Dienas varonis- Jānis Andersons

Šodien LNT raidījumā " Tautas balss" bija inrervija ar Jāni Andersonu , kurš pastāstīja kā viņam izdevās atklāt Latgalītes tirgū zagta velosipēda pārdošanu.

Mēs lepojamies ar Tevi , Jāni ! Prieks par Tavu drosmi, neatlaidību un pilsonisko atbildību.
Ar tādu attieksmi un rīcību, manuprāt, mums noziegumu būtu mazāk.
Uzskatu, ka Jānis Andersons šodien godam nopelnījis dienas varoņa titulu,

http://veloriga.lv/?ct=chronika&fu=read&id=1553

Vai tad Baltic bike nav aprīkoti ar kaut kādiem gps izsekotājiem? Tīri jautāju, jo reizēm nevaru saprast, kā gan viņi panāk to, ka tos velosipēdus nezog - kaut vai tas pats cilvēks, kas to velo iznomājis. Nodod velo, pagaidi kādu stundu, divas un atnāc un ar to pašu kodu atslēdz un brauc. Es pat nesaprotu kā viņi var būt droši, ka kāds nenozog kaut vai tās slēdzenes, kas ir diezgan labas.

Visu cieņu!!!

Visu cieņu Anderson, tikai esi uzmanīgs - ka kāds tik nesadomā atriebties par to, ka biznesu bojā.
Pārprast nevajag, neiesaku par mīzalu palikt, iesaku būt piesardzīgam un lai veicas turpmākajos burlaku medījumos! :))

Cepuri nost Tavā priekšā, Anderson! 9 no 10 būtu pagājuši garām un nekādā veidā nereaģētu. Mēs te varam diskutēt par pārējo pasauli, bet riteņbraucēju sabiedrībā gan būtu jābūt solidaritātei pret zagļiem un zagto velosipēdu tirgotājiem. Andersona atbildīgajai un drosmīgajai rīcībai nav nekā kopīga ar stučīšanu!!! Es arī labprāt pastučītu ar kāju pa degunu tam meistaram, kurš Alberta ielā nofenderēja pagājušajā nedēļā melnam sieviešu ielas velosipēdam abus riteņus.

es domāju čaļi man piekritīs, Labs darbiņš!

Džeks tagad nedēļu ar sarkanām ausīm staigās!

Karlux, tiem Baltic bike ir tas trūkums ka visu laiku tā Vācijas sistēma bija uz tīrāko uzticēšanos bet nu jau esam sākuši būvēt iekšā izsekošanas iekārtas.
Paldies par apsveikumiem un laba vēlējumiem! Kā jau pagājšgad vienā televīzijas intervijā teicu, velozagļiem polundra! Es jau pats tā nospriedu ka jāsāk uzmanīties bet izlūkos eju civilajā abģērbā nevis dienesta apģērbā. Vienkārši tie burlaki man pašam ir savulaik radījuši visai iespaidīgus zaudējumus, tāpēc es šiem piesaku karu bez žēlastības.
Manā karjerā kādi četri velo zagļi jau iepriekš bija nonākuši manās ķetnās un nu tagad uzpircēju paņēmu aiz dziesmas. Domāju ka kādu kriminālpantu šis saņems.
Ps rīt es uz Smilteni došos.

Vai tev ir informācija ko tie burlaki ir dabūjuši par velo zagšanu? Noķerts un nodots policijai nebūt nenozīmē, ka viņu notiesās. Paskat uz hūti…

Nav man diemžēl detalizētāka informācija.

Malacis, Anderson! Ļoti pariezi, ka nepagājāt garām un nebijāt vienaldzīgi.

P.S. Par atriebībām nesatraucieties. Zaglēni, lai cik deģenerēti šķiet, labi saprot šis pasaules patiesību: " ja zaga, tad pats vainīgs. Ja pieķēra, tad arī pats vainīgs".
atriebjas tad ja iegāž un nodod savējie, draugi. Tā kā Tu visdrīzāk viņiem neesi draugs :), tad staigā pa pilsētu mierīgi:)
P.P.S. Bet ja nu kas, zvani man ;), uzliksim “jumtu”.

Viens pagrabu veloburlaks sēž centrālcietumā. Padsmit episodes par zādzībām no pagrabiem. Tā kā čalais sadarbojās ar policiju un aztinās, iesedināt šo starp epizodiem tiesa neuzskatīja par vajadzīgu. Bet nu ir pie vietas. Tā ka pa lielam policija strādā - nevar sūdzēties. Biju pārsteigts kāds nenormāls rakstudarbs ir šādu zādzību “iegrāmatošana”. Nav brīnums, ka bezcerīgakos gadījumos policijai nav entuziasma reaģēt.

Policists - tas nav kruts džeks, ka ķer bandītus. Policists - tas ir rakstvedis. :(

Diemžēl 90% cilvēku to nesaprot un uzskata, ka visi policisti ir kā daži no sliktā piecīšu piemēra. Bet tā nav, ticiet man! :)
p.s. neesmu policists![quote=fusio][quote=KKTK]Vai tev ir informācija ko tie burlaki ir dabūjuši par velo zagšanu? Noķerts un nodots policijai nebūt nenozīmē, ka viņu notiesās. Paskat uz hūti…[/quote]

Viens pagrabu veloburlaks sēž centrālcietumā. Padsmit episodes par zādzībām no pagrabiem. Tā kā čalais sadarbojās ar policiju un aztinās, iesedināt šo starp epizodiem tiesa neuzskatīja par vajadzīgu. Bet nu ir pie vietas. Tā ka pa lielam policija strādā - nevar sūdzēties. Biju pārsteigts kāds nenormāls rakstudarbs ir šādu zādzību “iegrāmatošana”. Nav brīnums, ka bezcerīgakos gadījumos policijai nav entuziasma reaģēt.

Policists - tas nav kruts džeks, ka ķer bandītus. Policists - tas ir rakstvedis. :([/quote]

Krietni vēlāk nonāca info ka policis to burlaku bija atlaidis uz brīvām kājam, laikam atpirkās bet pēc tam tika panākts ka tas policists nolidoja nost no sava amata dēļ tā ka pieņēmis bija kukuli no burlaka.