Baloži 2011

Labrīt.

Esam publicējuši nolikumu un pieteikšanās jau rit pilnā sparā.
Šogad 5 posmi, pirmais jau 2. aprīlī.
Lai arī mežā sniega vēl gana, gonka būs! ;)

Lai visiem veiksmīga sezona!

Hola!
Joprojām aktuāli: http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=16607
Var runāt arī pa ceļam kautkur savākt Liepājas šosejas Saldus - Rīga posmā.

Kautkā pārāk optimistiski… Sola pat vēl mazliet sniegu klāt.

Braukt taču varēs. Nu vismaz ja vietām sniegs un ledus, bet vietām plika zeme, tad var. Arī ja visur plāns 5 cm sniegs, tad arī var.

Njā, pārāk agri tas 1. posms. Būs žēl izlaist 1 posmu laikapstākļu dēļ.

Vajag, vajag sniegu jautrībai, galvenais taču labi pavadīt laiku. Un tas taču būs atmiņā paliekošs sezonas iesākums. Es domāju, ka Juris ļoti pareizi dara ar datuma izvēli.

Pagājušo gadu bija tas pats. Visi pārcēla datumus vēlāk, bet tad dažu dienu laikā viss nokusa un nožuva, tā ka varēja pat nemainīt.

Ir braukti ziemas krosi ar 50cm+ sniega segu, neviens nav sniegā palicis ;)

Pirts, stiprināts vīns ,meitenes un manis pēc decembrī laižam:D

Nez vai 21g.s. "braucēji"būs ar mieru visus trīs komponentus savienot vienlaicīgi…
1štele šiem vismīļākā - čīkstēšana!

A kādreiz veči Kandavā, tā tikai ziemas krosus mina un nečīkstēja !

Jā, bija gan Kandavā, gan Kuldīgā, gan daži rudens krosi ar sniega līdzdalību ir notikuši Dobelē, Mežaparkā, noteikti vēl kādā esmu braucis kuru neatceros. Martā arī šosejas gonkas notikušas.

Un jā, ir arī TREK rīkotie ziemas krosi, kuros gan neesmu braucis.

Baloži taču pēc idejas nav ziemas kross. Bet nu man jau personīgi vienalga. Pēc laika ziņām šķiet ka būs kā vienu gadu 50/50 pa sniegu, dubļiem.

Vēl vairāk kā nedēļa, pa dienu saules/slits + naktī mīnusi un kopā ar vēju tas viss ļoti ātri nokusīs.
Bet dubļi tas taču ir forši :)

PS: es droši vien būšu klāt fočēt

es ar aizbraukšu pafočēt, Baložos gan neesmu startējis vēl.

Pašlaik Baložos var izbraukt tikai pa piestaigātiem platākiem 1-2m ceļiem ar pieblietētu sniegu. Ar slikiem jautri. Vairāki cilvēki jau ir pavizinājušies, sevišķi starta rajonā. Uz (šaurajām) takām nav ko darīt.

Šodien biju aizbraucis līdz Baložiem. Ziema tur sevišķi atkāpties netaisās. Ja vien nākamās nedēļas laikā nebūs lielas laika-apstākļu pārmaiņas, izskatās, ka pirmais Baložu kross būs visai interesants. Iedvesmai dažas bildes

Nākamnedēļ sola samērā siltu un lietainu laiku, tik dažas dienas varētu saule uzspīdēt. Gan jau nokusīs ;)

6dien un 7dien jau būs +10 un +14 attiecīgi, bet ej nu sazini ar tiem metereologiem ir tāpat kā ar bitēm :D

Baložu krosā dabas apstākļiem ir ļoti pastarpināta nozīme. Tāpat normāli džeki būs tur :)