Sveiki!
Man te interesē, vai šajā forumā ir kāds no Dynatek Latvija komandas?!
Šodien biju trennēties biķernieku trasē un uztrāpījās kad bija ar šosejnieku viens no Dynatek, sanāca ļoti labs trenniņš, gribētu atrast to cilvēku, lai varētu vēl kādreiz sarunāt pabraukt.
Pats braucu ar MTB.
Paldies!
parasti jau Biķerniekos tautas vakaros netrūkst, šogad tik tāda vēlā atmoda. Trasē sniega vairs nav un skujas noslaucītas, ja kas
Tāda komanda vairs nepastāv…
Tas jau nekas ka nepastāv, nē jau komanda interesē bet tas cilvēks!
Bik offtopics, bet varbūt kāds zin, kad Šlesers ar Ūšakovu beidzot savāks savas priedes malkai? Gribas beidzot pabraukāt pa offroad kalniņiem.
Kamēr tur malka mētājā svar braukt uz Beberbeķiem :)
Malkas tur baigi daudz :D
Visu laiku braucot garām ienāk doma ka varētu trial pa tiem baļķiem nav tikai atbilstošais velo :)
[quote=Warrior]Sveiki!
Šodien biju trennēties biķernieku trasē un uztrāpījās kad bija ar šosejnieku viens no Dynatek, sanāca ļoti labs trenniņš, gribētu atrast to cilvēku, lai varētu vēl kādreiz sarunāt pabraukt.
Pats braucu ar MTB.
Paldies![/quote]
Man gan nav Dynatek formas, bet būtu ieinteresēts piebiedroties. Esmu braucis pa Biķernieku trasi vairākas reizes, diemžēl reti izdodas atrast treniņbiedru, kas brauktu ar vidējo vismaz ap 35 km/h (var arī vairāk - tas motivē neslinkot). Braucu ar MTB.
Var mazliet sīkāk par to vidējo 35km/h, kāds pulss, temps, cik ilgi, cik bieži tādi treniņi? Vnk. interesējos, ir vēlme kādreiz nonākt līdz tādam vidējam treniņos…
Pie reizes varētu arī uzrakstīt, ko tieši tu trenē braucot katru treniņu sacensību tempā (35kmh ar MTB pa šoseju). Man izskatās, ka tu vienkārši mauc savam priekam, it kā domājot, ka kaut ko uztrenē.
Sacensību temps, pa šoseju braucot, ir lielāks (ap 40 km/h). Un ne jau visus treniņus jābrauc Biķerniekos - pa reizei noder arī kādi kalni Siguldā.
[quote=Capital10][quote=Warrior]Sveiki!
Pats braucu ar MTB.
Paldies![/quote]
Man gan nav Dynatek formas, bet būtu ieinteresēts piebiedroties. Esmu braucis pa Biķernieku trasi vairākas reizes, diemžēl reti izdodas atrast treniņbiedru, kas brauktu ar vidējo vismaz ap 35 km/h (var arī vairāk - tas motivē neslinkot). Braucu ar MTB.[/quote]
ar mtb brauc un videjais pec treninja uz apm 35km/h uz vismaz 50km?