04 o4 būs Kartējas , ikgadējās , ilgi gaidītās sacensibas. Bet mezs ir diezgan apledojis . Tapec organizejas talka, 02 04 18 00 starta plaviņā. Palīdzēsim Matei Dabai. Instrumenti būšot uz vietas.
man darbs beidzas 19.00. Kad atbrauksu, ja kads vel bus meza, tad meginasu pievienoties!
Es varu agrak, ja vel kads var pievienoties agrak par 18.00 dodiet zinu, saorganizesim instrumentus
Vakar izbraucu vienu apli. Nu jādara tur daudz. Ir vesti āra koki. Kauns teikt, es pat drusku zaudēju “orentāciju” .
iespējams ka arī varētu būt ātrāk:) bišku gribas paripināt a pie viena…:)
Eh, kā man gribētos piedalīties, bet netieku :( Vajadzētu nedēļas nogalēs kaut ko organizēt, vairāk cilvēku tiktu.
Bet paldies tiem, kas būs tur! Mums pārējiem sestdien būs vieglāk braukt :)
Varbūt kāds pēc šodienas var iekomentēt par trasi…dubļi, sniegs??Cik labi braucama? Paldies jau iepriekš
Ta, vakar bijam ap 15 cilveki, labi pastradajam. Tomer ledus vel ir palicis daudz. Trase braucama, bet vietam saura, ar apdzisanu bus problemas. Otraja trases puses uz platam takam un meza celiem biezs ledus, kurss vietam ir pakusis un tajas vietas izveidijas pelkes! Pelkes bus daudz, un bus pelkes ar parsteigumiem, ledus tajas var luzt zem brauceja svara. Visos kalnos var uzbraukt. Lidz OBLIGATI janem sausas drebes lai pargerbties pec gonkas. Starta-finisha zona uz 50% zem sniega, domaju ka gumijas zabaki saulajna diena butu loti OK, pelkes var ari nebut - bet mitrs bus.
Redzesim cik daudz pakusis sodien, brauciet lai vairak izbraukt to trasi. Cerams ka sesdien pirms starta iesildoties, trases kondicijas daudz uzlabosies.
Varu piebilst ka trase ir 99,9% vecā. Būs normāls pavasara krosinš.
būū, ja tas par sausām maiņas drēbēm un n-tajām peļķēm ir taisnība, tad mana vēlme piedalīties saplaka, biju domājis braukt uz sacenēm ar velo, bet slapjām kājām un drēbēm kratīties atpakaļ man nav absolūti nekādas vēlēšanās zinot manas imūnsistēmas attiecības ar slapjumu un aukstumu :)
bet kas nepiedalās, tas vismaz atbrauc paskatīties uz slapjajiem konkurentiem :)
Vakar biju. Jā, patiesi, trase ir diezgan extrēma dēļ tā ledus. He, he… būs jautri!
Domāju , ka Večiem kas Ogri nobraukuši tas nebūs nevienā acī. ;)
Jautrākais ir tas ka ledus ir vietām izburbis un krīt cauri. Mīcīšanās būs pamatīga:) Man šodien trases apskate ar visu maldīšanos aizņēma 1h:)
vismaz laiku sola bez nokršņiem un siltu! :)
vēl tikai tāds sīkums kā lisapēds jāizvelk no paķšķa un aidāāāāāāā’…:):):):)
jo vairāk dubļu,jo jautrāk… /tiekamies trasē/
Šodien saeļļoju riteni, sapakoju drēbes, :) … izlasīju šo komentu, un nolēmu ka nebraucu. :(
Otrdien izbraucu pa Ogres XC trasi - nu visu cieņu tiem ļaudīm kas tur “Dubļainās (ledainās) sniegpārslas” gonku brauca, jo tas ledus, rises, sniegs utt… Nu man vienkārši vizinoties nekādu prieku nesagādāja un tāpat 2 x nomaucos… Un kārtīgi apdauzījos. Šī iemesla dēļ nolēmu nebojāt braukšanas prieku un šo Baložu posmiņu izlaist.
Negribu organizatoriem un braukt gribētājiem bjāt apetīti uz braukšanu… jo gonkai jau nepiemērotu apstākļu nekad nav :).
Tā kā vēlreiz visu cieņu time kas brauca Ogrē un rīt brauks Baložos… Turieties (ar zobiem pie stūres) :) !
Citus gadus arī ir bijis sniegs un ledus, kas iepazīšanās laikā līdz 12:00 tiek nodeldēts.
Nu DS2 es liekas katrā aplī 2x likos :D nu ja ne vienmēr likos tad velo šķērsām un stop nu toč bija.
Bet rezultātā atzinu sacīksti par vienkārši lielisku tehnikas treniņu. Lai nebūtu velo tāda rupja mīšana, te bija jāstrādā ar visiem orgāniem:
- smadzenēm - lai nepārforsētu un būtu skaidrs prāts.
- acīm, lai laicīgi redzētu kur braukt, kur labāk nē.
- rokām, lai tiešām precīzi izstūrētu. Dažās vietās kļūdas tika momentāni norādītas.
- vestibulāro parātu, lai sajustu katru aizdomīgu velo noslīdi no normas.
- pat kājām bija jādomā, lai lieki nespolētu un netaisītu problēmas.
- pat ausis. Jā - kalnā braucot ar ausīm bija jāklausās cik daudz ļaut aizmugures ratam izspolēt…
Pat krišana bija treniņš - sajust riepu un balansa limitus, kā mīkstāk nokrist, kā ātrāk velo pavākt malā, ātrāk izliet ūdeni no cimda un atkal uzsākt. Ceru. ka kaulu smadzenes kaut ko atcerējās un nākamreiz vasarā smiltīs, dubļos vai kā palīdzēs savākties un izvairīties no nepatikšanām. Jo tad ātrumi būs daudz lielāki…
Jā - braucu no otrā koridora. Rupekļus neredzēju :D
pirmie iespaidi par baložiem šodien pēcpusdienā, tā kā rakstu pirmais, tad jau laikam neko sliktu nedrikst rakstit - vai ne? :)
isteniba ari nekā slikta nebija, man patika, drēbes arī ka par brīnumu sausas, ja neskaita sviedru kreklu kuru majās knapi nostīvēju nost, tad viss pārējais toc sauss. un ja godīgi tad tad ar to sniegu un ledu nu stipri jau bija pārspīlēts un sabaidīts, varbūt kādam bija par traku bet man tā nelikās, ja pat es ar savu netrenēto liemeni visur varēju izbraukt un uzbraukt :)