chainiks par aizmugures shiferi

ir tada lieta ka aizmuguree bij janomaina parsledzejs…be naudas kriizes laika nav…raamis ir vecais padomju,kasete 5nieks…ppa ziemu planoju to visu parlikt uz musdienigu (un es nevelos dzirdet ka rmis ir s&%$s un ka man jasak ar ramja nomainju jo par problemam esmu informes ka ari par jusu viedokli par rami) interese cits kaukas un pirms griezties servisaa gribeju dzirde jusu domas. majas apstakljos piekombineju shimano ourney mb parsledzeju kuru dabuuju par velti. kadu laiku stradaja ok bet pectam paradijas problema. lieta tada ka parsledzejs pie ramja stiprinas pie ass un vel ar vienu skruvi. orginala uz ramja shis skruves caurums neder prieks musdienu parsledzeja. un ta ka es biju piekombinejis ta ritenja ass laa neturejaas rami. ko ur varetu darit?urbt velvienu caurumu kur vajag?vai pagaidam pieskruvet tikai zem ass?be vai kads shadi ir darijis un kada buu iespeja ka es puscelja nepalieku bez parsledzeja?

man doma ka ritena ass vajag turet rami lai labi braukt savadaak n@#$! nevar gaazt

ir ok! pieskrūvē kārtīgi skrūves ratam, un tad arī bez pārslēdzēja nepaliksi.
ja pazudīs pārslēdzējs, tad tu to pamanīsi, jo būs jākrīt ar tō mutt pret tō zemm! :)

nu labi, rakstiiju es tiesaam kaa saka ar vienu roku, buudams darbaa uz mobiilaa kompiisa (wm 6.1) :D bet nu peedeejam komentam ir taisniiba! atbraucu maajas, kaartiiiiiigi pieskruuveju aizdzinos liidz benziintakam (speciaali braucu pa sliktu asfaltu) bet nu nav pat pakusteejies… bet nu uzradaas cits jautaajums…
vai visiem letajiem tirgus aplokiem ir tik slikta sakjere ar bremzu kluciem?? kaa nomainiiju vecos startinja alumiinija trubinju aplokus uz tirgus variantu kam liidziigs profils kaa deep vs taa gandriiz nekjer bremzes…piespiezas klaat aplokam riktiigi bet vienalga sliid… (p.s. “kjiiniesu” kalniniekam arii kaukaadi liidziigi aploki un arii tada pati probleema)

nav gan iisti saprotams, ko tu biji domajis ar “deep vs”
izklausaas, ka kluchi cieti no vecuma, vai arii nav preciizi piereguleeti.
uzliec labus kluchus:
http://veloveikals.lv/?sadala=4&prece=555

da turaas vinjs pagaidaam… :) negribeejaas riskeet tapee uzprasiiju a tad izmeeginaaju un nu jau 2 dienas tur…

p.s. deep v ir aploks… nu vai pareizaak laikam deep vs… :) nu tipa aerodinamiskaaks bet es gan panjeemu tapee ka izskataas grutak nogalinaams par parastajiem… bet par tiem kluciisiem… kaa ta vinjus noregulet? :( reguleeju taapat kaa prieks vecaa startona alumiinija aploka… piespiest klaat ta riktigi piespiez a nebremzee… un kluciisos vai tad var buut vaina ja uz vecajiem aplokiem vinjs pilniigi mieriigi blokeeja riteni?