Sveiki,
Citiem varbūt liksies smieklīgi, bet man ir tāds problēma.
Braucot ar riteni, sēdeklis tāds sportisks (standarta zzk kalna riteņa krēsls), man pēc neilgāka laika braukšanas, kādas minūtes 30 - 40 rodas tāda sajūta ka ir notirpis un sarāvies dzimumloceklis.
īsti nesaprotu kas pa štellēm, varbūt nepareizi sēžu vai kas. Kādam ir bijis līdzigi?
varbūt citu sēdekli vajag? kautgan ja brauc uz tiem velo trenažieriem trenažieru zālēs ar mīkstajiem lielajiem krēsliem tās pašas sajūtas rodas.
Ceru ka kāds gudru padomu sniegs kas var būt pa vainu un kā to atrisināt.
es gan to nekad nesaistīju ar dzimumlocekli, bet vieta, uz kuras sēdi, notirpst, kas manuprāt ir pat ļoti normāli, jo tai vietai nepiekļūst, t.i. piekļūst mazāk asinis!
Man tādas sajūtas braucot nekad nav. Bet strādājot pie datora ir! :/ Manuprāt nepareizi sēdeklis uzstādīts. Vai tev nepiemērots sēdeklis! Un laiku pa laikam vajag „dejot” uz pedāļiem.
Tirpis nekad nav, bet pēc vairākām stundām sāp gan. Pieļauju ka tev esošais beņķis ir par šauru un spiež ciet dibena kaulu iekšpusē esošos asinsvadus. Apasiņošanas shēmu var apskatīt SPECIALIZED mājas lapā pie BG beņķu izstrādēm.
Pabraucot ilgaku laiku pusguļus pa šoseju ne tikai krāniņs, bet arī bumbas man sķiet jau iedzītas līdz kuņģim :( Varbūt ka nepietiekošs treniņš .
Pie viena jautājums - ka triatlonā (arī šosejā) risina šito nospiešanas problemu, kur praktiski visu laiku guļus brauc?
Šo “nospiešanu” pamatā izraisa kules neslīdība un/vai pārāk ciešas apakšbikses.
Es esmu braucis triatlonā gan garo klasisko (180 km), gan lielākā tempā pusīti (90 km), ar šosejnieku, kuram stūre ir krietni zemāka par sēdekli.
Latvijas triatlonā ir mums vīri ar dzelzs pautiem, kas var to nobraukt ar parasto šosejas sēdekli ar šauro purnu, bez jebkādiem speciāliem knifiem. Pārējie pielieto vienu vai vairākus knifus:
Zemajai aerodinamiskajai posadkai ir īpaši sēdekļi ar platāku purnu.
Ir gan speciāli pulveri, gan smēres, ar ko sasmērēt kājstarpi un kuli, lai tur nekrātos sviedri, kas kritiski mazina vajadzīgo slīdību. Atsakoties no firmas produkcijas, var lietot talku vai vazelīnu.
Īstie šosejas vīri, it sevišķi, ja lieto “2”, pārsvarā brauc vispār bez apakšbiksēm (cello arī to savulaik rakstīja). Parastas apakšbikses kontakta vietā ar sēdekli vairāk vai mazāk uzkrāj sviedrus. Taču mūsu laikos ražo super-duper apakšbikses, kas sastāv no gumijas diedziņiem, kas uzvelkot krietni paplešas vaļā, kas iestrādāti ļoti elpojošā materiālā. Šis smalkais izstrādājums jau lielā mērā atrisina šo pikanto problēmu.
Zināma man ar tā ‘‘bauda’’. Uz sevis esmu novērojis: tirpst un paliek nejūtīgs - it sevišķi rukājot uz šosejas vai vienmuļas gruntenes. Kā parasti attopos par vēlu, bet ‘‘padancojot’’ pedāļos ir sajūta, ka paliek labāk. Apenes ar sviedrojās, bet braukt bez tām… nejūtu komfortu. Beņķa augstums…jāāā…ilgi cīnijos ar ‘‘sava augstuma’’ meklēšanu un , ja godīgi meklēju joprojām (domās esmu, ka tuvojos atbildei)…,bet jā, novēroju, ka tirpst vairāk, ja ir par augstu. Beņķa platums - tā ir dimensija kuru diez vai noskaidrošu, jo netaisos tak tagad izpirkt tukšu bodi, lai atrastu ‘‘Ipašo’’.
…un vai kāds nevar iedot norādi uz tām super-duper apakšbiksēm?
ja brauc velobikses,tad ar apaksbiksem nevajag braukt nekada gadijuma.protams,ja ir velesanas uzberzt kajstarpi un iedzivoties vel ari kada iekaisuma,tad uz prieksu :))
titpsana loti liela mera atkariga tiesi no sedekla izveles.katram tas ir loti individuali-citam vajag cietu un sauru sedekli,citam ertak uz plataka.
ta ka vienkarsi japiemekle istais
Piekrītu, calvins, par tām apakšbiksēm. Velobikses cieši un gludi pieguļ ķermenim, bet apakšbikses veido vēl vienu kārtu, kura veicina apģērba slidināšanos uz visām pusēm. Jau pēc stundas, divām to nevar nejust. It īpaši karstā laikā. Ja vēl apakšbikses izveido kādu krunciņu + piesvīst, tad ir liela iespēja iegūt nepatīkamus noberzumus, kā rezultātā būs vairākas dienas par velo braukšanu jāaizmirst.
Nu ir jau arī tāda lieta kā sporta apakšveļa[/quote]
ka jau rakstiju,ja gribi uzberzumus,tad velc sporta apaksvelu.
bet zem velobiksem ritenbrauceji apenes NEvelk