Kaadas ir atsauksmes par shiis firmas produktiem? Pats par taadu nebiju ieprieks dzirdeejis. Vinu piedaavaatie izmeeri ir 40/45/50, esmu 195cm garsh, vai nebuus taa, ka tas lielaakais raamis man buus par mazu?
jākāpj virsū un jāmēģina
pats visu šo sezonu braucu ar D65K [SEB un Elion], nu vienkārši kaifs braukt, ričukam kvalitāte man pilnībā apmierina, nezinu pat kur piesieties - jāmin tik…
Ieskatam par BH šeit http://www.bikesbaltic.com/bh.php
Ja aizbrauksi uz Cēsu ielu 20 (ProActive Sport), tad noteikti dabūsi arī uzsēsties uz kāda no BH FS.
kopš pavasara būs kāds pusotrs tūkstotis nobraukts ar D55K. Tehniskā ziņā viss absolūti OK!
Iemesls kādēļ pirku fulīti - šad tad patīk pakratīties pa akmeņiem ārpus Latvijas. (Tahko un BCH, gan tikai tūrista lomā)
Kādēļ tieši BH - Pietiekami prestižs brends un manuprāt vislabākais līdzsvars starp komplektāciju un cenu.
Pirmās izjūtas pēc cietastes lietošanas 5 gadu garumā bija visnotaļ pozitīvas. Mazliet neparasti bija tas ka uzsēsties sanāk ievērojami augstāk nekā uz cietastes. Smaguma centrs austāk - mazliet nestabilāka sajūta. Citādi viss OK. Pa nelīdzenu virsmu iet daudz līdzenāk, ne tikai nobraucienos bet arī līdzenajos posmos. Pārsteidzoši, bet vagoniņā braucot, papildus spēku nepieliekot, tiklīdz sākas ievērojami nelīdzenumi, tā cietastisti sāk atpalikt. Ja kājās ceļoties noslēdz uz cieto, rāmis paliek gana ciets un nekas tur nešūpojās.
Kopējais secinājums - pirkums mani pilnībā apmierina.
Ja ir vēlme iegādāties fūlīti - gana laba izvēle.