Visu laiku biju braucis ar amortizatora dakšu, nolēmu uzlikt cieto. Vakar e-velo veikalā nopirku trigon dakšu un šodien ar kurjeru atveda. Vispirms jau likās dīvaini kad nemaz tās trigon uzlīmes nav virsū bet nu tas tā. Neko daudz nesaprotu no velosipēdiem, bet pie dakšas klāt bija rakstīts kad “Dakšas garums neizmainīs velosipēda priekšas augstumu pret zemi.” Bet man tā dakša ir daudz īsāka par iepriekšējo, un tas stienis šai dakšai ir 29,5 cm, vecajai 18cm. Varbūt kāds var man izstāstīt ko man vispār darīt?
Kad pasūtīji, tas TRIGON uzraksts bija?
http://www.evelostore.lv/lv/rezerves-dalas/mtb-komforta/cietas-daksas/trigon-karbona-daksa-mc07a
šo dakšu sūtiji?
Cik saprotu šim MC07A modelim būtu jābūt ar karboan Tevis nosaukto “stieni”, kā arī trigon uzrakstam uz sāna.
Aiznes uz servisu, lai nozāģē…
Tie Trigoni uz LV jau defaulta nak bez uzlimem, nekur vel neesmu redzejis ar tam. Pasam ir trigons bez uzlimem, pirkts BAPaa … Tas garais stoks ir jaapzagee. :) Iznemaas laukaa viitne, apzaagejaas un tad liekas viitne atpakal :)
Jā man ar tur bija klāt rakstīt kad no bapa itkā nāk. Liels paldies tā arī darīšu.