Disku bremzes (hidraulika)

Kurš ir spēcīgs šo bremžu uzbūvē, man ir sekojoša problēma, braucot pa neasfaltu un reljefainu ceļu klab priekšēji bremžu kluči, biju HE darbnīcā kur man ir garantija, lieki piebilst ka meistara top atbilde bija: LAIKAM BRAUCAT PA PUTEKĻAINU CEĻU… uz ko man nebija ko atbildēt un attiecīgi neko arī nesalaboja, tāpēc laikam jāķeras šai problēmai klāt būs pašam, tātad tie kas zin iesakat idejas.
p.s. pašam tās ir pirmās disku bremzes, tāpēc neko daudz par tām nezinu.

Klab? Pričem tur putekļi?

To Tu vari tam opim HE darbnīcā pavaicāt… :)

Tu esi paarliecinaats, ka klucci?

Es īsti nesapratu, tu atbrauci uz servisu un tev atteica labot? kas tas par servisu.
Atksrūvē, pieliec pirkstus parausti, paskaties kas tur vaļīgs, pievelc. Tā jau ir mehānika, nav nekāda tur elektronika.

Jā vot prātīga doma, kāpēc bremzes? Moš dakša.

Nevis atteica labot bet nesalaboja, respektīvi kā tiku laukā no pilsētas uz savu grants / akmeņu posmu tā klabēja no jauna.
Jā esu pārliecināts jo mazliet piespiežot bremzi praktiski neklab, mana vienīgā domā ka ir vaļīga tā artspere kas ir klučiem pa vidu.

Skaņu var novērot braucot, kratot uz vietas praktiski nekādu skaņu nav.

Nezinu, nezinu, tur taa atstarpe ir tik maza, ka ja arii klabeetu braucot pa granti, tu skannu nedzirdeetu. Bremzes kaadas?

shimano (ričuks aspect 45)
ok - tad kā lai nokonstatē dakšas defektu ja tā piemēram ir dakša, jo spirežot pēc HE meistara tas manuprāt “nevelk” remontēšanā…

Uz vietas vari dabūt skaņu? Izņem klučus un pakrati. ja viss okey un nekas neskan, tad maini. Takš visprimitīvākā metodom tyka ;)

Ja sskkiet ka bremzes, paarbaudi skruuves, tad nonnem ratu, pannem ko plakanu, piemeeram plastikaata krediitkarti (lai nesaccakareetu kluccus), meejggini paspiest kluccus vienaa plaknee, pakrati velo, ieliec rotora izmeera papiira gabalus, vai plastikaatu, nospied bremzes, pakrati velo…man gan sskkiet, ka vaina dakssaa, vai rumbaa…varbuut es klluudos…

Metodom tika nekas darīts netiks!!!
Kur ir garantija ka citi kluči būs labāki ?
Uz vietas minimāli bet var dabūt to skaņu.

Klucci jau noteikti nav pie vainas…

Pričem tur kluči… metodom tika viss tiek darīts secīgi un secināts viens vai otrs.
Noskrūvē kaliperus, pakrati - skaņa ir? značit vainīgs. Ja nē, tad pakrati velo - ja skaņa nāk, značit bremzes okey. Vainīga dakša vai rumba. Un t.t.
neviens tev neliek pirkt un likt jaunas detaļas. jebkurš mehs tieši tā arī dara, ja nesaprot kas tā pa skaņu (tieši tāpēc viņš ir mehs, ka uzreiz atšķir skaņu un zin ko labot)

Ok - iesakiet man kādu labu mehu kurš man varētu palīdzēt.

To jau pat nav vērts pieminēt, visi jau zin - Arkādijs (“Tas ir tas, kura vārdu nesauc”, no filmas)… ;)

Tas ir tas čalis kas šeptējas vecajā kinostudijā ?

Pameejggini pats, ja nesanaak, tad meklee MEXU, domaajams, vinni dariis visas taas passas darbiibas, tikai par maksu, a sseit netaa ir padomi FREE, saac no iznesuma paarbaudes, atskruuvee, sasmeeree…palasi postu par kraksskki, ko nopostoju, varianti 10…kaadreiz jaasaak passam ko dariit, tad vareesi izprast velo uzbuuvi un dveeseli :)

Tā nav ka neko nemāku darīt :p
Man vēl ir doma apmeklēt pārējās divas HE darbnīcas Rīgā, maybe tur it kādi sakarīgāki mehi, jo galu galā kam tad es pirku ričuku ar garantiju…

LOL :D … un cik $/laika iztērēsi par “gaisu”?

Garantija ir stiepts jeedziens, gan jau te viiri no HE apgrozaas, un kaads atsauksie…tavam REQUEST FOR ASSISTANCE…bet kad garantija beigsies, tad naaksies passam ko neko iesaakt, labaak pamazaam iepeerc sstrumentus, un ja zini kaadu valodu, cceko forumus, ne tikai XC, piereggistreejies, uzdod jautaajumus, atskruuvee, pieskruuvee…