Šodien, kārtīgam aukstumam iestājoties, gāja tīri jautri. Pēc tam, kad ritenis pastāvēja pusotru stundu ārā, braucot ļoti bieži ķēdei “nebija saķeres” ar zobratu - pedāļus griez, bet jēgas nekādas. Pēc kāda laika izdodas uzsākt, tad, vienmērīgi minot ir OK, bet, ja kādu laiku nemin, tad atkal piemetas “tukšgaitas” sindroms. Ko zinātāji var teikt šai sakarā? It kā jau skaidrs, ka tas dēļ mīnusiem, bet gribētos saprast precīzāk.
P.S. Ķēde un arī kasete man ir labi nomīta - ķēde reizēm drusku pārlec, izstiepums neatbilst zobratu nodilumam :)
This one: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=13786
Tagad gaidu kritiku! :)
izklausās pēc iesalušiem suņiem brīvrumbā.
precīzāk ūdens klātbūtne suņos(barabanā),izjauc-izslauki-saliec ar jaunu smēri un visam jābūt čiki.
Ziemas richukam viss ir vienkaarshi - daudz mineraaleljljas kustiigajos mezglos un mauc laimiigs!
DB nomainu uz mehaaniskajaam un ar viss kedaa.
Un galvenais dubljiniekuis kaartiigus uzlikt un papildus siikumus lai dublji un shljuras netiek kur nevajag…
Jau kuro ziemu taa braucu bez beedu!
Tā arī bija domāts.
+1
Visdrīzāk, ka tev brīvrumbā pa rudeni sagājuši draņķi un tagad tas viss sasalis.
Jātīra brīvrumba.
Jā, man atkal problēma ar aukstumu bija pēc ~ 6 stundu stāvēšanas arā pakaļējais pārslēdzējs atteicās darboties, bet izskustinot to ar roku daļēji problēma atrisinājās (ātrumi pārlēdzās pēc ~30 sek. tāpēc bija jābūt īpaši tālredzīgam). Un vispār pa šodienas ceļiem braukt ar gludajām 700x28 riepām bija jautri…
Tā arī bija domāts.[/quote]
kā bija domāts, un kā tad īsti ir?
pirmajā ierakstā tukšgaitas situācijas aprakstam nav saķeres ar ķēdi un zobratiem.
Tāpēc jau ieliku iesācēju sadaļā. Pa šodienu centīšos saprast, kāda tad ir skarbā patiesība :)
Man šķiet, ka tur problēmas ir vismaz divas ! :) Noteikti ir ar tiem sunīšiem arī + vēl jāmaina kasete un ķēde.
Nu tātad, parunāju ar gudro brālīti un viņš teica, ka gandrīz noteikti vainīgi ir jūsu minētie sunīši. Teica - ja ķēde slīdētu cauri zobratiem, tad to varētu labi dzirdēt, bet nekā tāda nebjia. Ati, jā, kasete un ķēde sen jau jāmaina, tikai biju ieplānojis pa ziemu tomēr bendēt nost esošās un tad uz pavasari likt smukas jaunas virsū :)
Varbūt dari vienkāršāk - nebrauc TIK lielos mīnusos? Tad nebūs vajadzīga neplānota detaļu maiņa :)
patiesībā braukt ziemā ir tīrais FUN’s… žēl ka tik skarbi mīnusi, bet sauss.
Biju štukojis tā - iet kājām ir vismaz divreiz ilgāk, vai es nenosalšu vairāk? Un ar sabiedrisko toč nebraukšu - pat pa zaķi nē :))
Patiesībā galvenais, ko centīšos ņemt vērā, - neatstāt riteni aukstumā.
pamēģini slēdžu trosītes/apvalciņus saeļļot,bet vislabāk visas šīs ķibeles noverš FIXED GEAR!!!
tieš tāpēc mans grib sagatavotu “šasiju” (ir klaņi, stures iznesums, dakša, rati ar augstprofila aplokiem) :)
var nekrāsotu, jo doma pašam izkrāsot.
tagad savu mtb mocīt baigi žēl… stāv ārā salst :(
Kāpēc jāsaldē?
a iekšā telpās darbā neļauj :(
Ak pareizi, Tu biji tas nelaimīgais!