Braukšanas tehnikas integrēšanās zemapziņā

Šodien braucot pa centru, es sevi esmu noķēris pie ļoti īpatnējas lietas… nezinu, vai kādam no Jums tā gadās, bet braucot ar auto pa dzirnavu ielu pāri Brīvības ielai, kur ir tā nelīdzenā, sabiedriskā transporta izkropļotā, viļņainā ielas daļa jāpārbauc, momentā iešaujās galvā doma, ka jāieslēdz lock-outs! :)) pats par to pasmaidīju. Jums nav tā bijis ? :)) Vai varbūt līdzīgi gadījumi ?

kad nopirku auto, pirmās nedēļas uz lielākiem nelīdzenumiem gribējās uzraut auto stūri augšā - piepalīdzēt pārvarēt šķērsli. tas gan ātri pārgāja un laikam vairāk saistīts ar to, ka pirms tam procentuāli krietni vairāk pārvietojos ar riteni.

(es gan šo tēmu drīzāk “Poligonā” ieliktu)

Man atkal ir tā, ka braucot treniņā pa šoseju, gribas skatīties spoguļos…

man atkal ir tā, ka pirms ātrumu pārslēgšanas, gribas izspiest sajūgu ;)

vot par tiem spoguļiem - 100%. Man arī bieži ir vēlme, pabraucot kam interesantam garām, ieskatīties atpakaļskata spogulī! :D Par sajūgu man nav, jo man ir tikai ar automātisko kārbu bijušas mašīnas ! ;))

joks par sajūgu :D

Par to vēlmi paskatīties spoguļos es arī varu pievienoties! It īpaši brīžos, kad pamani simpātisku meiteni… :)) ;)

tas vispār ir bīstamākais moments… fūras pat nestāv blakus :D

Man ir tā ka divus mēnešus nokurjerēju ar motorolleru un uzsēžoties uz velosipēda es pirms pagrieziena meklēju pagriezienu gaismu slēdzi pie stūres un par spoguļiem ari skatos spogulī kura nav.

Pēc tam kad ziemā braucu ar ar dēli, autiņu arī visu laiku gribējas likt škērsām… :)

Tu gadiijumaa nebrauc ar Quashqai ? :D

… man bez visa dēļa autiņu visulaiku gribās likt šķērsām :D

Tu gadiijumaa nebrauc ar Quashqai ? :D[/quote]
Šoreiz netrāpīji… Vectra

agha :D :D

man sitais joks, kad kadu laiku nebiju ar auto braucis un no riita taads “saguris” braucu… elegants spljaaviens paar kreiso plecu… un tad skats uz mana auto saanu logu pa kuru notek suliiga siekala :D :D

ar motorizeetiem transporta liidzekljiem nebraucu, bet esmu ieveerojis, kaa mijiedarbojas kaajaamieshanas un velobraukshanas paradumi, piemeeram:
uzkaapju uz ritenja, kad esmu paaris dienas pastaigaajis kaajaam, un briinos, kaapeec braucu pa ietvi.
dodos kaut kur kaajaam peec tam, kad nedeelju ir tikai braukts, un atjeedzos krustojuma viduu, veikdams kreiso pagriezienu no otraas joslas :]

anderson - uzliec spoguljus, kurjerrichukam tach aerodinamika pofig.
vot pagriezienradiitaajus man arii reizeem sagribas - hren asaakaa liikumaa lielaa aatrumaa roku izstiepsi, stuure ar abaam jaatur.

Braucot ar šosejnieku vakar sāku rādīt aizmugurē braucošam auto bedrītes asfaltā…