Tev bija jābūt priecīgam, kad trase ir apgaismota ilgāk.
Nāc labāk slēpot, nevis deldē pogas.[/quote]
Saki labāk, cik vajag sniegu, lai ievilktu klasikas špūri? Savādāk pa to pašiebraukto var sabeigt soli :D un samežģīt kājas.
Saki labāk, cik vajag sniegu, lai ievilktu klasikas špūri? Savādāk pa to pašiebraukto var sabeigt soli :D un samežģīt kājas.[/quote]
Saki labāk, cik vajag sniegu, lai ievilktu klasikas špūri? Savādāk pa to pašiebraukto var sabeigt soli :D un samežģīt kājas.[/quote]
7-8cm sablietēta sniega, lai slēpes nesabojātu.[/quote]
un cik tagad ir?
Kā jau minēju vēl nav iedzīta, tas tikai priekš Jums, lai Jūs saudzētu savu inventāru.[/quote]
paldiesi. jāsaņemas pacietībā. :)[/quote]
Šodien ar vēl nebij iedzīta, pagājušo nedēļu bija, tagad vairs nav, jo labvēlīgāki apstākļi jo klasikas špūre knapāka…
Kā jau minēju vēl nav iedzīta, tas tikai priekš Jums, lai Jūs saudzētu savu inventāru.[/quote]
paldiesi. jāsaņemas pacietībā. :)[/quote]
Šodien ar vēl nebij iedzīta, pagājušo nedēļu bija, tagad vairs nav, jo labvēlīgāki apstākļi jo klasikas špūre knapāka…[/quote]
Nevarēšu neko iekomentēt, jo pēdējās dienas nestrādāju un nezinu situāciju.
Jā, ņemot vērā klāt sasnigušā sniega daudzumu arī es biju cerējis vakar ieraudzīt labāku špūri. Bet domājams jau ka viss būs, jo sniega nupat jau ir diezgan daudz un kā redzams pa logu būs vēl :)
40% klasika 60% slidsolis.
Cilvēki,kas grib slēpot brauc un to dara, bet tādi kā tu piekasās pie visiem sīkumiem un turpina klabināt pogas :D[/quote]
Es slēpoju, tici man, man tik nav slidsoļa inventārs! Klasika ir slēpošanas pamats iesaku visiem iemācīties klasiku, nevis ķerties uzreiz pie slidsoļa krist, gāzties un traumēt citus, kā tas starpcitu gadijās ar mani, kad viens čalis bija izdomājis, ka māk slidsoli, krita un man uzšķērda gandrīz vēderu.
Kā arī es nepiekasos, es iesaku!
Tas nav nekāds olimpiskais stadions, tur daudzi vēl tikai mācās slēpot ;) un ko grib - to mācās!
Un kā tik platā trasē kādu var savainot? Sēdēji aiz viņa aizvējā? :D
[quote=Duff]Tas nav nekāds olimpiskais stadions, tur daudzi vēl tikai mācās slēpot ;) un ko grib - to mācās!
Un kā tik platā trasē kādu var savainot? Sēdēji aiz viņa aizvējā? :D[/quote]
Nē braucu pa klasikas špūri garām čalim, kas slēpoja slidsolī pa plato slidsoļa trasi, un tad vienā momentā viņš sāka grīļoties un krist un ar nūju man pa vēderu.
[quote=six6][quote=Duff]Tas nav nekāds olimpiskais stadions, tur daudzi vēl tikai mācās slēpot ;) un ko grib - to mācās!
Un kā tik platā trasē kādu var savainot? Sēdēji aiz viņa aizvējā? :D[/quote]
Nē braucu pa klasikas špūri garām čalim, kas slēpoja slidsolī pa plato slidsoļa trasi, un tad vienā momentā viņš sāka grīļoties un krist un ar nūju man pa vēderu.[/quote]
Tā smējies sen nebiju :) Tad jau Tu arī neesi nekāds braucējs :D