Tagad arī Campy ir elektronika ir un baterijas… :)
http://www.cyclingtipsblog.com/2011/01/tour-down-under-tech-campy-electronic-shifting-debut-and-shimano-di2-improvements/
Rudens lapkritī un lietū varēsim braukt sprakšķēdami un dzirksteļodami kā tramvaji.
un mīnusos no baterejas iztecēs zampa :) bet nu baigi smuki tie campa :)
Dažas komandas jau pagājušogad brauca, end jūzeriem būs šogad beigās pieejams.
Nekas jauns!
Cerams shitais veidojums buus labaaks par Shima sacepumu… Bet izskataas jau smuki!
Lābs… pēdējā bilde, nohakoja lai uzreiz iesprintotu.
http://www.cyclingtipsblog.com/wp-content/uploads/2011/01/DSC_5805-2.jpg
Kas tad tam “sacepumam” vainas?
“Viena tante teica” ka neesot iisti labi, siikumos neiedziljinaashos - tante google pastaastiis…
Nezinu par tantēm, bet šeit ir lielisks vispārīgs salīdzinājums, ja nu kāds nav atradis:
Di2 nekur nezaudē, izņemot cenu (dabiski) un svaru, kā arī remontējamību (arī nekāds ne pārsteigums).
Elektriskajam Campagnolo jau bija bilde, kur Movistar braucējs ar bateriju rokās min :)) Bet to puiši droši vien izlabos līdz laišanai tirgū.
Esi braucis (vai remontējis :) ). Pēc atsauksmēm tajā pašā internetā shimano elektroniskā grupa ir labākais kas pēdējos gados ir radīts industrijā. Neesmu nedz lietojis nedz elektroniskās grupas idejas piekritējs, bet jābūt aklam lai neredzētu, ka nebūt ne lētais produkts iet uz izķeršanu pat globālās krīzes apstākļos. Nudien nezinu vai to varētu dabūt gatavu ar sūdīgu sacepumu.
P.S. Campai elektroniskās grupas prototips pro peletonā tika testēts krietni pirms Shimano.
Bija doma paņemt Di2, bet par smagu un pārāk man patīk Campa Record 10. Bet jā, Di2 labprāt iemēģinātu, lai arī nekas cits no Shimano pēc Campas man vairs nepatīk.
Par gaumi jau nestrīdās, un Di2 ar nav man pa kabatai, bet vismaz pacēlu pagājšgad Sram Red, esu apmierināts, labs performance.
Jāni, razģelkām jau tas neko daudz neiespaido. Galvenais jau Di2 ir precīzi shifti un automātiska pašregulācija, kā arī iespēja pievienot optional shift pogas kur vien vēlas uz stūres, kas CX braucējiem vai sprinteriem ir gana noderīga lieta.
Ir arī Di2 TT versija ja kas, bet tehniskā TT trasē arī sanāk daudz slēgties.
Es jau nesaku ka nav ;) Es tikai saku ka priekšrocības priekš TT ir krietni mazākas.
kāreiz priekš TT ir ļoti ērti
ar mehānisko transmisiju ir tā- vai nu bremzē, vai nu slēdzies, jo bremžu rokturi un ātrumu slēdži dažādās vietās
ar DI2 pogas ir visās vietās, nevajag rokas visu laiku mainīt
Pārslēgties pirms bremzēšanas neviens neiedomājās? ;)
Ja braukt pēc piena, tad droši!
Atliek tikai dažreiz pabrīnīties par mūsu mazās zemes lielajiem ekspertiem! Es gan šeit runāju par to “sacepumu”, jo es kā reiz arī biju lasījis populārzinātniskos laikrakstos, ka Di2 citēju “is the best thing that happened in last decade in cycling”.
Kas tad tam “sacepumam” vainas?[/quote]
Lietus laikaa gljuko, un shito es zinu no neizlasaamiem avotiem.
Par populaarzinaatniskajiem rakstiem - ja esat ieveerojushi, ir dazjaadi velo zjurnaali, kuri taa smalki pamanaas slaveet vienu razjotaaju, bet ne tik jauki izteikties par otru…
Taa ka es labaak ticeeshu tiem, kas konkreetos izstraadaajumus lieto, un kas tos visus verkjus apkopj.