Darbu meklējot.

Esmu students, 21 gads, dzīvoju Rīgā. Pašlaik ir tāda situācija, ka ir daudz brīvā laika (2, 3, 4, 5 dienas, un pa nedēlās nogalēm arī varu). Tāpēc šajā laikā vajadzētu pastrādāt, tieši interesē velokurjera darbs Rīgā. Ļoti vēlētos savienot hobiju ar darbu, ziema arī nebiedē, tadēl ja kāds zin vakanci kādā no kurjerfirmām, lūdzu padodiet ziņu. Kā arī interesē uzņēmumi par kuriem varat teikt labus vārdus, kuros ieteiktu man griesties. Iepriekš paldies!

Jai gadījumā ir 2 vakances, tad es ar būtu priecīgs pievienoties velokurjeru saimei :). Pašlaik strādāju būvniecības nozarē (projektēšanā, esmu inženieris) un darbs šobrīd ir pilnīga 0.
Kurjerēšanai piemērots velosipēds man ir, un no ziemas es arī nebaidos. Tā kā būšu priecīgs izskatīt jebkādus velokurjerēšanas piedāvājumus.

Piedodiet kolēģi diemžēl arī velokurjeros nemaz tik spīdoši nav, ja pagājšziem mums trūka kurjeru tad šogad trūkst darba, jau mans priekšnieks nedaudz samazināja štatus:(

Kā ar sūtījumu skaitu, vai arī samazinājies ekonomikas iespaidā?

Eduards, tu lasīt māki?

Ja pērn bija ~320-350 tad šobrīd ir ~180 izsaukumi dienā.

Apzvaniju entās kurjer firmas, un visām bij viena atbilde : nav :(

Dimba!!! Man bij jāatlaiž 3 kurjeri.

Tad jādibina sava firma…
(lai tikai Kurjers un citi ķolēģi mani par šo ideju nenolinčo :) )

Švaki būs ar to dibināšanu!!!

Vasarā varētu parādīties vakances?

Es domāju ka vakances parādīsies tikai tad kad valstī beigsies ekonomiskā krīze un firmas sāks vairāk izsaukt kurjerus, baidos ka vasarā būs vēl švakāk tāpēc ka parasti vasarā ir vismazāk darba jo tad daudzas sekretāres iet atvaļinājumā.

martā varēšu piedāvāt darbu velomehāniķa darbu cilvēkam, kam rokas aug no pareizās vietas, kas grib strādāt un spēj mācīties.