yo, man ričukam ir V veida bremzes priekšā un es nezinu ko darīt lai viņas nečīkstētu, palīgā! un vel pie reizes lai nav jataisa jauns topiks, krč man ir parasts ričuks atrumnieks, braucot atrumā sanāk uzlekt/nolekt no apmalītēm un tad tā pelīte takā lekā vai kkur atsitas, tas ir ieteicams ar tadu parastu riteni kkur lekāt, vai tā pelīti var salūzt tik viegli?
ja maki tehniski lekt tad nekas ja ne tad gan jau rati driz tev to pateiks prieksaa
lai V veida bremzes nečīkstētu viņas jāsaregulē, lai būtu paralēli aplokam nevis šķērsām tam
- Kas ir pelīte?
- Bremzes jau nav nolietotas un nestrīķējas metāls pret metālu?
- arī jāuzliek normāli kluči, es uzliku 3 krāsu klučus, kuri ne ūdenī nedz smiltīs nečīkst :)
Visslābākais problēmas risinājums ir:
- Noņemt bremzes.
- Pilnība izjaukt bremzes līdz sastāvdaļām.
- Pārbaudīt kluču nodiluma pakāpi un vienmērīgumu. Vajadzības gadījumā nomainīt klučus. (Piemēram, es dažreiz mainu klučus vietām no priekšas aizmugurē. Pilsētā es pārsvara lietoju aizmugurējas bremzes.)
- Notīrīt visu.
- Saeļļot visu kas vajadzīgs. (Bremzēm es parasti lietoju Salidolu.)
- Uzlikt visu atpakaļ un saregulēt.
6.1. Regulēšanai tiek izmantoti 5 skrūves:
a). divi kluču stāvokļa regulēšanai
b). divi mazie kluču turētāja stāvokļa regulēšanai
c). bremzes trosiša pievienošanas vieta. Ar šito var pieregulēt bremzes „asumu".
6.1.1. Regulējot „b" un „c", es parasti daru tā lai no kluča virsmas līdz aploka virsmai būtu 2 mm no abām pusēm.
6.1.2. Regulējot skrūvi „a", vajadzīgs uzlikt kluci paralēli aplokam visā kluča virsmai. (Lai dabūt tas 1,5-2 mm, es parasti lietoju „rupju" un „precīzu" regulēšanu. Tas nozīme, ka 6.1.1. un 6.1.2. veicu divreiz) - Jāpārbauda lai kluči neaizķertu aploku. Jāpaceļ ratu un ar roku viņu nedaudz pakustināt. Ja viss kartība, tad liek riteni uz zemes, nospiež bremzi un jāmēģina pakustināt katru ratu ar spēku.