bērnu piekabīte

Man ir ienācies jaunās paaudzes riteņbraucējs . Lai risinātu dilemmu par tēta vaļasprieku un mammas brīvo laiku , ir jāatrod veids kā mazuli vizināt . Varbūt šeit atrodas cilvēki ar pieredzi . Piekābīte , bagāznieks ar sēdeklīti ( negribas , jo rāmis neparedz bagāznieku ) , plecu soma .

Ir jau sēdeklīši, kas pie rāmja stiprinās. Bagāžnieku nevajag.

pats vizināju savu 3 gadīgo un šogad vizināšu jau 4 gadīgo meitu bērnu krēsliņā, kurš stiprinās aiz rāmja (zem sēdekļa stutes)
pašlaik redzu tikai vienu mīnusu - bērns tur var aizmigt, bet nevar pagulēt jo nevar atlocīt sēdekļa muguriņu.

ar piekabēm, manuprāt, ir grūtāk - lieks svars, gabarīti un potenciāli bīstamāk, pārvietojoties pa brauktuvi.

Pagājušajā vasarā kopā ar 1,5 gadu vecu meitiņu braucām pāris dienu ceļojumā pa kurzemi, un izmantoju sēdeklīti kas siprinās pie rāmja!
Šis variants arī labāk amortizējas un tik traki nekrata bērnu braucot pa zemes ceļiem! Un zem tā pieliku bagāžnieku uz kura uzkarināt somas un telti! Piekabīte būs noderīga ja, jāved divi mazie, bet mūsu ceļi nav īsti labi piemēroti!

ja sēdeklis uz rāmja ( pieļauju ka stiprinājumu konstrukcija paredz trošu un vadu esamību ) , mana sēdpozīcija vav vertikāla , esmu gana līks uz priekšu , kur tur vieta ? Par piekabes kratīšanos , esmu domājis un šī kā reiz man šķiet šaurākā vieta šai uzpariktei .

uz rāmja bija domāts aiz tevis, virs aizmugurēja riteņa.

Bija domāts apmēram šāds:

Esmu nedaudz vizinājies ar kaut ko līdzīgu, bet ne latvijā, un ne pa bāni :)
http://www.bikesbaltic.com/product_info.php?manufacturers_id=26&products_id=731
Bija ok. sīkajam , ja apnīk, var gulēt mierīgi.

Es savējos (5 un 7g) vizinu šādā http://www.fuko.lv/?id=26&pid=386&lang=lv tikai bez amortizatoriem. Ir ok . Pirku ēbajā, ar visu piegādi apmēram 70lvl

Negāžās riņķī tās piekabes? Itkā skatījos tādu arī saviem sīčiem tika palika bail, ka nekrīt riņķī pie straujāka manevra. Drošāks liekas pie rāmja stiprināmais sēdeklītis.

ja domā piedalīties krosa sacensībās, tad ir kā ir :)

ir iespēja noprovēt piekabi kuru minēja (KAADS)
HAWAII EXPRESS veikaliņā tādu var iznomāt…

Riņķī negāžas, stabils gana. Man tie beņķi liekas tādi, jo ja bērns tādā sāk ālēties ,tad uz līdzsvara izmaiņām tas varētu atsaukties negatīvi. Rati savukārt ritenim līdzsvaru tikai piedod, braucot par sniegu un ledu aizmuguri satur tā ka prieks. Vakar minām no viena vietējā kalniņa pa zeminieku -45 km/h - nu nav ne vainas.

Kāds var paskaidrot, kam visvairāk jāpievēršu uzmanība iegādājoties šādu te?

Sezona tūlīt sāksies un būs vajadzība pēc šadas uzpariktes…

kurā hawaii expresī ir tā nomā , ideāli izmēģināt pirms pirkt ?

liekas viens jau tikai ir, bet varbuut kluudos?
http://www.hawaii.lv/index.php?id=4456

Biķernieku ielas sākums.
Biķernieku 11

aizej uz gandru, apčamdi sēdeklīšus, viss būs skaidrāks, kā tur kas stiprinās utt.

paldies par pieredzēm

esmu vizinājis sīčus gan ar beņķīti gan piekabi.
Subjektīvs viedoklis par beņķi - ja pats jūties stabils uz ričuka tad ar beņķi ir ok,ja neesi ļoti stabils tad sīkais var satraumēties vairāk kā pats.Pa asfaltu nav problēmu,bet uz zemes ceļiem ir visādi gājis.Sīkam beņķī nav ērti gulēt(viņi parasti atlūzt braukājot).
Piekabe - jārēķina gabarīti,domāju nav paredzēta braukšanai pa Brīvībeni,pa zemes ceļiem ir ideāli,svaru mazāk jūt nekā ar beņķi,sīkam ērti gulēt,ir vieta kur kādu mantu iemest,stabila vadāmība pa jebkuru segumu,lai to piekabi uz sāniem dabūtu šķiet DH trase jāiemēģina.
Apmēram tā(ar riteni uz Tu no iesācēja līdz Pro līmenim jau 25gadus).