Baseins

Sveiki, sogad ir radusies velesana ziemas treniniem pievienot peldesanu un esmu baseina meklejumos. Kadam nav ieteikums kur Riga ir normals baseins ar sakarigu menesa abonenta cenu. Gribu iet vismaz kadas 3-4 reizes ned. OC un Kipsala par 40+ls zemaku neko neatrodu. Priecasos par ieteikumiem.

normālie baseini arī normāli maksā … OC var dabūt 10% atlaidi abonementa maksai ar peldētāja karti, ja vari apmeklēt baseinu nelaikā un samaksāt uzreiz par 6 mēnešiem, tad mēneša abonimenta maksa būs zem 40Ls

http://www.zolitude.lv/lv/sporta-kompleksa-lietosanas-cenas

Mēs jau šogad trešo gadu apmeklēsim Natālijas Draudziņas vidusskola baseinu. Mani apmierina gan cena, gan kvalitāte. Var sarunāt, ka pārceļ nodabības laiku, ja netiek.

Es skatos tur viena reize ir 45min. Nav par isu? Cik daudz cilveku darbadienu vakaros? OC man ir bijis ta ka viena celina kadi 6 cilveki un tad isti nekada peldesana nesanak.

Es skatos tur viena reize ir 45min. Nav par isu? Cik daudz cilveku darbadienu vakaros? OC man ir bijis ta ka viena celina kadi 6 cilveki un tad isti nekada peldesana nesanak.[/quote]
atkarīgs kādos laikos ej. esmu gājis uz pēdējo “seansu” un tad ir pat bijis tā, ka esmam ar draudzeni divatā.

Nu man pietiek. Ja neesi liels peldētājs, tad ir gana. Mēs ejam uz 20:30 un tad cilvēku ir mazāk, un parasti ir uz viena celiņa 2-3 cilvēki, bet maksimums ir bijis 4, bet tas ir reti.

Ja piever acis uz interejeru un galvenais mērķis ir peldēt, tad var doties uz VEF Sporta kluba baseinu. Brīvības 197

Piņķu skolas baseins, 25m. Ērti tiem kuri dzīvo Zolitūdē, Imantā. 6 reizes - 17 ls, 12 reizes - 32 ls, 3 ls/nodarbība (45 min + 15 min. pārģērbšanās/duša/sauna). Sauna papildu + 0,50 ls
http://www.babite.lv/public/31555.html

Pagājušgad braucu vakaros pēc 19:00-20:00 - kādi 2-3 cilvēki uz celiņa.

No otra Rīgas gala, savukārt, var izmantot Stopiņu peldbaseinu (aiz Ulbrokas) http://www.stopini.lv/public/31007.html

Nemācēšu teikt precīzi vai visiem ir pieejams NBS baseins, bet variet airipināt vai aizbraukt uz Krustabaznīcas ielu 9a.( no brīvības ielas braucot, jagriež pa labi aiz autoplača un kāds 1km pa to ceļu, līdz ieraudzīsiet baseinu)

Ķeizarmežu neviens nemin… tur ir 90min par diezgan smieklīgām naudām (sevišķi dd 7:00-9:00), šad tad ir atlaižu laiks (-30%…-50%). Vienīgi darbinieces ir drusku nekompetentas. Nu un atrašanās vieta ne tā parocīgākā lielajam vairumam rīdzinieku.

VEF baseins arī ir. (cenas nezinu, bet var ilgi peldēt + mazāk tautas, nekā citur)
Uznāks sniegs un atsākšu iet arī uz baseinu.

Pagājušogad gāju uz Olimpisko centru
Tur pēc 20:30 vai 21:00(precīzi neatminos) ja bija Swedbank Open karte vai ISIC tad 2h bija 3.23Ls
VEF baseins ir katastrofālā stāvoklī liekas ka peldi varžu dīķī

Tas baseins ir mazs - 4 celiņi, un stipri noslogots. Parasti 1 celiņš ir aizņemts bērnu nodarbībām, un kad citai grupai notiek ūdens aerobika, ir aizņemti 2 vai pat 3. Tur parastos apmeklētājus nelaiž celiņā vairāk par sešiem, tāpēc ir iznācis atnākt uz baseinu un gaidīt rindā, kad “atbrīvosies vieta ūdenī”.