celojums ar velo

Sveiki visi velomiilji… … iesaavas galvaa doma. taakaa paslaik atrodos uk (lielbritanija) tad nu izdomaju ka vasaras sakumaa (datumi veel nav preciizi) vareetu ar velo aizmiities lidz latvijai… kaads veeleetos pievienoties? varbut kaads ir jau braucis, zin labaakos celjus vai kaa veel var sniegt kaadu padomu?

Uzraksti sīkāk, ko vēlies no brauciena? 10 dienu svīšanu, vai mēnesi tūrisma braucienu? (Es gan neplānoju pievienoties)

10 dienaas? Nereaali :)

Nee nu varbuut kkaads nenormaalais maratonists, bet nu taa vnk nevarees tas prasiis kaadas 20 dienas es domaaju :)

velomen…taa kaa tu mauc taa es nespeeju…bet tas nav ne 10 dienu sviishanas maratons, ne ariii taads tuurisma brauciens… vnk min, min…sabalanseets brauciens…ar meerkji nobraukt attieciigo kilometraazu…
no brauciena veelos guut baudu… miishanaas baudu… vnk interesants paarbaudiijums

Vienkārši mīt nav jēgas. Tad labāk uzreiz sastādīt kādu maršrutu ar vismaz galveniem POI. Vai izvēlēties caur Norge/Sweden/Suomi, ja gribās klusumu. Bet pavasarī vēl auksts būs.

Sastādi maršrutu pats, padomā ko gribi redzēt, izvairies no autobāņiem. Nobrauc savu maršrutu, būsi pārsteigts un lepns par sevi, ka pats būsi varējis ar visu tikt galā.
Lai veicas :)

marsruts top…jaizdomaa kas un kaa…

No Zviedrijas uz Somiju (110 km uz N no Stokholmas līdz Kustavi Somijas salu arhipelāga malā) var tikt samērā ātri un bez maksas caur Ālandu salām. Tagad neatceros adresi internetā, kur to pārbaudīt, bet no Ālandu pilsētiņas Eckerö uz Zviedriju un atpakaļ iet bezmaksas prāmis. Tāpat arī trīs lielāki vai mazāki bezmaksas prāmji aizvedīs no Ālandu lielās salas līdz, tā teikt, mainland Somijai netālu no Naantali, Turku.