Detaļas PSRS laika saliekamajiem riteņiem

Sveiki!

Varbūt kāds var ieteikt, kur var meklēt daļas PSRS laika riteņiem. Konkrēti interesē aizmugures ritenis priekš AIST. Varbūt kāds tirgo tamlīdzīgu velosipēdu labā stāvoklī?

latgalīte.lv

nu ir tāds Baltkrievijas tirdzniecības centrs, pameklē google. Viņi pārdod tādus jaunus (jā, vēl tiek ražoti) par detaļām gan nezinu.

Vispār man viens pie vecākiem mētajās. Rāmis gan aprūsējis, bet aploces laikam bija no alumīnija.

Kādi varianti?:)

Ja der, jāpaprasa vecākiem atļauja :) , un rezerves daļas tavas, nu par kādu šoķeni (laima lukss man garšo).

OK, esmu ar mieru :) Tad dod ziņu šeit un darījums notiks :)

P.S. Vai arī labāk uzzvani (divi deviņi četri četri seši septiņi pieci četri) vai uz e-pastu (noro at inbox.lv).

ja kas, garāžā mētājās saliekamā Desna, atdošu pa lēto)

Pag, a vai ta AIST bija saliekamais? Man šķiet, ka man arī tā bija desna.

Oho, drīz varēs rīkot iepirkumu konkursu :) Esmu gatavs izskatīt visus variantus.

Ir gan “Aist”, gan “Desna”. Šķiet, ka pārāk lielas atšķirības starp viņiem nebija. Vienīgi no bērnības atceros, ka laikam “Desna” bija tāda zobratu attiecība, ka nevarēja uzmīt lielu ātrumu :))

Orginalais rats diezkas jau nebija… Ja grib vienu atrumu, jebkursh kinieshu 20" rats tur derees ar atpakaljminamaas bremzes rumbu.

[quote=Noro]Sveiki!

Varbūt kāds var ieteikt, kur var meklēt daļas PSRS laika riteņiem. Konkrēti interesē aizmugures ritenis priekš AIST. Varbūt kāds tirgo tamlīdzīgu velosipēdu labā stāvoklī?[/quote]

Tiem ķiniešu ratiem arī kvalitāte ir ķīniešu?

Kādā cenā ir tie ķīniešu rati?

[quote=drazzzas]Orginalais rats diezkas jau nebija… Ja grib vienu atrumu, jebkursh kinieshu 20" rats tur derees ar atpakaljminamaas bremzes rumbu.

[quote=Noro]Sveiki!

Varbūt kāds var ieteikt, kur var meklēt daļas PSRS laika riteņiem. Konkrēti interesē aizmugures ritenis priekš AIST. Varbūt kāds tirgo tamlīdzīgu velosipēdu labā stāvoklī?[/quote][/quote]

ZZK tai mantai vajadzētu būt? Tur redzēti daudzi dažādu izmēru rati sakrauti stendā

Gaidu vismaz vienu konkrētu piedāvājumu… :) Pagaidām tikai cerīgas vīzijas :( :)

ZZK teica, ka ap 17-20 lvl maksā aizmugures ritenis. Padārgi, ja ne pat dārgāk kā viss velosipēds :)

tak aizej uz latgalīti, tur noteikti būs, 99.9%, ka 20 LVL tas nemaksās.

Pratigak gan bus pie veloshrototajiem aiziet, tiem kas vecos holanbdieshus ieved. ss.lv tur daudz reklamejas. Un panemt ratu ar shimano parasto rumbu, problemu nebus.
A kinieshi, nu ka patrapas. Ja daudz nebrauc, gan jau ies, lai gan bremzes vinam pavadajas, vismaz dalai, kas man trapijushaas.

Bet kopuma ar tiem vecajiem velo ta ir, ka ja pats nevari saskruuveet, perkot ko jaunu, sanaks veel viena velo vertiba.:)

jā,labāk vainu paņemt lietotu ratu ar shimano vai torpedo, kaugan arī tie lietotie sāk krāt lexusas, matīsa ielā 8 viens nopirka aizm torpedo rumbu, nerītu pa 8Ls, notīrīju izjaucu un iekšā viss pagalam, a jauna veikalā 9Ls… no latgalītes gan nē, ko Tu zini kas tur iekšā samests, viss izdilis, sadrupuši konusi, vai uz priekšu neies vai bremžu nebūs, prātīgāk jau jaunu, vismaz strādās :)

Tā arī joprojām neviens nav atsūtījis konkrētu piedāvājumu, lai gan izskatījās, ka būs 2-3 piedāvājumi ar velosipēdiem :( Tāpēc ieliku ziņu sadaļā “Pērk”.

Jaa, tie matiisa ielaa par vecu dinamo rumbu prasija ap 15ls, tepat veikalos shimano jaunu pirku vienreiz pa 18ls… :)