziet? Ūdens, lai arī sniega pikas veidā, nav saspiežams.
Vēl ziemā v-breiku mīnuss tāds, ka aploks bremzējot nedaudz sasilst, sniegs kūst, uzreiz piesalst, un veidojas perfekta plāna ledus kārtiņa uz aploka. Bremžu efektivitāte samazinās par 90%. Bet cik tad no mums ziemā brauc?
Es šoziem mainu dakšu. Vecajai bija tikai DB, un biju ļoti apmierināts. Ja jaunajai būs v-breiku stiprinājumi, likšu tos. Ja ne, tad diski. LV man pilnībā pietiek ar v-bremzēm. Un lai arī es vienu reizi gadā atvaļinājumā uz Alpiem, domāju, ka tur nekas nenotiks, un apstāties tāpat varēšu.
Man par disku bremzēm vēl viedokļa nav, taču varu pakomentēt par V-breikiem. Uzliku šogad uz pakaļējā rata krāsainos (zaļš, sarkans, melns?) bremžu klučus - nobraucu Poliju un vēl pāris mačus - nodilums gandrīz nekāds, kamēr uz priekšējā rata esošie parasti pelēkie bremžu klucīši palika plāni pavisam, kaut nobraukums vienāds.
Vēl pēc Polijas kalnu garajiem un sarežģītajiem nobraucieniem, kur ilgi un bieži jābremzē, stipri sajutu kā sāp pirksti posma beigās, ar kuriem tiek turētas bremzes. Tāpēc vien arī domāju par migrēšanu uz DB.
Ermmmm… varbūt tāpēc, ka bērnībā bija tik forši, braucot ar ‘pusaudzīti’, bremzēt ar nobloķētu pakaļējo ratu un priecāties, kā zaļā riepa atstāj skaistu švīku uz asfalta? Un tagad gribas to atkārtot atkal, tikai jaunā kvalitātē? :D
Ja nopietni, tad ar velo bremzēm vairumā apstākļu (izņemot ledu, šķidrus dubļus un ūberstāvus nobraucienus) ir tāpat kā citiem ripojošiem transportlīdzkļiem.
Un es balsoju par diska bremzēm. Visvairāk patīk to nemainīgā darbība jebkādos laika apstākļos un modulācija.
Tas atsver tādus trūkumus kā svars un relatīvi sarežģītā apkope, kura patiesībā jāveic ļoti reti.
Vēl nepieminēts:
mīnus V-Bremzēm ir tāds ka tās deltē aploku. Tā man personīgi tagad par lielu nožēlu jāšķiras no superīgiem ratiem - ir iedeltētēti pilnīgi grāvji…
mīnuss DBremzēm - ja velo kravā izjauktā veidā auto, tad ar ratiem jāuzmanās - var saliekt disku. Tas man būs mīnuss, jo bieži vien kad jāiekravā 2x velo, starp tiem lieku ratus, lai tie ar riepām amortizē abus velo rāmjus/dakšas…