Pasutiju no tiem “hydration” mugursomu . Nu ko var teikt - cenas ir letakas neka citos Anglijas internetveikalos (drusku), bet gandriz tadas pashas vai pat dargakas ka pie mums, tikai izvele tur, protams, lielaka. Piegade - paka lidz 1000 gramiem = 7.50 marcinjas (sikak skat. saitu), terminji 4 darba dienas pec pasutijuma veiksanas (tieshi ta ari sanaca - 22 junijaa pa dienu pasutiju un 28 junijaa paku jau sanjemu)
Vel patikami ka atrekinaja VAT (tas ir 17.5 %) no mantas vertibas! (kaut gan divaini jo esam taksh ES)
Apmaksa ar kreditkarti. Der ari VISA Internet jo prasa tikai kartes numuru un deriguma terminju
Nezinu ka ar lielakam un smagakam pakaam, bet man (~600 gr.) atnaca uz tuvako pasta nodalju, maksa pa piegadi 0,30 Ls
shonedeelj veel dereetu noformeet jaunu suutiijumu no CRC, kam vajag, lai piesakaas megadog@one.lv
celjsh taa 3-5 ls no cilveeka, skatoties cik savaaksies, lielas lietas protams daargaak.
tiem, kam veel neesmu piezvaniijis- ir atnaacis suutiijums.
nekaadu papildus piemaksu nav.
automaatiski startee naakoshais, kas grib, var pieteikties.
formaats jau sen ir de facto ir kljuvis nesteidziigais, shoreiz vienkaarshi uzreiz saku- aatri nebuus, 2 nedeeljas aatraakais, 3 reaalaakais.
nezvaniet, neprasiet -kad buus?kad buus? kad buus, tad arii buus,ES sazinos ar jums.
gribiet aatri, suutiet pashi pa daargo, gribiet tikai 2-3 par celju un steigas nav, dodoiet zinju. nauda ieprieksh.
diezgan steidzami top jauns pasuutiijums, laiks max nedeelja.
piesakamies uz megadog@one.lv
celja izmaksas atkariigas no pasuutiito mantu izmeera, bet nu orienteejoshi 3-5 ls no sejas par “parastaam” lietaam (raamji, dakshas,rati daargaak)