Corratec SuperBow World Cup XT

Tātad, ir doma [atkal] iegādāt sev XC velosipēdu. Pietiks slaistīties braucot no kalna tikai uz leju un augšā ar pacēlāju. Kaut kāda pieredze ar tiem ir, pirms kāda laiciņa braukāju ar Cube Acid, bet pievēršoties downhillam tas tika pārdots. Jau kādu laiciņu acīs krīt virsrakstā minētais verķis, gribētos tieši pašu īpašnieku viedokli par to. Kaut kur esmu dzirdēji par gļukiem ar sēdekļa trubu, itkā tā varot atlūzt. Taisnība? Par slēdžiem un bremzēm jautājumu nav tur viss vairāk kā skaidrs, bet kas ir ar tiem ZZYZX komponentiem? Kā arī par DT Swiss dakšu man nav nekādas poņas, iepriekš esmu braucis tikai ar RockShox produkciju un patestēšanas variantā Fox. Skatos ka tam ir 24 spieķu rati, kas mazliet atbaida, zinot, ka emsu diezgan agresīvs braucējs. Svars man ir ~75kg. Interesē arī viedoklis tieši par rāmi un tā īpatnībām, vadāmību utt.

Būšu pateicīgs par viedokļiem ;)

Šis superbow rāmis ir ar stiprinato trubu un nekadas noliekshanas nav redzetas. vienkarshajiem modeljiem ir bijushi dazhi gadijumi kad nedaudz paliecas bet izplatitajs tos visus ir nomainijis. ka ramis bus ideali piemerots maratona distancem - gjeometrija zema un gara. ripo forshi. esmu pats ar tadu pirms paris gadiem braucis. tgd mezha nebraucu… pretigi
75kg nav nekas prieksh 24 spiekjiem… ja teiku ka 120kg tad butu jabaidas. dt pedejos gados agresivi ienak tirgu un daksha kalpos godam
P.S. cik tew augums?

maratonam arī gribu to riteni. augums man ir 1,84 apmēram.

Piekrītu Talantam par to trubu. Tatad lētakajiem variantiem bow rāmjiem sēdekļa stutes truba rāmim ir īsāka, un ir dzirdēts ka ir noliekusies, un visos (divos) man zināmajos gadījumos caur dīleri rūpnīca par garantiju rāmi salaboja. Konkrēti World CUp kompletācijā sēdekļa stutes truba rāmim ir pagarināta un stiprināta no iekšpuses ar karbonu.
Tieši ar tādu ari braucu jau otro gadu, un ne mirkli man nav radušās domas vai aizdoma ka tur kaut kas gribētu liekties vai lūzt.
Rāmja labajam (Talanta jau pieminētajām) īpatnībam jāpiemin ka tas ir zems, un ja nākas nokrist/nokāpt no sēdekļa, tad dibens un cita " mantība" necieš tik ļoti ka ar augstajiem rāmjiem.
Par 24 spieķu ratiem neko sliktu teikt nevaru (man gan ir cita ražojuma). Ražotājs ieliekot 24 spieķus, labi zina ko dara, un paredz ka rats tiks lietots sporta režīmā. Man ir bik vairāk KG kā Tev, un rāmis un rati turas.
Ritenis labs, ja patīk, tad tik ņem.
Ar šito rāmi ir kā ar BMW masšīnu: iepatikās, tad brauc. Ja brauksi ar ko citu, tāpat visu laiku skatīsies uz tiem superbowiem ar skaudību un interesi…

viens prieks tewis vel saglabats veikalaa

ZZYZX ir Corratec zīmols (uzraksts) detaļām. Man sūdzību nav par zzyzx komponentēm.
Talants gribēja teikt, ka pārgājis uz šoseju, nevis ka pa mežu ir pretīgi braukt ar šo rāmi :)

Vot es arī gribētu zināt par tam dt swiss dakšām ;)

Un baron tu pardod savu dh velo ? :O

Varu piekrist visam augšminētajam (izņemot to, ka mežā ir pretīgi:D). Kā vienīgo trūkumu varu minēt to, ka nav vietas otram fļagas turētājam. Pats braucu 4 gadus un mana dzīvmasa ir 90 kg.

viens prieks tewis vel saglabats veikalaa[/quote]

pašlaik vēl nav līdzekļu pietiekami. rudens puse būtu reālāk, pašlaik vienkārši apsveru dažādus variantus ;)

btw tam tikai rāmi nav iespējams iegādāt?

pat netaisos. man vienkārši gribās arī jēdzīgu riteni, jo uznākusi morālā poha pēc maratoniem.

žēL gribēju paņemt rāmiti bet ja nepārdod tad nepārdod ;)
Varu piedavat Cube attention ;)

Jauns rāmis cik man zināms oficiāli (atsevišķi) netiek tirgots.
Lietoti parādās ļoti reti.